Ayda'yı kurtaran kahramanların 'Allahu Ekber' sözlerinden rahatsız oldular!

İzmir'de meydana gelen depremin ardından enkaz altından 91 saat sonra sağ olarak kurtarılan Ayda bebeğin kurtarılma anında sevinç gözyaşlarına boğulan ve 'Allahu Ekber' nidalarıyla mutluluklarını haykıran kurtarma ekiplerine yönelik çok çirkin bir saldırı gerçekleştirildi.

ABONE OL
GİRİŞ 03.11.2020 13:45 GÜNCELLEME 03.11.2020 15:33 GÜNCEL
Ayda'yı kurtaran kahramanların 'Allahu Ekber' sözlerinden rahatsız oldular!
Ayda'yı kurtaran kahramanların 'Allahu Ekber' sözlerinden rahatsız oldular!

İzmir'de Rıza Bey apartmanı enkazında 91 saat boyunca hayat mücadelesi veren ve bu sabah itibariyle kurtarılan 4 yaşındaki Ayda Gezgin tüm Türkiye'yi mutluluk gözyaşlarına boğdu. 

 

 

Deprem bölgesinde günlerdir canla başla mücadele ederek bir canı kurtarabilmek adına uykusuz şekilde çalışan kurtarma ekipleri minik Ayda'nın kurtarılma anlarında gözyaşlarına hakim olamadı. O anlarda tüm Türkiye'de olduğu gibi kurtarma ekipleri de sevinç çığlıklarıyla ve 'Allahu Ekber' nidalarıyla mutluluklarını yaşadı. 

'ALLAH'U EKBER' RAHATSIZ ETTİ

 

 

Kahramanca mücadele ederek insanları yeniden hayata döndüren ekiplerin bu sevinci ise kimilerini rahatsız etti. Sözde gazeteci Zafer Arapkirli, sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak " 3 yaşındaki bebeği kurtarmışsınız, 91 saat sonra. Kulağının dibinde 15-20 tane adam avazı çıktığı kadar "Allahüekber" (İHH görevlileri) diye bağırıyor, çığlıklar, bağırışlar naralar, alkışlar, haykırışlar... Sedyeyi sen tutacaksın ben tutacağım kavgaları." sözleriyle skandala imza attı. Arapkirli, böylesine acı günlerde yaşanan sevinci ve 'Allah'u Ekber' sözlerini hedef aldı.

İYİ Partili Muhammet Güllük isimli bir kişi ise, "Çıkarılan Ayda Bebeğin başında savaşa gidermiş gibi tekbir getiren bu tipler kim? Bu neyin kafası?" sözleriyle rahatsızlığını gün yüzüne vurdu.

İşte skandal paylaşımlardan bazıları:

KAYNAK : Haber7
YORUMLAR 892 TÜMÜ
  • İBRAHİM YILMAZ 3 yıl önce Şikayet Et
    Her zaman, her yerde en büyük Allah! Allah-u Ekber, sonsuza kadar, daima, ebediyyen. Zafer Kirli kafirine inat bir daha Allah-u Ekber!
    Cevapla
  • Mesutsahınyunak 3 yıl önce Şikayet Et
    Müslüman ülkedeyiz ülkemizde Allah'ın adını anmayı neredeyse yasaklıcaklar ama ellerınden gelmiyor müdlümanlıgını yasayanada git burdan burası arabıstan degıl diyorlar ozanan bende dıyorumkı sız ataıstler dinsizler gidin burdan burası Avrupa gavur memleketi degıl elhamdülillah Allah'ın ve Muhammet Mustafa'nın ordusu bu memlekette yaşıyor bu memleket bizim. Muslumanların memleketi ulkesı herkes haddını bılecek la ilahe illallahmuhammeden rasulullah
    Cevapla
  • ......... 3 yıl önce Şikayet Et
    Kurtarma ekipleri,Allahu Ekber diyecek kişiler demekki,digerleri cadılar bayramını kutluyor orada ne arasınlar,sizde orda olsaydınız da,nasıl bağırmak istiyorsaydiniz sizin sesinizide duysaydik
    Cevapla
  • CAHİLLERE CEVAP 3 yıl önce Şikayet Et
    Allahu ekber yani Allahım ne büyüksün anlamında
    Cevapla
  • mrtbyrz 3 yıl önce Şikayet Et
    Allahu Ekber lan zihniyeti bozuk insanlar sizin inadınıza Allahu Ekber. neden kuduruyorsunuz Allah büyük demek geri zekalılar kurtarma sonucunda söylenen güzel bir sevinç ..Allahu Ekber...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR