19 Mayıs'ta sokağa çıkma yasağı olacak mı? Tam Kapanma uzatıldı mı?

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı İle Tam Kapanma sürecinin birleştirilip birleştirilmeyeceği en çok merak edilen konuların başında yerini aldı. Hatta daha önceki kısıtlama kararlarına bakıldığında 19 Mayıs'ın hafta sonu ile birleştilebileceği de konuşuluyor. Gözler ise Bilim Kurulu ve Kabine Toplantısı'ndan çıkacak karara çevrildi. İşte detaylar....

ABONE OL
GİRİŞ 06.05.2021 10:17 GÜNCELLEME 06.05.2021 10:18 GÜNCEL
19 Mayıs'ta sokağa çıkma yasağı olacak mı? Tam Kapanma uzatıldı mı?
19 Mayıs'ta sokağa çıkma yasağı olacak mı? Tam Kapanma uzatıldı mı?

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı bu yıl çarşamba gününe denk geliyor. Pandemi süreci öncesinde heyecan ve coşku ile etkinlikler eşliğinde tüm gün kutlanan gençlik bayramı, bu yıl tam kapanma sürecinin bitimine denk geliyor. Vatandaşlar ise 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nda sokağa çıkma yasağının olup olmayacağını ve ya daha önceki sokağa çıkma yasağı kararlarında olduğu gibi hafta sonu ile birleştirilecek mi diye merak etmeye başladı. 

19 Mayıs Sokağa Çıkma Yasağı Var Mı?

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nda sokağa çıkma yasağı uygulanıp uygulanmayacağına ilişkin henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Düzenlenecek Kabine toplantısından sonra merak edilen kararın açıklanması bekleniyor.

19 Mayıs Resmi Tatil Mi Hangi Gün?

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı bu yıl Çarşamba gününe denk gelecek. Bugün resmi tatil olarak kutlanacak.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR