ŞOK BİM A101 3500 TL maaş ile İŞKUR üzerinden personel alımı başladı! İşte başvuru ekranı

ŞOK, BİM, A101 İŞKUR üzerinden en az ilköğretim mezunu personel alım ilanı yayınlamaya devam ediyor. Türkiye'nin farklı illerinde farklı kadrolarda alım yapacağını açıklayan zincir marketler ilan ile başvuru şartları ve tarihine ilişkin merak edilen detayları açıkladı. İşte ŞOK, BİM, A101 eleman alımı başvuru ekranı...

ABONE OL
GİRİŞ 08.05.2021 12:48 GÜNCELLEME 08.05.2021 12:48 MEMUR
ŞOK BİM A101 3500 TL maaş ile İŞKUR üzerinden personel alımı başladı! İşte başvuru ekranı
ŞOK BİM A101 3500 TL maaş ile İŞKUR üzerinden personel alımı başladı! İşte başvuru ekranı

ŞOK, BİM, A101 İŞKUR üzerinden personel alımı yapacağını duyurdu. Türkiye'nin farklı illerinde ve farklı marketlerinde görevlendirmek üzere en az ilköğretim mezunu adaylar arasından 3500 TL maaş ile beden İşçisi genel ( Engelli ve Normal Statüde ), Parakende Satış Elemanı, Satış Danışmanı, Ambar Depo Görevlisi, Şoför Yük taşma, Satış Danışmanı Forklift Operatörü, Market Elemanı, Araç Yükleme Operatörü, Ön Muhasebeci, Reyon Görevlisi, Kasiyer kadrolarında alım yapılacak. Peki ŞOK, BİM, A101 personel alımı başvuru şartları neler? İşte merak edilen detaylar...

Başvurular Ne Zaman Sona Erecek?

ŞOK, BİM, A101 personel alımı başvuruları İŞKUR üzerinden yayınlanmaya devam ediyor. İlanların son başvuru tarihleri Türkiye'nin farklı yerlerine ve alım yapılacak kadroya göre değişiklik gösteriyor. 

Başvuru Şartları Neler?

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

  • Görevini yerine getirmesine Engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak,

  • Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak,

  • Alım yapılacak alanda bilgi sahibi olmak,

  • Müşteri odaklı çalışmak,

  • Her zaman müşteri memnuniyetine özen göstermek gibi nitelikler aranacak.

Başvuru Nasıl Yapılır (İŞKUR)?

ŞOK, BİM, A101 personel alımı ilanlarına başvuruda bulunabilmek için Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx resmi internet sitesine giriş yapmanız gerekiyor. 

Akabinde İşyeri Unvanı kısmına BİM, ŞOK veya A101 personel alımı için Yeni Mağazacılık yazarak arama kısmına tıklayın kaşınıza listelenen ilanlardan size uygun olana giriş yaparak başvur butonuna tıklayın.

İŞKUR AÇIK İLANLAR