15 Temmuz'un 5'inci yıldönümünde CHP-FETÖ siyasi mühendislik projesi yine gündemde

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın 7 Mayıs 2010’da yayınlanan FETÖ'nün kaset kumpasıyla devrilip yerine Kemal Kılıçdaroğlu'nun geçmesinin ardından takip eden bir dizi olay FETÖ-CHP ilişkileri açıkça ortaya çıkarıyor.

ABONE OL
GİRİŞ 15.07.2021 14:33 GÜNCELLEME 15.07.2021 14:37 GÜNCEL
15 Temmuz'un 5'inci yıldönümünde CHP-FETÖ siyasi mühendislik projesi yine gündemde
15 Temmuz'un 5'inci yıldönümünde CHP-FETÖ siyasi mühendislik projesi yine gündemde

Millet ittifakının ortak adayı olacağı sıkça dillendirilmeye başlanan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun devamlı 'dostlarımızla birlikte iktidar olacağız' sözü ve FETÖ ile siyasi mühendislik projeleri yine gündemde. 

Kılıçdaroğlu'nun ABD'de FETÖ imamıyla görüşmesi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve partisi 15 Temmuz darbe girişimi öncesi ve sonrasında alçak örgütle birçok kez temas kurdu. 15 Temmuz için 'kontrollü darbe' ifadesini kullanan Kılıçdaroğlu, devlet FETÖ'yle mücadele ederken örgütün ABD imamı Faruk Taban'la bile iki kez görüştü. Başkan Erdoğan, partisinin dünkü grup toplantısında Kılıçdaroğlu ile FETÖ'nün ilişkisini gözler önüne seren bir video izletti. Videoda tarih tarih CHP-FETÖ ilişkisi yer alıyor. İşte Kılıçdaroğlu ve CHP'nin FETÖ ile bağını gösteren delil niteliğindeki olaylar zinciri:

KASET KUMPASIYLA GELDİ

22 Mayıs 2010 - FETÖ tarafından çekilen Deniz Baykal kasetinin ardından Kemal Kılıçdaroğlu CHP'nin başına geçti.

26 Ocak 2012: Kılıçdaroğlu, FETÖ'nün ABD imamı ve Türk Amerikan Birliği (TAA) Başkanı Faruk Taban ve yöneticilerini genel merkezde kabul etti. Bu ziyaret, partinin internet sitesine de konuldu. Haberi gösteren internet linki sonradan kaldırıldı.

FETÖ İMAMI İLE GÖRÜŞTÜ

7 Şubat 2012: Faruk Taban ve ekibinin CHP Genel Merkezi'ni ziyaretinden günler sonra, 7 Şubat 2012'de FETÖ'nün savcısı Sadrettin Sarıkaya, MİT Müsteşarı Hakan Fidan ve ekibini ifadeye çağırdı. 3 gün sonra da MİT'çiler Emre Taner, Afet Güneş, Yaşar Yıldırım ve Hüseyin Kuzuoğlu için yakalama kararı çıkarıldı.

HÜKÜMETİ TEHDİT ETTİ

Ocak 2012: Kılıçdaroğlu FETÖ'nün mahrem imamlarıyla toplantı yaptı.

18 Mayıs 2013: Gezi kalkışmasından önce hükümeti tehdit etti.
2 Aralık 2013: 17-25 Aralık'tan hemen önce CHP ile FETÖ lobisi arasında toplantı yapıldı. Kılıçdaroğlu FETÖ'nün ABD imamı Faruk Taban ABD'de görüştü.

FETÖ İLE İŞBİRLİĞİ İTİRAFI

19 Mart 2014: Kılıçdaroğlu'ndan FETÖ'nün kapatılan kanalı Samanyolu Tv'de Başkan Erdoğan'ı tehdit etti. "Süleyman Şah Türbesi'ne saldırı olacak. Seçimlerden sonra orduyu Suriye'ye sokmak isteyebilirler" dedi. Kılıçdaroğlu'nun bu konuşmasından 9 gün sonra, FETÖ tarafından kaydedilen ve türbeye ilişkin olduğu iddia edilen ses kaydı internete düştü. Kaydın ortam dinlemesiyle yapıldığı tespit edildi.

15 Aralık 2014: CHP'li milletvekili Birgül Ayman Güler, FETÖ ile seçim işbirliğini itiraf etti.

Kılıçdaroğlu FETÖ'nün medya imamı firari Ekrem Dumanlı ile

17 Mayıs 2015: Kılıçdaroğlu, FETÖ'nün medya imamı firari Ekrem Dumanlı'nın da olduğu Zaman gazetesi yöneticileri ile bir araya geldi. CHP'li Enis Berberoğlu da görüşmeye katıldı.

MİT TIR'LARI

1 Gün sonra, MİT TIR'larındaki bombaların görüntülerini izlediğini söyledi. 

'KONTROLLÜ DARBE' DEDİ

18 Mayıs 2015: Kılıçdaroğlu, MİT TIR'larındaki bombaların görüntülerini izlediğini söyledi.
27 Mayıs 2015: Enis Berberoğlu MİT TIR'ları görüntülerini Dündar'dan aldı.
26 Ekim 2015: Kılıçdaroğlu ve CHP'li vekiller FETÖ'cü TV'lere destek verdi.
28 Ekim 2015: FETÖ'nün yayın organaı Zaman gazetesine destek verildi.
15 Temmuz 2016: Kemal Kılıçdaroğlu, hain darbe girişiminin 'kontrollü darbe' olduğunu söyledi.
19 Eylül 2016: Kılıçdaroğlu, FETÖ elebaşının kitaplarıyla ilgili 'Kitapları yakılmasın' dedi.
5 Aralık 2016: FETÖ'cü gazetecilere destek verdi.
28 Mart 2017: CHP milletvekilleri Mahmut Tanal ve Sezgin Tanrıkulu, FETÖ kanallarını ziyaret etti.

YORUMLAR 4
  • Bir Turk 2 yıl önce Şikayet Et
    cok daha tehlikeli bir plan yurutuluyor.bunlarin hesabi elbet sorulacak.Mk Ultra.
    Cevapla
  • Vatan evladı 2 yıl önce Şikayet Et
    Eyyy kaset tezgahıyle hainlere ruhunu değerli her neyin varsa sattığın kılıçtaroğlu. 15 temmuzdan bu yana bariz şekilde vatan hainlerinin yanında saf tutup ve hainleri tekrar haklarını teslim etme sözü vererek hainliğini ve hainlerle kol kola olduğunu tescilledin. Eğer bu vatan sana bu yaptığın hainliğin karşılığını ödetmeden geberirsen bilki seni TOPRAK bile kabul etmeyecektir. Eğer aklın varsa persilvanyaya göç et.
    Cevapla
  • Ekrem orman 2 yıl önce Şikayet Et
    Kemal amca sen bu yalanlarla bu sahtekarlikla oldugun müddetce hayatta seni bu millet iktidar yapmazlar boşuna hayal kurmayasin.
    Cevapla
  • Morcivert 2 yıl önce Şikayet Et
    ey dersimli kemal, kontrollü darbe görmek istiyorsan aynaya bak çünkü o oturduğun koltuğa gelirken yaptığınız kaset kumpasına denir kontrollü darbe. sen iyi bilirsin onları....
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR