Üsküdar-Çekmeköy metro seferleri yapılamıyor

İstanbul'da teknik arıza nedeniyle Üsküdar-Çekmeköy metrosunda seferler yapılamıyor.

ABONE OL
GİRİŞ 25.07.2022 07:49 GÜNCELLEME 25.07.2022 10:07 GÜNCEL
Üsküdar-Çekmeköy metro seferleri yapılamıyor
Üsküdar-Çekmeköy metro seferleri yapılamıyor

Metro İstanbul'un sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada, "M5 Üsküdar-Çekmeköy Metro Hattı'mızda teknik bir arıza nedeniyle seferlerimiz yapılamamaktadır" ifadesine yer verildi.

Paylaşılan başka bir mesajda da "Üsküdar ile Çekmeköy arasında ücretsiz İETT otobüsleri ile ring seferleri yapılmaktadır." denildi.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 24 TÜMÜ
  • Akıllanİstanbullu 1 yıl önce Şikayet Et
    İstanbulumm Eminönüne gitmek işkence oldu yollar rezalet ve her gittiğimde bitmesi gerekirken daha da kötüye gidiyor hele de tam Ramazan geldi kasıtlymis gibi Ramazan'ın çocuklar için merkezi olan Feshane parkı kapatıldı hâlâ daha brandalar çekildi ne çalışma var ne de açılma..
    Cevapla
  • who 1 yıl önce Şikayet Et
    Üsküdar metrosunu eko mu yaptı arkadaşlar ki her şey kötü oldu ?
    Cevapla
  • Furkan Aslan 1 yıl önce Şikayet Et
    Bakım anlaşmalarını iptal edip ucuza anlaşma yaptım diyerek sadece fatura kesen firmalara para dagitirsan farklı birşey bekleme. Bir eseri yapmak kadar yaşatmak içinde çaba sarf etmek lazim. Tosun gibi tatillerde yatmamak lazım.
    Cevapla
  • Akp 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu ekoya oy verirseniz böyle olur Bela geldi başımıza ders olsun size
    Cevapla
  • Ekomamoğli... 1 yıl önce Şikayet Et
    Eko başkan İstanbul'un hertarafını brandalar ile kapatıp çalışma yapıyor. Reklam olmasın diye. Eko başkan bu reklamı hiç sevmez. Ama iş biter yada bitmez mühim değil. Çok çalışıyor...Yine tatili hak etti.
    Cevapla
  • Paşalı 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar iyi günlerimiz gelen gideni aratır boşuna dememisler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR