Pensilvanya’da neler oluyor? “Gülen’i kaçırdılar”

Fetullahçı terör şebekesinde iç savaş kızışıyor. ABD’nin Pensilvanya eyaletindeki kampta firari olarak yaşayan FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in, örgütün üst düzey militanları tarafından “kaçırılarak” farklı bir noktaya götürüldüğü belirtildi.

ABONE OL
GİRİŞ 25.05.2024 12:56 GÜNCELLEME 25.05.2024 12:57 GÜNCEL
Pensilvanya’da neler oluyor? “Gülen’i kaçırdılar”
Pensilvanya’da neler oluyor? “Gülen’i kaçırdılar”
  • HABER7

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen’in sağlık sorunları bahane edilerek Pensilvanya’daki kamptan çıkarıldığı ve farklı bir yere nakledildiği söyleniyor. Gülen’in kara kutusu olarak bilinen Cevdet Türkyolu’nun organize ettiği “kaçırma” eyleminin örgüt içerisindeki kavgayı derinleştirdiği ifade ediliyor.

Kaçırma eylemini ayyuka çıkaran isim ise Ebuseleme Gülen.

Elebaşı Fetullah Gülen’in yeğeni Ebuseleme Gülen, Pensilvanya’daki örgüt kampının önünden yayınladığı küfürlü videoda, “kaçırma” hadisesinden bahsetti. FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’den “hocaefendi” diye bahseden Ebuseleme Gülen, “Hocaefendiyi başka bir yere kaçırdılar” ifadelerini kullanıyor.

Ebuseleme Gülen, “Ben varım. Benim gibi insanlar var Allah’tan. Ama burada o... çocukları da var işte. Ha pardon, şu anda burada değiller. Hocaefendiyi de kaçırdılar ya başka bir yere... Unutmuşum ya pardon. Hocamız yok artık.” diyor.

DARBE İTİRAFI

Ebuseleme Gülen’in sosyal medya hesabı üzerinden konuya ilişkin yaptığı küfürlü paylaşımlar da ortaya çıktı. Yeğen Gülen’in yazdıktan sonra sildiği paylaşımlarda, Pensilvanya’daki “İstişare Kurulu” adlı yapılanmanın kendilerini devletle ve halkla karşı karşıya getirdiklerini, onların devlete teslim edilmesi gerektiğini söylediği belirlendi. Bu kadronun Türkiye’de darbeye kalkıştığını itiraf eden Ebuseleme Gülen, Cevdet Türkyolu ve Adil Öksüz gibi üst düzey FETÖ’cülerin ismini verdiği paylaşımlarında şu ifadeleri kullandı:

“Şuraya yazalım da ölürsek filan bilin. Ben şahidim, başka şahitlerim de var. Gözümün önünde planladınız. Hocama sunup mecbur ettiniz. Kim bilir ne yalanlar dediniz ki bana Saffet beyin de yanında dedi ki ‘napayım evladım beni de kandırdılar.”

Hocaefendiyi kumpasa aldı abiler. O... evlatları. Bizi devletimizle ve halkımızla karşı karşıya getiren tüm abi, molla ve medyacıları teslim edelim. Ben o... çocuğu Barbaros yüzünden neden sıkıntı çekiyorum 8 yıldır? Şu an kürdanla dişini karıştırıyordur i...

8 yıl önce verecektik 20-30 o... evladını devlete. Salak gibi kahramanlık yaptınız. Aman susalım zarar gelmesin davaya. Zarar gelmesin mi? Daha ne yapacaklar! Darbe yaptılar lan!

Delikanlı olun. Çıkın açıklayın her şeyi. O... evladı Barbaros, Cevdet, Doktor Ali, Ali Sami, Adil. Ölmüşlernizi s....”

FETÖ PARAMPARÇA

Terörist elebaşı Fetullah Gülen’in yıllardır yanından ayırmadığı “sır küpüCevdet Türkyolu, Gülen'in sosyal medya sorumluluğunu üstlenen “mollası” Osman Şimşek’i, bir mektup yüzünden darp etmişti. Şimşek, 14 Mart 2021’de Twitter’da (X) konuyla ilgili 3 sayfalık açıklama yayımlayarak olayı doğrulamıştı.

FETÖ'nün tepe yapılanmasında çatlak! FETÖ'nün tepe yapılanmasında çatlak!

Örgüt tabanını ikiye bölen olayda para kavgasına tutuşan teröristleri, eski Zaman gazetesi çalışanı firari Ahmet Dönmez de ifşa etmişti.

Fetullah Gülen’in Mekrube isimli yeğeni ile evli olan Cevdet Türkyolu, terör örgütü içinde “Uzun Cevdet” olarak biliniyor.

Türkiye’de 4 ayrı şehirde toplam 39 mülkünün yer aldığı tespit edilen Türkyolu’nun ailesi üzerine ABD’de 7 mesken bulunduğu ortaya çıkmıştı.

Faruk Arslan Haber7.com - Özel Haber Sorumlusu
Haber 7 - Faruk Arslan

Editör Hakkında

İstanbul’da doğdu. Aslen Erzurumlu. Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler mezunu. 2010 yılından bu yana gazete ve internet haberciliğinde. 2013-2022 yılları arasında Akit Medya bünyesinde birçok vazife üstlendi. Dosya haberleriyle ödül ve plaketler aldı. Alanında uzman isimlerle röportajlar, mülakatlar, beyanatlar gerçekleştirdi. Çeşitli kurum, kuruluş ve STK’lara metin yazarlığı desteği verdi. Alanıyla ilgili seminerlerde, konferanslarda, çalıştaylarda, panellerde yer aldı. Uluslararası Medya Enformasyon Derneği ve İletişim Platformu Derneği üyesi. Kasım 2022’den beri Haber7 kadrosunda.
YORUMLAR 155 TÜMÜ
  • Telaviv dedir 2 hafta önce Şikayet Et
    "Hoca" nız netanyahunun misafiri.
    Cevapla
  • Arif¹ 2 hafta önce Şikayet Et
    Bence de gitmiştir. Şimdi o çok güvenen amerika 'da vs yerlerde yaşayanlar düşünsün. Öyle güzel yolacaklar ki hepsini. Düşününce aklıma neler geliyor neler. Parasız kaldıkça birbirlerine saldırmaya başlayacak lar inşallah. Dileğim, en kısa zamanda hepsinin sonu gelsin.
    Cevapla
  • Vatandaş a 3 hafta önce Şikayet Et
    Gebermiş olabilir çünkü müritlerinde bir huzursuzluk var, saldırıya geçtiler
    Cevapla
  • misafir 61 3 hafta önce Şikayet Et
    Geberdi onun üstünü örtmek için çalışıyorlar
    Cevapla
  • yaşlı kurt 3 hafta önce Şikayet Et
    bunları kazığa oturtup kazıkla asıp idam edeceksin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR