Vahide Gördüm'ün kızı da oyuncu çıktı! Çok şaşıracağınız isim bakın kimmiş...

Vahide Gördüm'ün kızı da oyuncu çıktı! Hayat verdiği her karakterle taraflı tarafsız seyircinin taktirini kazanan Vahide Gördüm'ün kızının da oyuncu olduğu öğrenildi. Vahide Gördüm'ün eski eşi Altan Gördüm'le birlikteliklerinden dünyaya gelen kızları da sinema ve televizyon sektöründe gördüğümüz simalardan biri. İşte duyunca çok şaşıracağınız o isim!

ABONE OL
GİRİŞ 27.08.2021 18:43 GÜNCELLEME 27.08.2021 18:43 HAYAT
Vahide Gördüm'ün kızı da oyuncu çıktı! Çok şaşıracağınız isim bakın kimmiş...
Vahide Gördüm'ün kızı da oyuncu çıktı! Çok şaşıracağınız isim bakın kimmiş...

Sinema ve Televizyon yapımlarının önemli isimlerinden olan Vahide Gördüm'ün kızı da yine kendisi gibi oyuncu çıktı. Son olarak "Bir Zamanlar Çukurova" dizisinde "Hünkar Yaman" karakterini canlandıran Vahide Gördüm'ün, eski eşi Altan Gördüm ile beraber oldukları zamanda dünyaya gelen bir kız çocukları var. Başarılı oyuncuların kızlarının da oyuncu olduğu biliniyor. İşte usta oyuncuların, oyuncu olan çocuğu...

MasterChef'in rakibinden bomba itiraf! 'Bağıran şefin yemeği yenmez...'MasterChef'in rakibinden bomba itiraf! "Bağıran şefin yemeği yenmez..."

Vahide Gördüm'ün Kızı Da Oyuncu Çıktı

Bir zamanlar Çukurova dizisinde Hünkar Yaman rolüne can veren ünlü oyuncu Vahide Gördüm ile eski eşi Altan Gördüm'ün biricik kızları Alize Gördüm de tıpkı ailesi gibi bir oyuncu. 27 yaşındaki genç yıldız sosyal medya hesabı Instagram'ı oldukça aktif kullanan ünlü isimlerden biri. Alize Gördüm'ün annesi Vahide Gördüm ile benzerliği de dikkatlerden kaçmadı.

YORUMLAR 1
  • ismet 2 yıl önce Şikayet Et
    niye başka iş kalmadı magazinemi merak sardınız muhafazakar abiler beyaz tv gibi bu millete siz bunu yaparsanız başkasına lafımız kalmaz edepli olmak lazım
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR