MasterChef'in rakibinden bomba itiraf! "Bağıran şefin yemeği yenmez..."

MasterChef'in rakibinden bomba itiraf! “Şef Akademi” programının jüri üyelerinde biri olan Ayhan Sicimoğlu gündeme bomba gibi düşecek açıklamalarda bulundu. Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan Turan’ın YouTube kanalına konuk olan Sicimoğlu, yaptığı açıklamalarda "Bağıran şefin yemeği yenmez" dedi. İşte Ayhan Sicimoğlu'nun açıklamaları!

ABONE OL
GİRİŞ 28.08.2021 09:34 GÜNCELLEME 28.08.2021 09:34 HAYAT
MasterChef'in rakibinden bomba itiraf! "Bağıran şefin yemeği yenmez..."
MasterChef'in rakibinden bomba itiraf! "Bağıran şefin yemeği yenmez..."

Ayhan Sicimoğlu katıldığı programda yaptığı açıklamalarla gündeme geldi. MasterChef programına rakip olan Şef Akademi programının jüri üyeliği koltuğunda oturan Sicimoğlu, Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan Turan’ın YouTube kanalına konuk oldu. Usta isim şeflik programındaki jürilik serüvenine anlatırken, teklifi bir şartla kabul ettiğini açıkladı, “Yarışmada bağıran şef istemiyorum.” dedi. Ayrıca Ayhan Sicimoğlu, "Bağıran şefin yemeği yenmez" diyerek ekledi. İşte Sicimoğlu'nun açıklamaları...

Ayhan Sicimoğlu kimdir, nerelidir ve asıl mesleği nedir? Ayhan Sinan Sicimoğlu'nun hayatı...Ayhan Sicimoğlu kimdir, nerelidir ve asıl mesleği nedir? Ayhan Sinan Sicimoğlu'nun hayatı...

"Bağıran Şefin Yemeği Yenmez!"

Ünlü müzisyen ve TV programcısı Ayhan Sicimoğlu, Aslıhan Doğan Turan’ın YouTube kanalına konuk oldu. “Şef Akademi" adlı yemek yarışmasında jüri koltuğuna oturan Sicimoğlu, teklifi nasıl kabul ettiğini açıkladı. Programda bağırma, çağırma olmasını istemediğini belirten Sicimoğlu, “Bizim programımızda bağırma çağırma, yemeğe tükürmek yok. Bağıran şef istemiyorum. Bağıran şefin yemeği yenmez. İstemiyorum böyle şef” dedi.

Vahide Gördüm'ün kızı da oyuncu çıktı! Çok şaşıracağınız isim bakın kimmiş...Vahide Gördüm'ün kızı da oyuncu çıktı! Çok şaşıracağınız isim bakın kimmiş...



"Peynir Tabağına 1.5 Saat Ayırabilirim"

Kendi YouTube kanalında usta isim Ayhan Sicimoğlu'nu ağırlayan Aslıhan Doğan Turan ise en büyük hobilerinden birinin peynir tabağı hazırlamak olduğunu söyledi. Turan, “Peynir tabağı yapmaya 1.5 saat ayırabiliyorum. Onu minik minik yenilebilir çiçeklerle süslüyorum. O bana terapi gibi geliyor.” dedi.

YORUMLAR 16 TÜMÜ
  • Hasan 2 yıl önce Şikayet Et
    Eski usta geleneğini sürdürüyor Mehmet şef. Helal olsun adama.
    Cevapla
  • Mustafa Çoban 2 yıl önce Şikayet Et
    1,5 saat müşteri de seni bekler zaten peynir tabağı gelecek diye. Ne kadar polyanna bir şef
    Cevapla
  • kurtoğlu 2 yıl önce Şikayet Et
    Mehmet şef adamdır ya. Mutfakta sinirler gerilebilir bilen bilir. Yemeğin yenmemesiyle ne alaka. Yüreği güzel olmayanın yemeği yenmez yenmemeli o ayrı.
    Cevapla
  • Ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Guya Mehmet sefe laf sokuyor Mehmet sef yillar icin de kendini yetistirip Turkiye nin en iyi mutfaklarin da calismis bir mutfak ustadi seni onun calistigi bir mutfakta anca komi yaparlar.
    Cevapla
  • Altan 2 yıl önce Şikayet Et
    Valla ne sen ne de Turkiye de cok sef cekirdekden yetisme olan Mehmet sefin eline su dökemez adam seflerin ordinarius profesöru.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR