Kıvanç Tatlıtuğ ölüm tehditleri alıyor! O'nu taciz ve tehdit edenin cezası belli oldu...

Kıvanç Tatlıtuğ ölüm tehditleri alıyor! Ünlü oyuncu ve eşi uzun bir zamandır ölüm tehdidi alıyordu. Kıvanç Tatlıtuğ ve eşi Başak Dizer'i defalarca tehdit ettiği iddia edilen Sinan Altıntaş iki yıla kadar hapis istemiyle dava açılmıştı. Ancak Altıntaş taciz ve tehditlerine devam edince bu cezanın yılı arttı. Ünlü oyuncuyu ve eşini edenin cezası belli oldu!

ABONE OL
GİRİŞ 30.08.2021 17:35 GÜNCELLEME 30.08.2021 17:35 HAYAT
Kıvanç Tatlıtuğ ölüm tehditleri alıyor! O'nu taciz ve tehdit edenin cezası belli oldu...
Kıvanç Tatlıtuğ ölüm tehditleri alıyor! O'nu taciz ve tehdit edenin cezası belli oldu...

Başarılı oyuncu ve model olan Kıvanç Tatlıtuğ ve eşi Başak Dizer çok uzun zamandır tehdit ve tacize maruz kalıyorlar. Daha önce kendilerini tehdit eden Sinan Altıntaş isimli şahısa, Tatlıtuğ ve eşini ölümle tehdit ettiği iddiasıyla iki yıla kadar hapis istemiyle hakkında dava açılmıştı. Tatlıtuğ ailesini taciz ve tehditleriyle rahatsız etmeye devam eden Altıntaş'ın alacağı ceza istemi belli oldu. İşte Kıvanç Tatlıtuğ'u tehdit eden Sinan Altıntaş için istenen ceza...

Altıntaş, Tatlıtuğ Çifti'ni Taciz ve Tehdit Ediyordu

Altıntaş, çifti sosyal medya üzerinden yeniden ölümle tehdit etmeye başladı. Tatlıtuğ çifti, Altıntaş'ın tehdit ve tacizleri karşısında tekrar savcılığa başvurdu. Savcılık, şikayet sonrası Sinan Altıntaş'ın ifadesini aldı ve hakkında dört yıla kadar hapis istemiyle iddianame düzenlendi. Dava önümüzdeki günlerde İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülecek.

Ünlü çift Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer'in, kendilerini ölümle tehdit ettiği iddiasıyla iki yıla kadar hapis istemiyle dava açtıkları Sinan Altıntaş ile başları dertten kurtulmuyor. Çifti sosyal medyadan ölümle tehdit etmesi nedeniyle hakkında dava açılan Altıntaş, Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer'i yine taciz etmeye başladı.

Sosyal Medya Üzerinden Yapılan Ölüm Tehdidi İçin 4 Yıl Hapis İstendi

Çift, tekrar Instagram üzerinden tehdit ve hakarete maruz kaldıklarını ifade ederek İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu. Savcılık yürütülen soruşturmada Altıntaş'ın ifadesine başvurdu.

Altıntaş, Hazar Ergüçlü'nün kız arkadaşı olduğunu, yedi yıldır sevgili olduklarını Kıvanç ve Başak Tatlıtuğ çiftinin görüşmelerine engel olduklarını, Hazar'ı öldürmeye çalıştıklarını bu nedenle tehdit mesajları gönderdiğini iddia etti.

Savcılık ifade sonrası Altıntaş hakkında 'Tehdit', 'Sesli Yazılı veya Görüntülü Bir İleti İle Hakaret' suçları kapsamında dört yıla kadar hapis istemiyle iddianame düzenledi. Dava ilerleyen günlerde İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülecek.

KAYNAK : SABAH
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR