Masumlar Apartmanı'ndan yıkan haber! 3.sezonun çekilmesini bekleyenler bu habere çok üzülecek

Psikoloji konusu üzerinde yoğunlaşan ve birbirinden dramatik sahneleriyle seyircisinde unutulmaz etkiler bıraktıran Masumlar Apartmanı'nda artık son düzlüğe gelindi. Karakterlerin ruhsal durumlarını çarpıcı biçimde gözler önüne seren Masumlar Apartmanı dizisinin büyük finali için geri sayım başlatıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 17.05.2022 17:23 GÜNCELLEME 17.05.2022 17:23 MEDYA
Masumlar Apartmanı'ndan yıkan haber! 3.sezonun çekilmesini bekleyenler bu habere çok üzülecek
Masumlar Apartmanı'ndan yıkan haber! 3.sezonun çekilmesini bekleyenler bu habere çok üzülecek

Her ne kadar ilk sezonda seyircilerin yoğun ilgisiyle karşılaşsa da ikinci sezonda aynı etkiyi yakalayamayan Masumlar Apartmanı projesine ilişkin radikal karar verildi. Dizide yer alan her bir karakterin içerisinde bulunduğu psikolojiyi ve yaşadığı rahatsızlıkları tüm gerçekçiliğiyle ortaya koyan Masumlar Apartmanı yapımının ekran ömrü tükeniyor.

Yazar, psikiyatr ve aynı zamanda sunucu olan Gülseren Budayıcıoğlu'nun 2004 senesinde okurlarıyla buluşturduğu ''Madalyonun İçi'' isimli romanının ''Çöp Apartman'' bölümünden TV'ye uyarlanan Masumlar Apartmanı'nın sayılı günler sonra macerası resmen bitecek. Senaryosunu Rana Mamatlıoğlu ile Deniz Madanoğlu'nun ikilisinin kaleme aldığı ve yapımcılığını ise Onur Güvenatam'ın üstlendiği, 15 Eylül 2020'den bu yana TRT1'de varlık gösteren Masumlar Apartmanı dizisinin final tarihi netlik kazandı. 

Reytinglerde arzu edilen seviyeye gelemeyen ve ilk sezona kıyasla ciddi bir düşüş yaşadığı görülen Masumlar Apartmanı dizisi 24 Mayıs Salı tarihinde yayına girecek olan 71.bölümüyle seyircisine elveda diyecek.

YORUMLAR 42 TÜMÜ
  • keko 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir şey demek itiyorum, şöyle "BİZİMKİLER" dizisi gibi veya "MAHALLENİN MUHTARLARI" dizisi gibi film yapmak çok mu zor.... Arka Sokaklar bile 20 sene sürdü bitmiyor ya.... komik
    Cevapla
  • RTEEBU 1 yıl önce Şikayet Et
    Hepsi psikolojik hem zenginler hem mutsuzlar bir de masumlar hem de ailecek ne acaip bir durum. Ha birde bunlar holding yönetiyor...
    Cevapla
  • Dursun 1 yıl önce Şikayet Et
    Abuk sapuk Bi filmdi zaten insanın psikolojisini bozuyor
    Cevapla
  • hayırdır 1 yıl önce Şikayet Et
    zorla mı seyrettiriyorlar? uzaktan kumandan mı yok? senin psikoloj..?
    Cevapla
  • Haluk 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu diziyi izleyince kendi halime şükrettim daha da beterleri varmış.
    Cevapla
  • tunctunc 1 yıl önce Şikayet Et
    Kaucuk sünger en iyi lastik bile bu kadar uzamiyor.! Millet yeni cikan dizileride görek istyior uzayan hemde gereksiz yere uzayan diziler artik kabak patlican domates tadi vermeye ba$ladi.Paramparcada gereksiz uzayan dizilerdendi..Uzayan diziler devri hatta uzun diziler devri bitmi$tir tarhi diziyler haric.Bir dizi en fazal 20 veya 25 böylpm olmali.O kaaa..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR