Müge Anlı'dan müjdeli haber! Bir yıldan sonra ilk kez Şinasi Yüzbaşıoğlu...

Yaklaşık bir yıl önce sürpriz bir evlilik yapan Müge Anlı, eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu'nu sır gibi saklamaya devam ediyor. Bugüne dek birlikte çekilen tek bir fotoğrafı medyaya sızan Müge anlı, eşiyle birlikte ilk kez bu kadar net bir şekilde görüntülendi.

ABONE OL
GİRİŞ 18.08.2023 13:10 GÜNCELLEME 18.08.2023 13:10 HAYAT
Müge Anlı'dan müjdeli haber! Bir yıldan sonra ilk kez Şinasi Yüzbaşıoğlu...
Müge Anlı'dan müjdeli haber! Bir yıldan sonra ilk kez Şinasi Yüzbaşıoğlu...

Ekranların başarılı sunucusu Müge Anlı kariyerindeki gelişmeler kadar özel hayatıyla da gündeme gelen isimler arasında. Ancak ünlü sunucu, takipçilerinin büyük merakına rağmen, özel yaşamını gözlerden ırak yaşamayı tercih ediyor. 

Uzun yıllardan beri ATV ekranında gündüz kuşağında program yapan ve sunuculuğu ile büyük başarılara imza atan Müge Anlı geçtiğimiz sene Haziran'da sessiz sedasız evlendi. Nikahına ilişkin hiçbir bilgi ya da fotoğraf bulunmayan sunucu, evlilik haberini, sunuculuğunu yaptığı programın canlı yayınında verdi.

Müge Anlı kimdir ve kaç yaşındadır? Aslen nerelidir? Müge Anlı'nın eşi kim? BiyografisiMüge Anlı kimdir ve kaç yaşındadır? Aslen nerelidir? Müge Anlı'nın eşi kim? Biyografisi

Bunun üzerine uzun bir zaman boyunca Müge Anlı'nın eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu ile ilgili araştırmalar devam etti. İstanbul Asayiş Müdürü olduğunun bilinen Şinasi Yüzbaşıoğlu ile Müge Anlı'nın birlikte oldukları fotoğraf karesi aylarca beklendi.

Ünlü çift, en sonunda 4 ayın ardından bir davette objektiflere takıldı. Bu fotoğraf, Müge Anlı takipçilerini mutlu etti ancak o günden bugüne dek başka bir fotoğraf ya da videoya ulaşılamadı. Bu da Müge Anlı ve eşinin hayatını oldukça merak edilir kıldı. 

Müge Anlı'nın Ekim 2022'de çekilen bir fotoğrafı

Şinasi Yüzbaşıoğlu kimdir ve kaç yaşındadır? Müge Anlı'nın eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu nereli, ne iş yapıyor?Şinasi Yüzbaşıoğlu kimdir ve kaç yaşındadır? Müge Anlı'nın eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu nereli, ne iş yapıyor?

BİR YIL SONRA GÖRÜNTÜLENDİLER

Çift, bir yıl sonra ilk kez net bir şekilde kameranın objektiflerine takıldı. Koyu bir Fenerbahçe taraftarı olduğu bilinen Müge Anlı, Ülker Stadyumu'nda gerçekleşen Fenerbahçe-Gaziantep maçında eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu ile görüntülendi. 

Ünlü sunucunun ve eşi Şinasi Yüzbaşoğlu'nun maç izlerken çekilen bu anları Müge Anlı'nın takiplerini oldukça mutlu etti. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 4
  • Emine UR 8 ay önce Şikayet Et
    Adam gibi adam muge anlı onu cookkk seviyorum güçlü kadın
    Cevapla
  • Misafir 8 ay önce Şikayet Et
    Yalancı dizilere göre gerçekleri haykırıyor. Milleti ekrana kilitliyor. Amma gerçek olanlar ile.
    Cevapla
  • Misafir 8 ay önce Şikayet Et
    gizlimi
    Cevapla
  • Veli 8 ay önce Şikayet Et
    Kendisi de “Elalemin bütün mahremini ortalığa saçma programı “ yapmakta!..
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR