Rabia Soytürk evlilik kararı aldı! İşte, merak edilen eşi...

25 yaşındaki oyuncu Rabia Soytürk müjdeli haberi verdi. Kör Nokta dizisi ile ekrana dönmeye hazırlanan ve aynı zamanda evlilik kararı alan Rabia Soytürk'ün eşi ise oldukça merak edildi. İşte, konuya ilişkin tüm detaylar...

ABONE OL
GİRİŞ 25.09.2024 14:35 GÜNCELLEME 25.09.2024 14:35 HAYAT
Rabia Soytürk evlilik kararı aldı! İşte, merak edilen eşi...
Rabia Soytürk evlilik kararı aldı! İşte, merak edilen eşi...

Duy Beni dizisindeki Ekim karakteri ile ön plana çıkan Rabia Soytürk şimdi ise özel hayatındaki müjdeli haber ile gündeme geldi. 25 yaşındaki oyuncu evlilik kararı aldı.

6 yıldan beri oyunculuk kariyerine devam eden Rabia Soytürk, en son Veda Mektubu dizisi ile ekrana gelmişti. Şimdilerde ise Now Tv ekranında izleyici ile buluşacak olan Kör Nokta'da başrol oynayan Soytürk müjdeli haberle gündeme geldi.

Rabia Soytürk, mimar ve iç tasarım markası sahibi Samet Vuruşan'dan evlilik teklifi aldı ve 'Evet yanıtı verdi. Mutlu pozlarını sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan çifte tebrik mesajları yağdı. 

Survivor'dan yeni bir evlilik daha çıktı! Gizli saklı evlendiler Survivor'dan yeni bir evlilik daha çıktı! Gizli saklı evlendiler

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 1
  • Samir 12 saat önce Şikayet Et
    Sosyete evliliği. Kısa sürecek.. Garanti veriyorum..
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR