Mehmet Yalçınkaya'nın o tabağının fiyatı ağızları açık bıraktı! Eleştirilerin odağındaydı

Masterchef'in jüri üyesi Mehmet Şef geçtiğimiz hafta imza tabağıyla yarışmaya damga vurmuştu. Sosyal medyada eleştirilere maruz kalan tabağın fiyatı ortaya çıktı. Dudak uçuklatan rakamı duyanlar kulaklarına inanamadı.

ABONE OL
GİRİŞ 25.09.2024 16:02 GÜNCELLEME 25.09.2024 16:02 HAYAT
Mehmet Yalçınkaya'nın o tabağının fiyatı ağızları açık bıraktı! Eleştirilerin odağındaydı
Mehmet Yalçınkaya'nın o tabağının fiyatı ağızları açık bıraktı! Eleştirilerin odağındaydı

Bilindiği gibi, Masterchef'in eleme gecelerinde, yarışmanın jüri üyelerinden birinin imza tabağı yarışmacılardan isteniyor. Bu hafta da potadaki yarışmacılara Mehmet Şef'in 'Okyanus' isimli tabağı sunuldu.

Yarışmacı Yudum'un elenmesine sebebiyet veren Mehmet Yalçınkaya'nın imza tabağı, sosyal medyada gündem oldu. Sosyal medya kullanıcıları bu tabağı eleştirerek beğenmediğini dile getirdi.

Sanat dünyasının acı kaybı! 43 yaşında ölüm haberi geldiSanat dünyasının acı kaybı! 43 yaşında ölüm haberi geldi

Daha sonra Mehmet Şef, sosyal medya hesabı üzerinden 'Okyanus' tabağının yapım aşamalarını çektiği videoyu yayınladı.  

Eleştirilerin odağı haline gelen tabağın, Mehmet Yalçınkaya'nın  Bodrum Merkez Marina'da yer alan 'Denizden Restoran' isimli restoranında fiyatı ortaya çıktı. Bu şef tabağının fiyatının 1550 TL olduğu öğrenildi.

Tabağın içeriğine göre fiyatının yüksek olduğu düşünüldü. 

Rabia Soytürk evliler kervanına katılıyor! İşte, merak edilen eşi...Rabia Soytürk evliler kervanına katılıyor! İşte, merak edilen eşi...

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 10 TÜMÜ
  • SELAMET 30 dakika önce Şikayet Et
    BAFRADA 1,5 KÖFTE 180 TL KARNIN MİS GİBİ DOYSUN.... O SEFLERIN TABAĞI İLE karın bile doymaz....Birde yarışmacı kardeşlerimizi azarlamaları insanlıkla bağdaşmıyor....kötü bir kişilik karakteri....
    Cevapla
  • Davut 2 saat önce Şikayet Et
    Mehmet Aşcı masterchefi iyice bozdu, uluslararası bir yemek yarışması olmaktan çıkardı, yetiştiği esnaf lokantaları yarışmasına çevirdi. Zavallı italyan Danilo'yu da kendilerine benzettiler. Adama parmak atmadıkları kaldı. Bu iki arkadaş tadım değil de obur insan olarak karın doyuruyorlar. Hele Somer Sivrioğlu öyle yiyor ki ona niye kepçe vermiyorsunuz?
    Cevapla
  • İzzettin 2 saat önce Şikayet Et
    Mehmet şefi kınıyorum.Yarışmacı gençlerin onuruyla oynuyor.Dışarıda bu yaptığı hakaretlerin onda birini yapsa garanti dayak yiyer.Şef diye geçinen birine hiç yakışmıyor.Bu durumu görenlerin Mehmet şefin işyerine adım atmaması lazım.
    Cevapla
  • Seyreyleyelim 4 saat önce Şikayet Et
    Yarışma jürisi bir yarışsada, yarışmacılarda onlara bir puan verse, bak neler olur neler. Özelden bir yarışma yapsalarda görsek, küçük dağları yaratanlar nasıl yerlerde sürünüyor. Varsa medeni cesaretiniz, böyle bir yarışmayı yaparsınız.
    Cevapla
  • Şaşkın bakkal 4 saat önce Şikayet Et
    Mastechef jürisinin üçünü de çok kınıyor ve ayıplıyorum. Yemekleri seçerken, tadacak kadar almıyorlar ve ısırıklarından kalanı yine aynı tabağa koyuyorlar. Bu durum adabı muaşeret kurallarına aykırı olduğu gibi, hijen kurallarına da aykırıdır. Yarışmacının çift tadımı elenme vesilesi, kendilerinki sanki imtiyaz, görgülerine yazıklar olsun. Bunlar en iyi şefi seçecek öylemi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR