Sanat dünyasının acı kaybı! 43 yaşında ölüm haberi geldi

Sanat camiasının tanınmış makyaj sanatçılarından biri olan Alp Kavasoğlu 43 yaşında hayatını kaybetti. Afra Saraçoğlu, Neslihan Atagül ve Aslı Enver gibi isimlerin makyözlüğünü yapan Alp Kavasoğlu'nun beklenmedik ölüm haberi sarstı.

ABONE OL
GİRİŞ 25.09.2024 12:52 GÜNCELLEME 25.09.2024 12:52 HAYAT
Sanat dünyasının acı kaybı! 43 yaşında ölüm haberi geldi
Sanat dünyasının acı kaybı! 43 yaşında ölüm haberi geldi

Sanat dünyasının tanınan makyaj sanatçısı Alp Kavasoğlu'ndan acı haber geldi. Afra Saraçoğlu, Neslihan Atagül, Ezgi Mola,  Deniz Baysal ve Aslı Enver gibi ünlü isimlerle birlikte çalışan Alp Kavasoğlu 43 yaşında hayatını kaybetti. 

Ölüm haberini makyaj artisti Fezi Altun verdi. Altun, yaptığı açıklamada "Sevgili dostumuz Alp Kavasoğlu'nu kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyiz." ifadelerini kullandı. Çok sayıda ünlü ise taziye mesajı yayınladı. 

Hasan Can Kaya acı ölümden sonra şu açıklamayı yaptı: Eyvallahı olmadan gitti bu dünyadanHasan Can Kaya acı ölümden sonra şu açıklamayı yaptı: Eyvallahı olmadan gitti bu dünyadan

Alp Kavasoğlu'nun cenaze töreni, Üsküdar'da düzenlendi. Üsküdar'da ikindi namazına müteakip kılınan namazın ardından Karacaahmet Mezarlığı'na defnedildi. 

Son yolculuğuna uğurlanan Alp Kavasoğlu'nu ailesi, arkadaşları ve sevdikleri yalnız bırakmadı. Cenaze törenine çok sayıda ünlü akın etti. 

Rabia Soytürk evliler kervanına katılıyor! İşte, merak edilen eşi...Rabia Soytürk evliler kervanına katılıyor! İşte, merak edilen eşi...

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 3
  • malatya balabanlı 2 saat önce Şikayet Et
    Sanat da ayağa düştü , makyajın berberliğin sanatı da mı var ? Hayret bir şey . Dünya hayatı geçici , hayal gibi , ahiret gerçek gerçek gibi .
    Cevapla
  • Hasan 3 saat önce Şikayet Et
    Sanatçıların ( bir elin beş parmağı sayısı hariç) namazını diyanetin hocaları değil CHP’nin ayyaşları gömsün!
    Cevapla
  • Ömer SİVAS 4 saat önce Şikayet Et
    Şu sanata bir bakın
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR