Masterchef Ayşe'ye büyük teklif! "Gücümüze güç katacak" ifadeleriyle açıklandı

Masterchef Türkiye'ye son veda eden isim Ayşe Ekiz oldu. Masterchef Ayşe yarışmadan ayrılır ayrılmaz bir iş teklifi aldı. Masterchef Ayşe'nin projeye evet deyip demeyeceği ise oldukça merak ediliyor.

ABONE OL
GİRİŞ 14.10.2024 15:19 GÜNCELLEME 14.10.2024 15:19 HAYAT
Masterchef Ayşe'ye büyük teklif! "Gücümüze güç katacak" ifadeleriyle açıklandı
Masterchef Ayşe'ye büyük teklif! "Gücümüze güç katacak" ifadeleriyle açıklandı

TV8'den efsaneler yazan yarışması Masterchef Türkiye bu yıl da tarım ve hayvancılık ile uğraşan Afyonkarahisarlı Ayşe Ekiz'in hikayesini ekranlara taşıdı. İzleyici tarafından oldukça sevilen Masterchef Ayşe sosyal medyada da yarım milyona yakın takipçi kazandı.

Masterchef'in son haftasında ise yarışmaya veda eden isim Masterchef Ayşe oldu. Takipçi kitlesi büyük olan Ekiz'in yarışmadan ayrılması sosyal medyada da yankı uyandırdı. 

Hasan Can Kaya'dan Acun Ilıcalı çıkışı: Vefa borcum yok! Hasan Can Kaya'dan Acun Ilıcalı çıkışı: Vefa borcum yok!

Profesyonel tecrübesi olmadığı halde başarılara imza atan Masterchef Ayşe, yarışmadan ayrılır ayrılmaz kaçırılmayacak bir iş teklifi aldı. Teklif Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal'dan geldi.

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal'ın Ayşe Ekiz açıklaması şöyle: 

Ayşe Ekiz, Afyonkarahisarımızı en iyi şekilde temsil etti. Kendini sürekli geliştiren, hata yapmaktan korkmayan Ayşe Ekiz'i belediyemiz bünyesindeki gastronomi birimimize davet ediyoruz. Ayşe Ekiz ne zaman isterse gastronomi birimimizde görev alabilir. UNESCO'nun Yaratıcı Şehirler Ağı'na gastronomi alanında giren Afyonkarahisarımızın lezzetlerini tüm dünyaya tanıtmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ayşe Ekiz de gücümüze güç katacaktır. 

Masterchef Ayşe kimdir ve aslen nerelidir? Elendi mi? Masterchef Ayşe Ekiz'in hikayesiMasterchef Ayşe kimdir ve aslen nerelidir? Elendi mi? Masterchef Ayşe Ekiz'in hikayesi

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 14 TÜMÜ
  • Bilocan 6 gün önce Şikayet Et
    Chp liler ELE VERİR TALKINI , KENDİLERİ YUTAR SALKIMI...hesabı kendileri ZEVK-Ü SEFA İÇİNDE YAŞARLAR , garip gurabaya sahip çıkıyormuşşşş gibi yaparlar, FAKİR FUKARA EDEBİYATI YAPARLAR...oyları kaparlar....
    Cevapla
  • makber1 4 gün önce Şikayet Et
    çok çok güzel özetlemiş gercekten sözlerini taktir ettim
    Cevapla
  • Mücahit 6 gün önce Şikayet Et
    Yakışır. Brova başkan.
    Cevapla
  • anadolu... 4 gün önce Şikayet Et
    burcu köksal kimdir....? bravo denecek çok şey yapmış ama iyi anlamda değil ve sadece şov yapan malum tafyadan...
    Cevapla
  • delidumrul 6 gün önce Şikayet Et
    chpkk belediye şow.
    Cevapla
  • Cumali 6 gün önce Şikayet Et
    Yorumlara baktım da neler var neler. Yav arkadaş bu düşünceler bu bakış açısı ne kadar kaba ve kötü bir düşüncedir. Neymiş CHP li belediye işe almış da show peşindeymişte bilmem ne..! Adam demiyor ki köylü gariban birinin elinden tutmuşlar, en azından düzenli bir geliri ve memleketini tanıtır demesi yok, olayı hemen siyasete bağla. Yazık vallahi yazık.
    Cevapla
  • antilaik yobaz 6 gün önce Şikayet Et
    başınımı açtıracan alçak cahadpkklı utanmaz lar sizi sırf reklam ve oy uğruna sen bi daha seçileebilecenmi acaba öyle yalandan bayılıp ayılma nuralarıyla deml burcu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR