Acun yeniden baba mı olacak? Açıklama eşi Çağla Altunkaya'dan geldi

Acun Ilıcalı geçtiğimiz günlerde Çağla Altunkaya ile hayatını birleştirdi. Evlilik sonrasında gözler taze çifte çevrildi. Son günlerde ise Çağla Altunkaya'nın hamile olduğu iddiası ortaya atıldı. Bebek açıklamasıyla son nokta konuldu.

ABONE OL
GİRİŞ 14.10.2024 10:19 GÜNCELLEME 14.10.2024 10:19 HAYAT
Acun yeniden baba mı olacak? Açıklama eşi Çağla Altunkaya'dan geldi
Acun yeniden baba mı olacak? Açıklama eşi Çağla Altunkaya'dan geldi

Acun Ilıcalı 4. evliliğini Çağla Altunkaya ile yaptıktan sonra gözler taze çifte çevrildi. Çağla Altunkaya'nın hamilelik haberleri sosyal medyada dolanırken, konuya ilişkin net bir açıklama geldi.

İstinyePark AVM'de gazeteciler ile karşılana Çağla Altunkaya, kendisine yöneltilen soruları da yanıtladı. "Evlilik nasıl gidiyor?" sorusundan sonra evliliğinin çok iyi gittiğini dillendiren Altunkaya hamilelik iddiaları ile ilgili de açıklama yaptı. 

Hasan Can Kaya'dan Acun Ilıcalı çıkışı! 'Vefa borcum yok' Hasan Can Kaya'dan Acun Ilıcalı çıkışı! "Vefa borcum yok"

İşte Çağla Altunkaya tarafından yapılan o açıklama:

Henüz hamile değilim. Sürekli yazılıp çiziliyor fakat hamile olduğumda zaten açıklarım. Bu işler kısmet işi, doğru zaman ne zamansa o zaman olmasını istiyoruz...

Masterchef Ayşe'ye kaçırılmayacak teklif! 'Gücümüze güç katacak'Masterchef Ayşe'ye kaçırılmayacak teklif! "Gücümüze güç katacak"

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 11 TÜMÜ
  • Sinan Can 4 gün önce Şikayet Et
    Bütün derdimi tasamı unuttum dört gözle bebek haberini beliyorum. Bana ne size ne insanların bebeğinden.
    Cevapla
  • Vatandaş 5 gün önce Şikayet Et
    Kim taze ya acunmu
    Cevapla
  • memo 5 gün önce Şikayet Et
    istediğn kadar paran olsun, namaz kılmadıktan Allahı zikretmedikten sonra kalbin rahata ermez ki. nefes alamayan bir zengin mutlu olabilir mi.
    Cevapla
  • Elif Kaya 4 gün önce Şikayet Et
    Herkes namaz kılmak zorunda mı isteyen kılsın iyi olmak yalansız dolansız olmak insanların huzurunu bozmak sürekli dedi kodu yapmak bunlar bence fena şeyler namaz kılmış kalmamış kendi bilir herkes bu gibi konulara karışamamak en guzeli.
    Cevapla
  • Necla Sarsılmaz 5 gün önce Şikayet Et
    Allah, akıl fikir versin
    Cevapla
  • Ali 5 gün önce Şikayet Et
    Özel hayatınızdan bize ne! Özelinizi paylaşmayın,o sizin özeliniz.
    Cevapla
  • Reis 5 gün önce Şikayet Et
    Lan bu eski karısına nede çok benziyor. Madem aynısını alacaktın ne diye ayrıldın la acun macunu
    Cevapla
  • isa 4 gün önce Şikayet Et
    Adamın tipi bu demek ne karışıyon :)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR