Yasak Elma 39.bölüm 2.fragmanı: Düğümler çözülüyor! İşin perde arkası...

Yasak Elma 38.son bölümde; Uzun bir aranın ardından Kaya'nın yeniden ortaya çıkması sonucu Ender'in baştan sona yaptığı hesaplar yerle bir oldu. Yasak Elma son bölümde; Dündar'la hayatını birleştirmek üzere evlilik hazırlığı yapan Zeynep ani karar değişikliğiyle Alihan'ın peşinden gitti. Yasak Elma 39.bölüm fragmanı çıktı.

ABONE OL
GİRİŞ 01.04.2019 09:38 GÜNCELLEME 01.04.2019 09:39 MEDYA
Yasak Elma 39.bölüm 2.fragmanı: Düğümler çözülüyor! İşin perde arkası...
Yasak Elma 39.bölüm 2.fragmanı: Düğümler çözülüyor! İşin perde arkası...

Fox TV ekranlarında 25 Mart Pazartesi tarihinde yayınlanan Yasak Elma 38.son bölümde; Ender, Yıldız'ı alt etmenin yollarını ararken hiç ummadığı bir anda Kaya'nın tekrardan karşısına çıkması üzerine korku ve telaştan eli kolu bağlandı. Yasak Elma son bölümde; Her ne kadar Kaya'ya zayıflığını belli etmemeye çalışıp tehditler savurarak meydan muharebesi başlatsa da, bir yandan gizli kalan çarpıcı gerçeklerin gün yüzüne çıkma ihtimalinden ötürü içi içini kemirmektedir. Üstelik bu kez Kaya, daha da güçlenmiş bir şekilde karşısında dimdik durmaktadır, aldığı tehditler ona vız geldiği için şirketteki işine gücüne son sürat devam etmektedir. Diğer taraftan Yıldız ise çocukluk dönemlerinde babasıyla ilgili yaşadığı ağır travmayla tekrardan yüzleşip gözyaşlarına hakim olamazken, Halit ise bu olayda onun en büyük destekçisi olarak yaralarına merhem olmaya çalışmasının ardından Yasak Elma 39.bölüm fragmanı bekleniyor. Zeynep, kendisine karşı bir duygu beslemediği halde Dündar'la dünya evine girecekken tam gelinliğini giydiği esnada Alihan'ın gelip aklını karıştırmasının Yasak Elma 39.bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, Zeynep'in ani karar değişikliği sonucu kendi düğününden kaçıp soluğu Alihan'ın yanında almasının sahne olduğu diziye ilişkin en son gelişmeler...

 

 

YASAK ELMA 39.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Senaryosunu Zeynep Soyata ve Melis Civelek’in kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt’un oturduğu ve yapımcılığını Fatih Aksoy’un üstlendiği Yasak Elma 39.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

 

YASAK ELMA 39.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunda; Talat Bulut, Şevval Sam, Onur Tuna, Eda Ece, Sevda Erginci gibi isimlerin yer aldığı Yasak Elma 39.bölümüyle 1 Mart Pazartesi günü saat 20:00'da Fox TV ekranlarında izleyicisinin karşısına geçecek.

YASAK ELMA 38.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

YASAK ELMA SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Yasak Elma son bölümde; Kaya’nın İstanbul’a dönmesi, Ender’in dengesini alt üst eder. Kimsenin bilmediği ve yıllarca sakladığı sırrının açığa çıkma olasılığı onu güçsüz yapar. En kısa zamanda Kaya’yı geldiği yere göndermek üzere harekete geçerken, Kaya’nın kendi kadar dişli olduğunu unutmuştur. Zeynep ve Dündar’ın evlilik hazırlıkları son hız devam eder. Zeynep’in kafasındaki soru işaretleri giderek artarken, beklenmedik bir karar vermek üzerde olduğunun farkında değildir. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR