Kadın 56.bölüm 2.fragmanı çıktı! Hangi yeni gelişmeler yaşanacak?

Kadın 55.son bölümde; Hem Sarp hem de Bahar çaresizlikten ne yapacağını bilemez hale gelirken, Dorukcum için tehlike çanları çalmaya başlamıştır. Kadın son bölümde; Nezir, Sarp'ın ömrü boyunca unutamayacağı bir acı yaşatmak için ant içerken, Bahar ve Pırıl'a da evlenme teklifinde bulundu. Kadın 56.bölüm fragmanı ekranda!

ABONE OL
GİRİŞ 02.04.2019 14:54 GÜNCELLEME 02.04.2019 14:54 MEDYA
Kadın 56.bölüm 2.fragmanı çıktı! Hangi yeni gelişmeler yaşanacak?
Kadın 56.bölüm 2.fragmanı çıktı! Hangi yeni gelişmeler yaşanacak?

Fox TV ekranlarında 26 Mart Salı tarihinde yayınlanan Kadın 55.son bölümde; Gerek Pırıl'ı gerekse Bahar ve evlatlarını kaçırarak rehin tutan Nezir, yapabileceklerinde sınır tanımaz bir hale gelerek Münir ve Suat'ı da bir yere hapsetti. Kadın son bölümde; Kısmet, hazırlanan kumpas sonucunda suçlu görülerek ceza evine kapatılan Arif'in temize çıkmasını sağlamak için olayı etraflıca incelemeye koyulurken, aynı zamanda ağabeyinin korumaya çalıştığı biri olduğunun farkına varıp ağzındaki baklayı çıkarmasını istedi. Kısmet, ''koruduğu her kimse asla zarar görmeyeceği'' sözünü vermesi üzerine Bahar'ın adını verirken, Nezir ise Sarp'a acıların en büyüğünü yaşatmak için Doruk'u gözüne kestirerek onunla tehlikeli oyunlar oynamaya başladı. Bahar'ın ise hem canından çok sevdiği oğluna hem de Sarp'a her an bir zarar gelme ihtimalini aklına getirdikçe büyük bir korku ve paniğe kapılmasının ardından Kadın 56.bölüm fragmanı bekleniyor. Peki, Sarp'a esaslı bir darbe vurup bir daha asla ayağa kalkamamasını isteyen Nezir ise Dorukcum'dan sonra sıra Bahar ve Pırıl'ı da hedef alarak onlara evlenme teklifinde bulunmasının ardından Kadın 56.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

 

KADIN 56.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Fox TV ekranlarında hafızalara kazınan sahnelere imza atan Kadın 56.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

 

KADIN 56.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunu Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk ve Bennu Yıldırımlar gibi başarılı ve yetenekli isimlerin üstlendiği Kadın dizisi 56.bölümü ile 2 Nisan Salı günü saat 20.00'de Fox TV ekranlarında izleyici kitlesini ağırlayacak.

KADIN 55.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

KADIN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kadın son bölümde; Kardeşinin avukatı olduğunu öğrenmesiyle kafası karışan Arif’in bu süreçteki en büyük şanslarından biri Kısmet’tir. Olayı en ince detaylarına kadar inceleyen Kısmet, abisine atılan iftirayı çözene kadar bu işin peşini bırakmayacaktır. Araştırmaları sonucunda da Arif’in sırrına çok yaklaşan Kısmet, Arif’i hapishaneden kurtarabilecek midir?

Eli kolu bağlı olan Sarp, tüm olanların kendi suçu olduğunu düşündüğü için her geçen gün kendinden daha çok nefret eder. Bahar, Nisan ve Doruk’a belli etmemeye çalışsa da, Sarp’a bir zarar verilmesinden çok korkmaktadır. Sarp ile bir oyun oynayan ve bir seçim yapmasını isteyen Nezir ise, onun canını yakmak için birine zarar vermekte kararlıdır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR