Söz 76.bölüm 2.fragmanında işler kızışıyor: ''Buraya kadarmış Dragan!''

Söz 75.son bölümde; Tim, Fethi'nin gözleri önünde son nefesini vermesiyle tarifi mümkün olmayan bir acıyla kaplansa da bağrına taş basarak güçlü durdu. Söz son bölümde; Yavuz, Fethi'nin vefatının ardından Eylem'in tehlike altında olduğu bilgisine ulaştığı sırada karşısında Derya'yı buldu. Söz 76.bölüm fragmanı ekranda!

ABONE OL
GİRİŞ 01.04.2019 09:44 GÜNCELLEME 01.04.2019 09:45 MEDYA
Söz 76.bölüm 2.fragmanında işler kızışıyor: ''Buraya kadarmış Dragan!''
Söz 76.bölüm 2.fragmanında işler kızışıyor: ''Buraya kadarmış Dragan!''

Star TV ekranlarında 25 Mart Pazartesi tarihinde yayınlanan Söz 75.son bölümde; Anma etkinliğinde gerçekleştirilen saldırıda vurulan Fethi'nin yaşamını yitirerek şehit mertebesine ulaşması üzerine Tim, acı ve üzüntünün en büyüğünü yaşasa da asla pes etmedi. Söz son bölümde; Karşılaştıkları en büyük imtihanından da alınlarının akıyla üstesinden gelen Tim, daha da güçlenerek düşmanlarının kökünü kurutmak üzere seferber oldu. Diğer taraftan Karabatak ise, Dragan'ın düzenleyeceği yeni hain emelleri de öğrenip zamanında önlem almak için içlerine sızıp bilgi akışı sağladı. Karabatak, ulaştığı istihbaratı ekip arkadaşlarına ulaştırmak adına son derece riskli bir görevi üstlendiğinin farkındadır, Dragan ve örgütün diğer üyelerinin faaliyetlerini durdurabilmek için kendi hayatını hiçe saymayı çoktan göze almıştır. Dragan'ı büsbütün ortadan kaldırmaya ant içen Yavuz ise girmiş olduğu hücre evinde Eylem hakkında önemli bir bilgi elde ederek tehlike altında olduğunu öğrenmesinin ardından Söz 76.bölüm fragmanı bekleniyor. İstihbaratı sağlayan Yavuz, hiç vakit kaybetmeden hücre evinden ayrılacağı esnada Derya ile yüz yüze gelmesinin akabinde Söz 76.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

 

SÖZ 76.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Star TV ekranlarının izlenme rekorları kıran iddialı ve kaliteli dizi projelerinden Söz 76.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

 

SÖZ 76.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunu Deniz Baysal, Tolga Sarıtaş ve Mehmet Özgür gibi başarılı ve yetenekli isimlerin üstlendiği Söz 76.bölümüyle 1 Nisan Pazartesi günü saat 20.00'de Star TV ekranlarında yayınlanacak.

SÖZ 75.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

SÖZ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Söz son bölümde; Terör devleti için planlarına hız veren Dost, Linda ve Dragan’a kurulacak ülkenin tarihini verir. Bu sırada Türkiye’yi içerden karıştıracak suikastlar için plan yapmaktadır. Tim, Dragan’ı ortadan kaldırmakta kararlıdır fakat o sırada Dragan’ın yanında olan Karabatak kurulması planlanan terör devleti hakkında kritik bilgiler ele geçirmek üzeredir.

Tim hamle yapmak için Karabatak’tan gelecek haberi bekler ama Karabatak’ın işi hiç kolay olmayacaktır. Yavuz hücre evlerine yaptığı baskında şok edici bir suikast bilgisi elde eder; Eylem’in hayatı tehlikededir… Yavuz gerisinde cesetler bıraktığı hücre evinden hızla ayrılırken karşısında Derya’yı bulur. Artık geri dönüşü olmayan bir noktaya gelmişlerdir…

YORUMLAR 1
  • büşra 4 yıl önce Şikayet Et
    harika bir dizi her bölümünü heyecanla izliyorum yavder sizi çok seviyorum
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR