Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 141.bölüm fragmanı: Canını almaya ant içti!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 140.son bölümde; Hızır'ın, ''Benim işim savaşmak! Ben savaşı başlattım, ama cepheler henüz belli değil'' diyerek masaya rest çekmesi damgasını vurdu. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 140.son bölümde son bölümde; Savaşmak için artık bir an bile beklemek istemeyen Hızır atağa kalkıp ortalığı tozu dumana kattı. Hızır'ın yeni bir ilişkiye başladığı Sevda'nın ailesiyle Çakırbeyliler arasında soğuk rüzgarlar esmesinin ardından Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 141.bölüm fragmanı geldi.

ABONE OL
GİRİŞ 01.10.2019 16:47 GÜNCELLEME 01.10.2019 16:47 MEDYA
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 141.bölüm fragmanı: Canını almaya ant içti!
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 141.bölüm fragmanı: Canını almaya ant içti!

ATV ekranlarında 24 Eylül Perşembe tarihinde yeni sezona bomba gibi bir başlangıç yapan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 140.son bölümde; Silah ticaretiyle uğraşan Hızır'ın elini kuvvetlendirmek ve bu alanda itibarını ve hakimiyetini yükseltmek için geliştirdiği buluşu sayesinde tüm gözler yeniden üzerine çevrilmiştir. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde; Her ne kadar karlı olsa da tehlikelerinin de yadsınamayacak derece fazla olduğu bu buluşun ilk denemesi çetin geçen bir savaşın ortaya çıkmasına zemin hazırlayacaktır. Gerçekleştirdiği icadını uygulamaya geçirmek noktasında tüm hazırlıklarını tamamlayan Hızır, masayı da karşısına alarak başlatacağı savaşın duyurusunu yapıp taş üstünde taş bırakmamaya ant içmiştir. Diğer tarafta uzun bir zaman sonra yeniden duygularına teslim olan Hızır'ın, Sevda ile yeni bir aşka yelken açmasının olayların seyrini değiştirmesinin ardından Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 141.bölüm fragmanı sabırsızlık içerisinde bekleniyor. Masanın yeni üyeleri olan Sevda'nın ailesinin dost mu yoksa düşman mı olduğu konusu gizemini korurken, Feyyaz ile Hızır arasında başlayan karşılıklı atışmalarla iplerin iyiden iyiye gerilmeye başlamasının sahne olduğu Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 141.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

 

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 141.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

ATV ekranlarının soluksuzca takip edilen dizi projesi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 141.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 141.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Baş rollerini Oktay Kaynarca, Tarık Ünlüoğlu, Yunus Emre Yıldırımer ve Ozan Akbaba gibi isimlerin paylaştığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 141.bölümü 1 Eylül Salı akşamı saat 20.00'de ATV ekranlarında olacak.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde; Hızır Çakırbeyli, silah ticaretindeki gücüne güç katmak için tasarladığı, çok karlı fakat bir o kadar da tehlikeli buluşuyla tüm dikkatleri üzerine çeker. Bu değeri çok büyük olan icadın ilk denemesi, kopacak olan fırtınanın fitilini ateşler. Yeni silahın hedefindeki ilk kişinin ölümüyle başlayan savaşta, cepheler kolay oluşmayacaktır. Diğer tarafta Çakırbeyliler ve dostlarının, İstanbul’un dört bir yanından yükselttiği sesler de başlatılan yeni savaşın ilanı olacaktır.

Hızır Çakırbeyli, sadece işinde değil, aşk hayatındaki buluşuyla da olay yaratır. Uzun bir aradan sonra kalbini açtığı Sevda’nın, babası ve amcasının da masada oturuyor olması, işleri karıştıracaktır. Kız tarafı, ikilinin arasındaki ilişkiyi resmiyete dökmek için hızlı davranmak gerektiğini düşünürken, Çakırbeyli hanesi bu duruma sıcak bakmamaktadır. Hısım mı yoksa hasım mı olacağı henüz belli olmayan masanın yeni üyelerinin, kendi aralarındaki anlaşmazlık da Hızır ve Sevda ikilisinin geleceği üzerinde etkili olacaktır.