Yemin 85.bölüm fragmanı: Emir bir kez daha Reyhan'ın hayatını kurtarıyor!

Kanal 7'de 26 Eylül Perşembe tarihinde yayınlanan Yemin 84.son bölümde; Uzun bir aradan sonra Emir'le yeniden yüz yüze konuşmak isteyen Reyhan, Zafer'in de yardımıyla onunla dağ kulübesinde baş başa vakit geçirdi. Yemin son bölümde; Emir ve Reyhan'ın baş başa olmalarını hazmedemeyen Cemre ise akıllara durgunluk veren bir hamlede bulunup kaldıkları dağ kulübesini benzinle yaktı. Peki, Yemin 85.bölüm fragmanı geldi mi?

ABONE OL
GİRİŞ 28.09.2019 22:19 GÜNCELLEME 28.09.2019 22:19 MEDYA
Yemin 85.bölüm fragmanı: Emir bir kez daha Reyhan'ın hayatını kurtarıyor!
Yemin 85.bölüm fragmanı: Emir bir kez daha Reyhan'ın hayatını kurtarıyor!

Kanal 7 ekranlarında çok kısa bir zaman içerisinde önemli başarılara imza atan Yemin 84.son bölümde; Emir'le yaşadıkları problemleri aşabilmek ve kalbini tekrardan geri kazanarak geçmişi ardında bırakmak isteyen Reyhan, bu noktada Zafer'den destek alarak onu dağ kulübesine getirdi. Yemin son bölümde; Emir ise inadından asla vazgeçmeyerek Reyhan'ı dinlemekten ve onunla konuşmaktan kaçınırken, Reyhan ise sabrından ve azminden hiçbir şey kaybetmeyip elinden geleni ardına koymadı. Öte yandan Emir'e ulaşmaya çalışan Cemre, Reyhan'la beraber dağ kulübesinde vakit geçirdiğini öğrenmesiyle beraber sinir krizi geçirirken, yaptığı hatadan dolayı pişmanlığa kapılan Kemal ise Narin'le arasını düzeltmek için akla karayı seçmesinin ardından Yemin 85.bölüm fragmanı seyircisi tarafından iple çekiliyor. Peki, geçirdiği öfke nöbeti sonucunda tamamen raydan çıkan Cemre, Emir ve Reyhan'ın bulundukları dağ kulübesine gidip orayı gözünü bile kırpmadan acımasızca ateşe vermesinin akabinde Yemin 85.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

YEMİN 85.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Kanal 7 ekranlarında izleyici kitlesinin büyük bir ilgi ve beğeniyle yakından takip ettiği Yemin 85.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

Yemin 84.bölüm fragmanı: Gözünü kan bürüyor! Bir an bile düşünmeden...

YEMİN SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Dağ kulübesinde baş başa kalan Emir ve Reyhan’ın aralarındaki buzlar eriyecek mi? Emir ile Reyhan dağ kulübesinde baş başa kalır. İkisinin arasındaki sorunlar bu romantik ortamda bitecek mi? Reyhan’ın planını öğrenen Cemre ise gözü dönmüş bir şekilde harekete geçer. Öte taraftan her şeyi yanlış anladığını fark eden Kemal, kendisini Narin’e affettirmenin yollarını ararken, bir yandan da adım adım kendisini bekleyen tehlikeye doğru ilerler.

YEMİN 84.SON BÖLÜM İZLE...

KANAL 7 YEMİN YENİ BÖLÜMLERİ NE ZAMAN YAYINLANIYOR?

Aşkları için artık daha büyük savaşlar vermesi gereken iki gencin destansı aşk hikâyesi hafta içi her gün 20:00’de Kanal 7 ekranlarında yayınlanıyor.

KANAL 7 YEMİN DİZİSİ OYUNCU KADROSU KİMLERDEN OLUŞUYOR?

Özge Yağız, Gökberk Demirci, Can Verel, Munise Özlem, Gül Arcan Gürses, Berkant Müftüler, Ceyda Olguner, Cansın Mina Gür, Tuğçe Ersoy Kacarski, Derya Kurtuluş Oktar, Mustafa Şimşek, Sıla Türkoğlu, Esra Demir Çoban, Yağmur Akdağ, Ali Dereli, Barış Gürses, Tuğgül Küçükoğlu, Can Çağlar

YEMİN KONUSU NEDİR?

Reyhan, geleneksel tarzda yetişmiş mütevazı, genç ve güzel bir kızdır. Dayısı gibi sevip saydığı Hikmet Tarhun’a ettiği yeminden sonra Emir ile evlenen Reyhan’ın hayatı değişir. Emir, herkesi şaşırtarak ilk kez gördüğü Reyhan ile evliliği kabul eder. Cavidan ise gelin olarak taşralı bir kıza asla rıza göstermeyecek, imzalar atıldıktan sonra da evliliklerini bitirmek için elinden geleni yapacaktır. Emir’in kaderinin yeniden yazıldığı günlerde, amcası Kemal’in hayatı da bir gece yarısı ansızın hayatına girinceye Leyla ile değişir. O geceden sonra Kemal, Leyla ve Masal için hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.