Afili Aşk 16.bölüm 2.fragmanı: Son düzlüğe gelindi! Her şey bitiyor mu?

Afili Aşk 15.son bölümde; Ayşe, Ceyda'nın kendisine yaptığı bitip tükenmeyen şantajlar nedeniyle ve Muhsin babanın her an evlilik oyunu oynadıkları gerçeğini hatırlayabileceğinden ötürü boşanma kararı aldı. Afili Aşk son bölümde; Kerem, sözde kendi gerekçelerini öne sürerek Ayşe ile olan evliliğini bitirmemek adına ikna çalışmasında bulunsa da onun kararından geri dönmeye hiç niyeti yoktur. Afili Aşk 16.bölüm fragmanı geldi.

ABONE OL
GİRİŞ 02.10.2019 09:54 GÜNCELLEME 02.10.2019 09:54 MEDYA
Afili Aşk 16.bölüm 2.fragmanı: Son düzlüğe gelindi! Her şey bitiyor mu?
Afili Aşk 16.bölüm 2.fragmanı: Son düzlüğe gelindi! Her şey bitiyor mu?

Kanal D ekranlarında 25 Eylül Pazartesi tarihinde izleyicisinin karşısına geçen Afili Aşk 15.son bölümde; Kerem & Ayşe'nin sırlarını elinde koz olarak bulunduran Ceyda, her fırsatta aba altından sopa göstererek şirketin kontrolünü tamamen ele geçirmeye çalıştı. Afili Aşk son bölümde; Ceyda, Kerem'in sahte evliliğinin ortaya çıkması halinde itibarının yerle bir olacağına ve şirketin değerinin aşağı düşeceğine yönelik gözlerini korkutmaya çalışırken, Ayşe ise onun ardı arkası kesilmeyen şantajlarına boyun eğmemek için baş kaldırmaya devam etmektedir. Ceyda'nın çirkin bir üslupla yaptığı tehditlerden artık bunalan ve oynadıkları oyunun her an gün yüzüne çıkmasından endişelenmeye başlayan Ayşe'nin, Kerem'i karşısına alarak evliliğini noktalaması kararı almasının ardından Afili Aşk 16.bölüm fragmanı seyircisi tarafından iple çekiliyor. Muhsin babanın sürpriz planıyla beraber kamp yapmaya giden Ayşe ve Kerem arasında duygusal çekim kuvveti oluşmasının, son derece eğlenceli ve keyifli anlar geçirmelerinin akabinde Afili Aşk 16.bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, evliliğe doğru adım adım ilerleyen Volkan'ın bu durumla başa çıkabilmek noktasında Ayşe ve Kerem'den kendisine acilen yardım eli uzatmalarını istemesinin sahne olduğu diziye dair en gelişmelere haberimizden erişebilirsiniz.

 

 

AFİLİ AŞK 16.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

ARC Fim farkıyla Kanal D ekranlarına her Çarşamba akşamı taşınan Afili Aşk 16.bölüm fragmanı yayıncı kuruluş tarafından yayınlandı. Diziyle alakalı en son gelişmeleri yakından öğrenmek istiyorsanız haberimizi takipte kalmaya devam edin…

 

 

 

AFİLİ AŞK 16.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Yönetmenliğini Serdar Gözelekli'nin üstlendiği, yapımcılığında ise Fatih Enes Ömeroğlu'nun yer aldığı ve senaryosunda ise İlker Arslan, Barış Erdoğan, Okşan Tavaslıoğlu ve Kübra Sülün imzasını taşıyan Afili Aşk 16.bölümüyle 2 Ekim Çarşamba tarihinde saat 20:00'da Kanal D ekranlarında sürprizlerle dolu sahneleriyle seyircisinin karşısına geçecek.

AFİLİ AŞK OYUNCU KADROSU KİMLERDEN OLUŞUYOR?

Kanal D ekranlarında seyircisini hem güldürüp eğlendiren hem de romantik sahneleriyle müptelası haline getiren Afili Aşk dizisinin oyuncu kadrosunda; Çağlar Ertuğrul (Kerem Yiğiter), Altan Erkekli (Muhsin Yiğiter), Serkay Tütüncü (Volkan Çekerek), Burcu Özberk (Ayşe Özkayalı), Güzide Arslan (Gonca Durmaz), Benian Dönmez (Melahat Özkayalı), Zeynep Tuğçe Bayat (Ceyda Aran) ve Taner Rumeli (Rıza Özkayalı) gibi birbirinden başarılı ve yetenekli isimler yer almaktadır.

afili aşk

AFİLİ AŞK SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Afili Aşk son bölümde;  Kerem ve Ayşe boşanma konusunda kesin karar alıp, avukata gidiyorlar. İkili bu işin bir an önce bitmesi için gerekli olan tüm protokolleri yerine getiriyor. Tam imzaların atılacağı sırada ise Muhsin Bey'den gelen telefon herkesi şoke ediyor! Muhsin Bey, Kerem ve Ayşe'yi acilen yanına çağırıyor ve onlara beklenmedik bir haber veriyor!

Öte yandan Ceyda artık şirkettedir ve belli ki daha tehlikeli olacaktır. Ayşe ise oyunculuk teklifi almıştır ve artık kendi yolunu çizmek durumundadır. Ancak işler umduğu gibi gitmez. Ceyda bu işi de bozmak için elinden geleni yapar. Kerem ve Ayşe kampta yakınlaşırken, haber sitelerinde çıkan bir haber her şeyi alt üst eder.

YORUMLAR 2
  • Şahika 4 yıl önce Şikayet Et
    Kerem ve ayşe büyük bir aşık Var. Ama Ortalık çok ama çok karışacak. Musun baba büyük bir oyun oynar. Ama musin baba hem kerem hem de ayşe büyük bir oyun oynarlar . Ama anlamak biraz zaman alsa da herşey artık biri. Ayşe ve kerem çok ama çok mutlu oldular
    Cevapla
  • Şahika 4 yıl önce Şikayet Et
    Kerem ve ayşe büyük bir aşık Var. Ama Ortalık çok ama çok karışacak. Buna rağmen ceyda musin baba 'nin sirketen aldı. Büyük bir biktar para işleri çok ama çok karışacak dendi . Kerem ve ayşe bence hiç ama hiç boşanmak istemedikleri halde ceyda korkusundan bozacak ola bilirmi bir birine aşık iki insan biri kerem ve ayşe büyük bir aşık var. Mutlu olacaklar
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR