O Ses Türkiye 9.sezon ne zaman (2019 - TV8) Jüri üyeleri değişti mi?

TV8 ekranlarında uzun yıllardır yayın serüvenini başarıyla sürdüren O Ses Türkiye yeni sezon yayın tarihi netlik kazandı. Her sezon izleyici kitlesini etkileyici sahne performanslarıyla ekran başına kilitleyen 2019 O Ses Türkiye ne zaman başlıyor, hangi isimler jüri üyesi olarak yer alacak?

ABONE OL
GİRİŞ 05.10.2019 11:08 GÜNCELLEME 05.10.2019 11:08 MEDYA
O Ses Türkiye 9.sezon ne zaman (2019 - TV8) Jüri üyeleri değişti mi?
O Ses Türkiye 9.sezon ne zaman (2019 - TV8) Jüri üyeleri değişti mi?

TV8 ekranlarında birbirinden yetenekli ve iddialı isimlerin sahne performansını en iyi şekilde ortaya koyduğu O Ses Türkiye yeni sezon yayın tarihi kesinliğe kavuştu. Diğer taraftan Acun Ilıcalı'nın keyifli ve eğlenceli sunumuyla ekrana taşınan O Ses Türkiye jüri üyeleri seyircisiyle paylaşıldı.

 

 

Mucize Doktor'dan ses getiren transfer: O isim de kadroya eklendi...

Her ne kadar Yemekteyiz isimli yarışma programının sunuculuğunu üstlenen Seda Sayan'ın yeni sezonda O Ses Türkiye'de yer almayacağına dair söylentiler dolaşıp dursa da bu yönde bir karar alınmadı. O Ses Türkiye yeni sezon jüri üyelerinde herhangi değişikliğe gidilmeyerek Seda Sayan, Murat Boz, Hadise ve Beyazıt Öztürk olarak açıklandı.

 

 

Unutulmaz anlara sahne olan ve yarışmacı kişiler arasında kıyasıya mücadelenin ekrana aktarıldığı O Ses Türkiye'nin yeni sezon seçimleri ve stüdyo çekimleri ilk defa 25 Eylül Çarşamba tarihinde başlamıştı.

TV8 ekranlarında bu yıl 9.(dokuzuncu) sezonuyla yayın maratonunda yerini almaya hazırlanan O Ses Türkiye 5 Ekim Cumartesi tarihinde seyircisinin karşısına geçecek.

Jüri üyeleri ve sunucu Acun Ilıcalı arasında yaşanan komik diyalogların bu sezon da tam gaz devam edeceği O Ses Türkiye'nin 8.(sekizinci) sezon finali 27 Ocak 2019 Pazar tarihinde gerçekleşmiş ve Murat Boz'un takımında bulunan Ferat Üngür adını şampiyonluğa yazdırmıştı.