Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da sürprizler dur durak nedir bilmiyor! Şimdi de...

Son haftalarda gerçekleştirdiği oyuncu transferleriyle adından sıklıkla söz ettiren Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine yeni bir isim daha eklendi. Bir dönem yayınlanan sahneleriyle büyük ses getiren Arka Sıradakiler isimli projede Oktay rolünü üstlenen Bülent Çetinaslan, şimdiden itibaren Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yapımında kamera karşısına geçecek.

ABONE OL
GİRİŞ 29.01.2020 09:03 GÜNCELLEME 29.01.2020 09:03 MEDYA
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da sürprizler dur durak nedir bilmiyor! Şimdi de...
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da sürprizler dur durak nedir bilmiyor! Şimdi de...

Uzun yıllardır yayın hayatında olmasına rağmen hala ilk günkü heyecanla ve beğeniyle yakından takip edilen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde üst üste transfer haberleri geldi. Bilindiği üzere Naz Elmas'ın vedasının üzerine oyuncu kadrosunu sürpriz isimlerle zenginleştirmek üzere harekete geçen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a hem Sanem Çelik'in hem de Olcay Yusufoğlu'nun katıldığı duyurulmuştu.

 

Öte yandan transfer gelişmesine bir yenisi daha eklenerek ünlü oyuncu Bülent Çetinaslan'ın da dizinin oyuncu kadrosuna yerleştirildiği haberi menajeri tarafından bizzat sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklandı. Bir zamanların en çok yankı uyandıran projelerinden Arka Sıradakiler ile büyük bir çıkış yakalayan ve yeniden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz isimli dizi projesiyle ekranlara dönecek olan Bülent Çetinaslan izleyicilere unutulmaz anlar yaşatmaya hazırlanıyor.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ OYUNCUSU BÜLENT ÇETİNASLAN KİMDİR?

25 Mayıs 1974 senesinde Ankara’da hayata gözlerini açmıştır.

 

Gerek ilköğrenimini gerekse lise eğitimini Ankara'da bitiren Bülent Çetinaslan, oyunculuk alanındaki eğitimine Ayla Algan sayesinde başlamıştır.

12 sene süresince pek çok takımda profesyonel anlamda voleybol oynamıştır.

Öte yandan 2007 ve 2012 yılları arasında televizyon ekranlarında yayınlanan Arka Sıradakiler isimli dizi projesinde oynadığı "Oktay" rolüyle çok geniş kitleler tarafından tanınırlık kazanmıştır.

Akabinde Kenter Tiyatrosu'nda eğitimine sürdüren başarılı oyuncu; 21 yaşında iken Çiçek Taksi adlı projede rol üstlenmiştir ve Melekler Adası ve Acı Hayat isimli dizilerin oyuncu kadrosunda da yer almıştır.

eşkıya dünyaya hükümdar olmaz bülent çetinaslan

YORUMLAR 5
  • Hasan 4 yıl önce Şikayet Et
    Hiç heyacan yoktu son bölümde
    Cevapla
  • Sezar 4 yıl önce Şikayet Et
    Vallahi hiç kacirmazdim ama edho bitmiştir benim icin dün izlemedim bile çünkü izleyiciye saygıları yok heyecanı yitirdiler artık
    Cevapla
  • ömer 4 yıl önce Şikayet Et
    1 ayın üzerine heyecan sız boş bi bölüm. anlaşılan para yetiştiremiyorlar. bence yayından kaldırsınlar.
    Cevapla
  • Erol 4 yıl önce Şikayet Et
    Eşkiya dünyaya bitmedimi
    Cevapla
  • Polyanna 4 yıl önce Şikayet Et
    Bitmedi devam ediyor.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR