Çukur 4.yeni sezonda apayrı renk katacak simalarla karşılacaksınız: O da, 'Ben de varım!' dedi!

Heyecan ve gerilim unsurlarını içerisinde barındıran, aksiyon ağırlıklı sahneleriyle seyircisinin pür dikkat kesildiği Çukur dizi projesine usta bir oyuncu daha transfer oldu. Çukur yapımıyla anlaşma imzalayıp el sıkışan sinema ve tiyatro oyuncusu Suna Yıldızoğlu, Barış Arduç'un üstlenmiş olduğu Arık Böke Erdenet karakterinin annesi Olga rolü ile seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor.

ABONE OL
GİRİŞ 07.09.2020 00:51 GÜNCELLEME 07.09.2020 00:52 MEDYA
Çukur 4.yeni sezonda apayrı renk katacak simalarla karşılacaksınız: O da, 'Ben de varım!' dedi!
Çukur 4.yeni sezonda apayrı renk katacak simalarla karşılacaksınız: O da, 'Ben de varım!' dedi!

Enerji düzeyi yüksek olay örgüsüyle dinamizmini üç sezondur canlı tutan ve projedeki birbirinden farklı karakterlerle ilginin diri kalmasını sağlayan Çukur dizisinde yeni bir transfer müjdesi daha verildi. Yaz dönemi süresince tutkunlarından ayrı kalsa da dördüncü sezonu için tüm ekip çalışmalarını hummalı bir şekilde sürdürürken, kadronun da zenginleşmesine yönelik önemli adımlar atılmaya başlandı. 

 

 

Kurtlar Vadisi'nin efsanesinin vefatı sonrası yankı uyandıran röportaj: Yorum yağmuruna tutuldu

Bilindiği üzere geçtiğimiz günlerde sete dönüş yapılarak çekimlerin verilen mola sonrasında tekrardan başladığı hususunda bilgilendirme yapılırken, Barış Arduç ve Mustafa Avkıran'ın projeye dahil olduğu gelişmesi de aktarılmıştı. Ne var ki aradan çok geçmeden bir yeni oyuncu ismin daha Çukur yapımcısıyla yolları birleştirerek 4.sezonda kameralar karşısına geçeceği sürprizi sevenleriyle paylaşıldı ve Suna Yıldızoğlu resmen kadronun üyesi olarak adını yazdırmış oldu.

 

 

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz oyuncusundan ''Oh be, sonunda!'' dedirten haber! Zamanı geldi...

Çukur ailesi her geçen gün giderek genişlemeye ve senaryosu ise zenginleşmeye başlarken televizyon ekranlarından uzun bir süredir uzakta kalan sinema filmi projesi ve tiyatro yapımı oyuncusu Suna Yıldızoğlu'nun, yeni yayın dönemi itibariyle ekibe eklenen Barış Arduç'un oynayacağı Akın Böke Erdenet karakterinin annesi Olga rolüyle izleyicileri ağırlayacak.

MasterChef Türkiye'den kolay kolay elenmeyeceği sanılıyordu! Ne var ki talihi yüzüne gülmedi...

Müge Anlı'nın rakibi Didem Arslan Yılmaz'ın şansı yaver gitmedi! Hayal ettikleri gibi olmadı...