Müge Anlı'nın rakibi Didem Arslan Yılmaz, acilen atağa kalktı! İzlenmede alt sıraya inince...

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının tekrardan ekran serüvenine dönüş yapmasıyla beraber izlenme oranlarında ciddi ölçüde düşüşe geçen Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme'nin yayın saatinde değişikliğe gidildi. Geçtiğimiz haftalarda yayın hayatına giriş yaparak seyircisini ağırlayan Didem Arslan Yılmaz'ın sunuculuk koltuğunda oturduğu Vazgeçme programı artık yeni saatinde ekrandaki yerini alacak.

ABONE OL
GİRİŞ 07.09.2020 01:01 GÜNCELLEME 07.09.2020 01:01 MEDYA
Müge Anlı'nın rakibi Didem Arslan Yılmaz, acilen atağa kalktı! İzlenmede alt sıraya inince...
Müge Anlı'nın rakibi Didem Arslan Yılmaz, acilen atağa kalktı! İzlenmede alt sıraya inince...

Senelerdir sunuculuk görevini üstlenen Müge Anlı karşısında dişli bir rakip olarak gelmeyi ve reyting sıralamasında zirveye oturmayı hedefleyen Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme isimli programın yayın saati konusunda değişiklik kararı alınması gündemde konuşulmaya başlandı.

Show TV kanalında ''Ben de buradayım!'' diyerek ekran yolculuğunda emin adımlarla yürümeye başlayan ve Didem Arslan Yılmaz'ın sunumu eşliğinde hafta için her gün izleyici kitlesinin birbirinden ilginç konularıyla dikkatini çeken Vazgeçme programı büyük bir hüsrana uğradı.

MasterChef Türkiye'de stüdyoyu yasa boğan ayrılık! Akla hiç gelmeyecek isim resmen veda etti...

 

Yayın maratonuna kısa bir süreliğine ara vererek seyircisinden uzak kalan Müge Anlı ile Tatlı Sert'in yeniden ATV ekranlarındaki olmazsa olmaz yerini almasıyla beraber, Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme programı umduğunu bulamayıp başarısı beklentilerin çok altında kalınca çareyi yayın saatini değiştirmekte buldu.

Normal koşullar altında iki haftadır 9:30 saati itibariyle yayına başlaması gereken Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme programının ekranda olmaması seyircisinin aklında soru işaretleri bırakırken, Müge Anlı ile Tatlı Sert karşısında izlenme oranlarını yükselterek eski canlılığına kavuşturabilmek adına acil bir hamlede bulunan Vazgeçme, saat 15:15'te Show TV'de yayına girecek.

Kuruluş Osman dizisine yeni bir taze kan daha geliyor! Çukur'daki dev isimle sözleşme imzalandı

YORUMLAR 84 TÜMÜ
  • Zeliha 1 yıl önce Şikayet Et
    Didem hanım çok mücadele ediyor Esra kötü niyetli adamı telefonlar gelmeden anket yapıyor sonrası facia
    Cevapla
  • Ayten 1 yıl önce Şikayet Et
    Esra ve Hülya hanım proğramı başladığı an iş olsun diye tiyatro sahneleri yaratılmaya çalışılan Didem Arslan’ı kapatıyoruz
    Cevapla
  • Emekli Hasan 1 yıl önce Şikayet Et
    Didem hanım çözülebilecek konuları olmalı aylarca bekletilen Rukiye ile iş olmaz netice sıfır Didem keşke eski görevine devam etseydi olmuyor olmuyor
    Cevapla
  • Nazmiye 1 yıl önce Şikayet Et
    Programa aylarca haftalarca çözülmesi mümkün olmayan veya çözülemeyen kişilerin bekletilmesi hoş değil
    Cevapla
  • Hayrıye 1 yıl önce Şikayet Et
    Didem hanım da sonuca gidilemiyor çok çaba sarfediyor olmuyor bu kezde yorumcuların yazdığı gibi eski çıkmaz konu ve aynı kişileri gündeme getiriyor gerçek bu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR