MasterChef Türkiye'den kolay kolay elenmeyeceği sanılıyordu! Ne var ki talihi yüzüne gülmedi...

Her geçen etapta zorluk düzeyinin giderek artış göstererek rekabetin kızışmaya başladığı MasterChef Türkiye'de hesapta olmayan ayrılık şaşkınlık etkisi meydana getirdi. MasterChef Türkiye'de düzenlenen eleme oyunu sonrasında diğer adaylara nazaran jüri üyelerince en az yemeği beğenilen isim olan Berk İlter, yarışmadaki yolculuğunun sonuna geldi.

ABONE OL
GİRİŞ 02.09.2020 00:15 GÜNCELLEME 05.11.2020 16:40 MEDYA
MasterChef Türkiye'den kolay kolay elenmeyeceği sanılıyordu! Ne var ki talihi yüzüne gülmedi...
MasterChef Türkiye'den kolay kolay elenmeyeceği sanılıyordu! Ne var ki talihi yüzüne gülmedi...

30 Ağustos Pazar tarihinde TV8'de izleyici kitlesini beklenmedik gelişmeleriyle ağırlayan MasterChef Türkiye'de hayrete düşüren bir veda yaşanması hem ekran başındaki seyircileri hem de jüri üyelerini ve diğer yarışmacıları etkisi altında bıraktı.

MasterChef Türkiye'de gerek takım oyunları gerekse bireysel yaratıcılık ve eleme oyunlarıyla beraber seviye atladıkça rekabet de bir o kadar çoğalmaya başlarken, bu hafta itibariyle yapılan oylama sonucunda potaya giren yarışmacılar; Uğur, Gülşah, Duygu, Berk ve Ayyüce olarak belirlendi.

 

Eleme adayı olarak gösterilen altı yarışmacı öncelikle bireysel yaratıcılık kısmında zamana karşı yarışıp marifetlerini göstererek jüri üyelerinin beğenisini kazanmaya çalıştı. Yarışmacıların elenen isim olmamak ve başarılı bir tabak çıkararak kendini garanti altına almak adına ter döktüğü MasterChef Türkiye'de altı yarışmacı arasından şeflerin en az beğendiği yemeği sunan isimler; Gülşah, Uğur ve Berk şeklinde seçildi.

Beyaz Show tek farkla bir kez daha televizyon dünyasına adımını atacak! Kanal D yerine TV8...

Birinci aşamadan sonra heyecan ve gerilim dozunun en uç noktaya taşınırken, belirlenen üç isim ikinci aşamada MasterChef Türkiye'den gitmemek adına son kez şansını deneyerek Somer Sivrioğlu'nun hazırlamış olduğu ''perde pilavı'' tarifini hazırlamaya koyuldu.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın ünlü siması açtığı davanın sonucuyla neye uğradığını şaşırdı!

Gerekleştirilen eleme oyununda şeflerin yaptıkları değerlendirmelere göre Uğur gecenin birincisi seçilip yarışmaya veda etmekten son anda kurtuldu ve final bölümünde ise perde pilavını servis eden yarışmacılardan Berk İlter'in tabağı da en az beğenilen tabak seçilerek MasterChef'ten resmen ayrıldı.

Survivor hikayesi sona eren Aycan Yanaç yeni bir sayfa açıyor: Transfer olduğu takım netleşti!

Berk'in ayrılığının akabinde yarışmacı isimlerden Tanya ve Ebru neye uğradığını şaşırıp stüdyoda gözyaşlarına hakim olamazken, Gülşah da kendisinin yarışma programından elenmemesi adına Berk'i eleme adayı gösteren Eray'a sitem etti. Şef Somer Sivrioğlu da sosyal medya hesabı aracılığıyla Berk ile beraber çekilmiş bir fotoğrafını yayınlayıp, "Çok iyi yetişmiş bir insan, bir aşçı ve ileride vazgeçmezse önemli bir şef. İyi ki varsın ve iyi seni tanıdık" şeklinde ifadelere yer vererek desteğini ve ilgisini eksik etmedi.

YORUMLAR 12 TÜMÜ
  • Enesh D 3 yıl önce Şikayet Et
    Hic hak etmedi berk gulsahdan daha iyi yemek yapiyor bir şans tanısalar cookk mutlu olurus
    Cevapla
  • Ayşegül E 3 yıl önce Şikayet Et
    Macterchef Berk elenmeyi hak etmedi, orada bilgi ve beceresi yetrsiz bir sürü yarışmacı var. Bence Berk e bir hak daha tanınmalı.
    Cevapla
  • ..... 3 yıl önce Şikayet Et
    bu tirriklari kim şef yapmış. tv ye çıkmadan önce adları duyulmamış hele birde kendi ülkesinde bi cacık olamamış kişi burda şef.
    Cevapla
  • Filiz 2 yıl önce Şikayet Et
    Cokguzilbir
    Cevapla
  • vatandaş 34 3 yıl önce Şikayet Et
    aglıyoz sabahtırr :)
    Cevapla
  • ÇERKEZOĞLU 3 yıl önce Şikayet Et
    Böyle hedefsiz ,ilkesiz boş şeylerle milletimizi oyaliyorlar ,ecdadımız Çanakkale'de ve bir çok savaşta ekmek bulamazken ne hallere düştük.....ey millet uyanın Allah aşkına ...
    Cevapla
  • Nimetin dili 3 yıl önce Şikayet Et
    Çerkezoğlu doğru diyor nimetler göz göre göre çöplere gidiyor dünyada milyonlarca aç insan varken..
    Cevapla
  • i Aydın 3 yıl önce Şikayet Et
    yaa kes sesini beğenmiyorsan seyretme ben seyrediyorum sanane.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR