Fox TV askeri yapımı Savaşçı ile bağını koparan koparana! Ayrılıklar dur durak nedir bilmiyor

Haftalardır yayın akışında yer almayan ve kendi gününde farklı bir dizi projesi yayınlanan Savaşçı'nın oyuncu kadrosu resmen dağıldı. Berk Oktay'ın manidar sözlerle Savaşçı ekibinden olaylı bir şekilde ayrılmasının üzerinden çok geçmeden adeta veda bombardımanı yaşandı. Peki, hangi oyuncular Fox TV'deki akıbeti belirsizliğini koruyan Savaşçı dizisindeki kariyerine son verdi?

ABONE OL
GİRİŞ 18.12.2020 08:41 GÜNCELLEME 18.12.2020 08:41 MEDYA
Fox TV askeri yapımı Savaşçı ile bağını koparan koparana! Ayrılıklar dur durak nedir bilmiyor
Fox TV askeri yapımı Savaşçı ile bağını koparan koparana! Ayrılıklar dur durak nedir bilmiyor

Herhangi bir resmi açıklama yapılmaksızın aniden yayından kaldırılan ve uzun bir süredir yeni bölümü Fox TV ekranına gelmeyen Savaşçı dizisinin oyuncu kadrosu teker teker eksilmeye başladı. Yüzbaşı Kağan Bozok rolünü oynayan Berk Oktay'ın bilinmeyen sebeplerle sözleşmeyi feshederek Savaşçı dizisindeki kariyerini bitirmesinin ardından ayrılık tufanı esmeye başladı.

Dört sezondur Savaşçı hanesinde başrol üstlenen Berk Oktay'ın seyirciye neye uğradığını şaşırtan ayrılığının ardından Gökçen karakerini oynayan Elit Andaç Çam’ın da veda ettiği gelişmesi paylaşılmıştı.

Acun Ilıcalı, Emmy ödüllü Haluk Bilginer'i Exxen'de oynatacak! Ekranın tozunu atmaya geliyor...

 

Bir ayrılık haberi bitmeden yeni bir ayrılık haberi daha eklenerek Savaşçı dizisinde Astsubay Demir Döğer karakteriyle izleyici kitlesinin karşısına geçen Ogeday Girişken’in kadrodan çıkarak Acun Ilıcalı tarafından oluşturulan Exxen platformunda yayına girecek Sihirli Annem projesinde kendini göstereceği gün yüzüne çıktı.

Tüm bunların yanı sıra Savaşçı yapımında Ayça karakteriyle kameralar karşısına geçen oyuncu isim Feyza Sevil Güngör’ün de veda ettiği haberleri medya gündeminde konuşulmaya başlarken, oyuncu kadrosu teker teker dökülen Savaşçı dizisinin yeni sezonuyla devam edip etmeyeceği konusu akılları allak bullak etti.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın sosyal platform olan Twitter hesabı aracılığıyla aktardığı bilgi doğrultusunda, Savaşçı dizisinde Teğmen Çiğdem Ülgen karakteriyle geniş kitleler tarafından tanınırlık kazanan oyuncu Gaye Turgut Evin'in ayrıldığının bilgisine ulaşıldı.

Bununla beraber söz konusu isim Gaye Turgut Evin'in TRT1 kanalında izleyicisini ağırlayan Tövbeler Olsun isimli dizi projesinin oyuncu kadrosuna transfer edildiği bilgisi verildi. Savaşçı dizisinden ayrılan Gaye Turgut Evin, şimdiden iibaren Tövbeler Olsun dizisinde Eda Güneş karakteriyle ekran önünde olacak.

Ardı arkası kesilmeyen ayrılık gelişmelerinin akabinde, Savaşçı dizisinden veda etmesi üzerine oyuncu kadrosunda açılan boşluğun nasıl doldurulacağı ya da istifa eden oyuncuların yerine farklı isimlerle çekimlere tekrardan başlayıp başlayamayacağı konusunda  Limon Yapım tarafından şu an için henüz bir açıklama gerçekleştirilmedi. 

YORUMLAR 36 TÜMÜ
  • Förli 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu hiç iyi olmadı...
    Cevapla
  • Fatma ayal 3 yıl önce Şikayet Et
    Bence berk Oktay dönsün ne işi var yasak elmada bu sezon olmasa biedahaki sezonda gelsin
    Cevapla
  • ÖZGÜR TÜRKER 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu saatten sonra savaşçı yayınlansa ne olcakki bu dizi izleyiciler için çoktan bitti
    Cevapla
  • Gamze keleş 3 yıl önce Şikayet Et
    Valla bu limon film diziyi oyuncak etti
    Cevapla
  • Cevdet Ünsal 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu diziye transfer gerekli oda SÖZ dizisinden oyuncular onlar da tecrübeli
    Cevapla
  • Doğan 3 yıl önce Şikayet Et
    Çok ilginç bir diziydi. Ülkemizi açıktan bölmek isteyen bir ülkenin kanalında Türk Birliği sözlerinin sıklıkla geçmesi tuhaf gelmişti.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR