Diriliş Ertuğrul'la akıllardan çıkmayan Engin Altan'ın projesi Barbaros'a şaşırılacak transfer!

Diriliş Ertuğrul'la oyunculuk performansını kanıtlayan ve şimdilerde Barbaros dizisinin hazırlık sürecini yürüten Engin Altan'ın hangi yönetmenle çalışacağı belli oldu. TRT1 kanalının uzun soluklu tarihi dizi projesi Payitaht Abdülhamit'in yönetmenlik koltuğunda oturan Doğan Ümit Karaca, şimdi de Barbaros dizisinin yönetmenliğini üstlenmeye hazırlanıyor.

ABONE OL
GİRİŞ 08.12.2020 09:46 GÜNCELLEME 08.12.2020 13:05 MEDYA
Diriliş Ertuğrul'la akıllardan çıkmayan Engin Altan'ın projesi Barbaros'a şaşırılacak transfer!
Diriliş Ertuğrul'la akıllardan çıkmayan Engin Altan'ın projesi Barbaros'a şaşırılacak transfer!

5 sezondur TRT1 kanalında seyirciyi tarihi bir yolculuğa çıkaran Payitaht Abdülhamit dizi projesinin yönetmenliğinde yer alan Doğan Ümit Karaca'nın yeni adresi netlik kazandı. Geçtiğimiz sezon final yapmış olmasına rağmen tekrar bölümleri izlenmeye devam Diriliş Ertuğrul'da oynadığı karakterle özdeşleşen Engin Altan'ın yönetmeni Doğan Ümit Karaca olarak açıklandı. 

İbo Show 5.bölüm konukları! İbo Show'da gülmekten kırıp geçiren diyalog: Kahkaha havada uçtu

Mesleki kariyerinde şu anki dönemde Payitaht Abdülhamit yapımının yönetmenliğini yapsa da geçmiş yıllarda Kurtlar Vadisi, Çalıkuşu ve Behzat Ç gibi döneme damgasını vuran dizi projelerinde görevini icra eden Doğan Ümit Karaca, Barbaros dizisinin yeni yönetmeni olacak. 

MasterChef Türkiye'den ayrıldığını AÇIKLADI! TV8 stüdyosunda şoke eden veda: Kariyeri bitti...

 

Diriliş Ertuğrul'daki yükselişinden sonra Barbaros dizisindeki Oruç Reis karakteriyle TRT1 ekranına yeniden bomba gibi dönecek Engin Altan Düzyatan, Doğan Ümit Karaca'nın yönetmenliği eşliğinde kameralar önüne geçerek sevenleri ile buluşmaya hazırlanıyor.


BARBAROS DİZİSİNİN YENİ YÖNETMENİ DOĞAN ÜMİT KARACA KİMDİR?

1 Ocak 1977 senesinde Rize'de hayata gözlerini açan Doğan Ümit Karaca, lisans eğitimini de Ankara Üniversitesi Radyo TV Sinema Bölümünden tamamlayarak mezun olmuştur. 

Kariyerinde ilk kez televizyon ekranlarında geniş bir izleyici kitlesi bulunan Elveda Rumeli projesinde yönetmenliğinde bulunan Doğan Ümit Karaca, senelerin eskitemediği popüler yapımlardan Kurtlar Vadisi Pusu'da adından söz ettirerek tanınırlığını artırmıştır.

Şimdilerde Payitaht Abdülhamit dizisindeki yönetmenliğiyle ön plana çıkan Doğan Ümit Karaca  Fox TV kanalında yayına giren 'Savaşçı' isimli dizinin yönetmenliğini de yapmakla beraber, birçok belgesel film projesinde de kendisini göstererek, bu faaliyetler sayesinde namını gerek ulusal gerekse uluslararası camialarda salmıştır.

Vizontele, Vizontele Tuba, Organize İşler, Hokkabaz, O Şimdi Mahkum, Zeynep’in Sekiz Günü beyaz perde yapımlarında yönetmen yardımcılığı yapmış olan Barbaros dizisinin yeni yönetmeni Doğan Ümit Karaca; yönetmenlik koltuğunda oturduğu yıllar boyunca pek çok dizi projesinde önemli çalışmalara imza atarak Hırsız Polis, Yersiz Yurtsuz, Elveda Rumeli, Bebeğim, Kasaba, Kül ve Ateş, Balkan Düğünü, Son Yaz Balkanlar, Çalıkuşu ve Behzat Ç. dizilerinde başarı yakalamıştır.

YORUMLAR 13 TÜMÜ
  • Çavuş 3 yıl önce Şikayet Et
    Garson
    Cevapla
  • YENİ 3 yıl önce Şikayet Et
    BU Engil altanıda ne kadar abartıyorsunuz.Önce bu dizide oynamak için nasıl cevap vermiş sonra nasıl olmusta tamm demiş bakın bakalım.
    Cevapla
  • Ender 3 yıl önce Şikayet Et
    Heya anla bekliyorum, umarım Engin bey aynı performansı gösterir.
    Cevapla
  • Arif 3 yıl önce Şikayet Et
    yönetmen 1977 doğumlu
    Cevapla
  • vatan 3 yıl önce Şikayet Et
    10 yaşından beri yönetmen
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR