Exxen aylık üyelik ücretinde son durum! Flaş hamle: Exxen fiyatıyla ilgili alınan yeni karar!

Acun Ilıcalı'nın milyonlarca kullanıcıya ulaştırmayı hedeflediği ve içerisinde her yaş grubuna hitap edebilecek projelerin sunulacağı 2021 Exxen TV nasıl izlenir ve fiyatı ne kadar? Acun Ilıcalı'nın dijital ortamda oluşturduğu birbirinden dizi, film ve yarışma programı gibi birbirinden çeşitli içeriklerin yer alacağı 2021 Exxen'de Konuşanlar programı ve Sihirli Annem dizisi ne zaman başlıyor?

ABONE OL
GİRİŞ 02.01.2021 19:02 GÜNCELLEME 02.01.2021 19:02 MEDYA
Exxen aylık üyelik ücretinde son durum! Flaş hamle: Exxen fiyatıyla ilgili alınan yeni karar!
Exxen aylık üyelik ücretinde son durum! Flaş hamle: Exxen fiyatıyla ilgili alınan yeni karar!

Medya sektöründeki çalışmalarıyla ön plana çıkan ve sahipliğini üstlendiği TV8 kanalındaki yayınlarından elde ettiğini başarısını dijital platformla taçlandırmak isteyen Acun Ilıcalı, Exxen'le farklı bir dünyanın kapılarını aralayacak. Pek çok farklı isimle tek tek görüşmelerde bulunup kuruculuğunda bulunduğu Exxen'e içerik üreticiliği yapması için anlaşma imzalayan Acun Ilıcalı, 2021 yılı itibariyle sürprizlerini peş peşe sıralamaya hazırlanıyor. Acun Ilıcalı'nın Exxen platformunda dizi projesi, film yapımları ve yarışma programları gibi içeriklerini izlemek isteyenler ücretin ne kadar olduğuna yönelik sorgulamalarını hız kesmeden yürütmeye başlarken, Exxen TV fiyatı ne kadar? sorusu en çok arananlar listesinde yer almaya başladı. 

2021 EXXEN AYLIK ÜCRETİ BELLİ OLDU! ACUN ILICALI DUYURDU...

Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabı üzerinden gerçekleştirdiği gönderide Ocak ayında seyircisiyle buluşturacağı Exxen platformunun aylık ücretinin 9.90 TL olacağını ifade etti.

 

 

2021 EXXEN NASIL İZLENİR: EXXEN FİYATI NE KADAR?

Acun ılıcalı, reklamlı ve reklamsız olmak üzere 2 farklı alternatifi kullanıcılara sunmayı planladığını açıklamalarında belirtti. Bununla birlikte reklamlı alternatifinde seyircileri önemli bir indirimin de beklediğini dile getiren medya patronu Acun Ilıcalı, Exxen'e yıllık 900 milyon TL civarında ödeme gerçekleştirdiğini de vurguladı. Özellikle öğrencilerin erişebileceği biçimde fiyat politikası belirlediğini özellikle altını çizen Acun Ilıcalı, ciddi sponsurluklar sayesinde indirim konusunda gençlerin yüzünü güldürecek çalışmalar yapacak.

Öte yandan 2021 Ocak ayıyla birlikte içeriklerin yayına alınmaya başlanacağı Exxen'in web sitesinin kurulumu sağlanmakla beraber söz konusu site şu an için henüz kullanıcılara aktif bir hizmet vermemektedir.

Tüm bunların yanı sıra yeni bir platform olma özelliği taşıdığı için kesin olmamakla birlikte şimdilik herhangi bir abonelik gerektirmeden izlenebilecek ücretsiz projerin yer alması ve aboneliğin ilk ay yahut birkaç ay süresince ücretsiz olması düşünülüyor.

EXXEN SİHİRLİ ANNEM NE ZAMAN BAŞLIYOR?

17 yıl aranın ardından farklı oyuncu kadrosuyla Exxen platformuna dönüş yapan Sihirli Annem dizisi yeni bölümleriylen nostalji rüzgarı estirmeye gelecek. Kızı Melisa Ilıcalı'nın sıkı bir takipçisi olduğunu ve halen eski bölümlerini izlediği gören Acun Ilıcalı, Sihirli Annem dizisini Exxen'e taşıma kararı alırken, yayın tarihi konusunda şimdilik bir açıklama yapılmadı. 

Hasan Can Kaya ile beraber çekildiği fotoğrafı Instagram üzerinden yayınlayan ünlü yapımcı ve sunucu Acun Ilıcalı, "Hasan Can Kaya ile Konuşanlar artık Exxen'de. Hepimizi hayırlı olsun" şeklinde bir açıklama düşerek Exxen'de eğlence programı sunmaya başlayacağının müjdesini vermişti. YouTube kanalında komedi içerikleriyle geniş bir kitleye hitap eden Hasan Can Kaya'nın Konuşanlar isimli programının Exxen kanalı aktif hale geldiğinde yayınlanması bekleniyor.

YORUMLAR 11 TÜMÜ
  • Başak Kara 3 yıl önce Şikayet Et
    Parasına bağlı
    Cevapla
  • Acun 3 yıl önce Şikayet Et
    Sadece 9.90tl şok fiyat şok şok şok
    Cevapla
  • Deli qız 3 yıl önce Şikayet Et
    İyki sihirli anem yeniden başlayacak
    Cevapla
  • TDK 3 yıl önce Şikayet Et
    iyiki değil iyi ki
    Cevapla
  • Beton 3 yıl önce Şikayet Et
    Bir de para mı vereceğiz, yazıkkk
    Cevapla
  • Acun 3 yıl önce Şikayet Et
    Duyar kasam hawli olam
    Cevapla
  • asdf 3 yıl önce Şikayet Et
    Beleşemi izletcek adam sana kendi kanalı adamın
    Cevapla
  • Corail 3 yıl önce Şikayet Et
    Exxen’in abonelik ücretini başarıyla açıkladığınız için size madalya......
    Cevapla
  • erdi 3 yıl önce Şikayet Et
    1 senede nasıl trilyoner olunur programı yapsa çok izlenir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR