Dönüp dönmeyeceği merak ediliyordu! Kurtlar Vadisi’nin ustasından ses getirecek açıklama geldi

Dizi projelerinin ve sinema filmi yapımlarının aranan simasından sevenlerini üzüntüye uğratacak açıklama geldi. Aradan çok uzun yıllar geçmiş olsa da hala unutulmayan ve gündemdeki yerini korumaya devam eden Kurtlar Vadisi'nin sevilen karakteri ''Süleyman Çakır geri mi geliyor?'' sorusu yanıt buldu. Milyonların sevgisini kazanan ve beğenerek izlediği oyuncular arasında yer alan Oktay Kaynarca hayranlarını yakından ilgilendirecek konuşmada gerçekleştirdi.

ABONE OL
GİRİŞ 03.12.2021 10:11 GÜNCELLEME 03.12.2021 10:11 MEDYA
Dönüp dönmeyeceği merak ediliyordu! Kurtlar Vadisi’nin ustasından ses getirecek açıklama geldi
Dönüp dönmeyeceği merak ediliyordu! Kurtlar Vadisi’nin ustasından ses getirecek açıklama geldi

Dizi sektörüne girdiği ilk yıllardan itibaren ses getirecek işlere imza atan ve izleyenlerin keyifle takip ettiği isimlerin başını çeken Oktay Kaynarca, ''Süleyman Çakır'' karakteriyle alakalı basın mensuplarının yönelttiği soruyu yanıtladı. Ne kadar zaman geçerse geçsin dizi severlerin hafızasından silip atamadığı projeler arasına kazınan ve sosyal platformda tekrar çekilmesi yönünde çağrı başlatılan Kurtlar Vadisi dizisindeki Süleyman Çakır'ın ekrana dönüp dönmeyeceği belli oldu.

Acun Ilıcalı'nın iddialı dizisinde oynuyordu! Destan'da milyonları ekrana kilitleyecek transferAcun Ilıcalı'nın iddialı dizisinde oynuyordu! Destan'da milyonları ekrana kilitleyecek transfer

Tekrar bölümleri dahi ilk günkü ilgiyle izlenmeye devam eden ve kemik kadronun seneler sonra tekrardan set ortamında buluşup yeni bölüm çekimlerine başlaması adına izleyenlerin talepte bulunduğu Kurtlar Vadisi dizisinin Süleyman Çakır'ıyla ilgili merak edilen soru yanıt buldu. Farklı projeler ile meşgul olduğunun altını çizen tecrübeli oyuncu Oktay Kaynarca, söz konusu karakterin ekrana dönüş yapabilmesi için gerekli olan yasal hakların kendilerinde bulunmadığını ifade etmesiyle heyecan içerisinde bekleyişe koyulan seyircisini hayal kırıklığına uğrattı. 

Gümbür gümbür geliyor! Kurtlar Vadisi'ne dönmesi istenen oyuncudan büyük yankı uyandıracak projeGümbür gümbür geliyor! Kurtlar Vadisi'ne dönmesi istenen oyuncudan büyük yankı uyandıracak proje

Magazin Burada’nın haberine göre; Oktay Kaynarca, Süleyman Çakır karakterinin yasal haklarının sahibi olmadığını belirterek şu ifadelere yer verdi:

“Ben de okuyorum bunları, sizin okuduğunuz gibi. Süleyman Çakır mevzusu yok. Zaten Süleyman Çakır karakterinin geriye dönmesiyle ilgili yasal bir çerçeveye sahip değiliz. Çünkü hakları bizim değil. Bunu yapacak olan arkadaşlar o hakkın sahibi olan arkadaşlardır. Nasıl yaparlar, yaparlar mı, orasını bilmiyorum. Biz başka projelerle uğraşıyoruz.”

Kan donduran ölüm! Alparslan Büyük Selçuklu 5.bölüm fragmanı: Sarsıcı haberle beyninden vurulmuşa döndüKan donduran ölüm! Alparslan Büyük Selçuklu 5.bölüm fragmanı: Sarsıcı haberle beyninden vurulmuşa döndü

YORUMLAR 2
  • isimsiz 2 yıl önce Şikayet Et
    çakır öldü. rahat bırakın adamı. yaptığı pis işlerin hesabını vermekle meşgul
    Cevapla
  • Nermin.celebi 2 yıl önce Şikayet Et
    Çakır.karrkteri.olunce.cok.uzulmustum
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR