Acun Ilıcalı'nın dizisinde kahkaha tufanı estirmişti! Exxen'den sonra Destan’la çıtayı yükseltecek

Yapımcılığını Ender Sevih'in üstlendiği Depo Film imzasıyla Exxen platformunda yayınlanan Vahşi Şeyler adlı komedi dizisinde rol alan Selim Bayraktar, Destan dizisine transfer edildi. Acun Ilıcalı'nın 1 Ocak 2021 tarihide yayın macerasına atılan projesi Vahşi Şeyler'de dikkat çeken bir oyunculuk performansına imza atan Selim Bayraktar, Destan'da Alpagu Han karakteriyle kameralar karşısına geçiyor.

ABONE OL
GİRİŞ 03.12.2021 10:25 GÜNCELLEME 03.12.2021 10:25 MEDYA
Acun Ilıcalı'nın dizisinde kahkaha tufanı estirmişti! Exxen'den sonra Destan’la çıtayı yükseltecek
Acun Ilıcalı'nın dizisinde kahkaha tufanı estirmişti! Exxen'den sonra Destan’la çıtayı yükseltecek

24 Ekim 2017'de yayın hayatına başlayıp 11 Aralık 2018 tarihinde gelindiğinde final yapan Ufak Tefek Cinayetler dizisiyle geniş kitleler tarafından tanınırlık kazanan Selim Bayraktar, Acun Ilıcalı'nın Exxen'deki projesi Vahşi Şeyler'deki performansı ile son dönemlerde adından sıklıkla söz ettiriyordu. Deniz Yorulmazer ve Ali Bilgin'in yönetmenlik koltuğunda oturduğu, Pelin Diştaş ve Kerem Çatay'ın yapımcılığında bulunduğu, 45 bölüm boyunca yayın hayatına devam eden Ufak Tefek Cinayetler'in sevilen siması Destan'la ortalığı kasıp kavuracak.

Bizzat açıkladı! Süleyman Çakır geri gelecek mi: Kurtlar Vadisi'nin vazgeçilmezi son noktayı böyle koyduBizzat açıkladı! Süleyman Çakır geri gelecek mi: Kurtlar Vadisi'nin vazgeçilmezi son noktayı böyle koydu

Tims Productions imzasıyla 4 sezonluk bir yayın serüveni geçiren ve Timur Savcı'nın yapımcılığı eşliğinde toplamda 139 bölüm çekimleri gerçekleştirilen Muhteşem Yüzyıl adındaki başka bir dönem dizisinde daha geçmiş dönemde rol alan Selim Bayraktar, şimdilerde Alpagu Han karakter ile izleyenlerin bir kez daha ilgi odağına oturdu. Geçtiğimiz sene sürpriz kararla dijital platformda yayın hayatına merhaba diyen Exxen'in komedi dizisi Vahşi Şeyler'in oyuncu kadrosunda yer alan Selim Bayraktar, Acun Ilıcalı'nın rağbet gören bu projesinin ardından Destan'la milyonları ekrana kilitleyecek.

Kan donduran ölüm! Alparslan Büyük Selçuklu 5.bölüm fragmanı: Sarsıcı haberle beyninden vurulmuşa döndüKan donduran ölüm! Alparslan Büyük Selçuklu 5.bölüm fragmanı: Sarsıcı haberle beyninden vurulmuşa döndü

YORUMLAR 7 TÜMÜ
  • Levrock 2 yıl önce Şikayet Et
    güzelim cingenem, cok yakistin Diziye, en begendigim Karakter Alpagu
    Cevapla
  • BEN 2 yıl önce Şikayet Et
    Destan gayet güzel bir tarihi macera dizisi. Tarihi karakterlerimizle oynanmayan, hayali karakterlerin bulunduğu bir destan. Gayet güzel bir dizi. Kuruluş Osman yada Barbaroslar dizilerinde olduğu gibi tarihi şahsiyetlerle oynayıp onları sürekli düşmanın tuzağına düşen aciz, beceriksiz ve iş bilmez durumuna düşürmüyor.
    Cevapla
  • abdullah 2 yıl önce Şikayet Et
    beğenmeyen izlemesin, adeta eleştirmek için bahane aranıyor. aşklı ihanetli saçma dizilerden bıktık artık bu tür tarhi epic değerler içeren, zengin görsel detayları olan dizilere çok ihtiyaç var. zaten dünyada da en çok bunlar izleniyor. satılıyor. fakat özgün senaryo konusunda yetenekli yazarlara ihtiyaç var. aynı sorun batı, amerikan dizilerinde daha çok. konu bulamadıkları için artık ortaçağda yazılmış saçma romanları referans alan diziler yapıyorlar. adına da fantazi diyorlar..
    Cevapla
  • Dikkat 2 yıl önce Şikayet Et
    Ak Kızın kelepçe açma sahnesi tam 20 dk. sürdü. Böyle senaryo olmaz. Çok sıkıcı. Daha 2. bölüm. Böyle giderse fazla sürmez.
    Cevapla
  • abuzer 2 yıl önce Şikayet Et
    atv ve dizi kanal gibi şişme balon diziler yazık bu halk bunları hak etmiyor
    Cevapla
  • aslan han 2 yıl önce Şikayet Et
    örumcek adam nasıl. 007 nasıl rambo nasıl squıd game nasıl vikingler nasıl.bunlar sence çok iyi anlaşılan
    Cevapla
  • ÇOK BİLEN ADAM.. 2 yıl önce Şikayet Et
    arkadaşım SEN İZLEME bence.. ..ATV deki dizler birçok kanala 5 basar...ehh.. ufak tefek hatalar olacak tabiki..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR