Fenomen yapımda transfer zenginliği görülüyor! Yargı'dan takipçilerini mutlu edecek 2 dev sürpriz

Birbirinden yetenekli oyuncuları aynı ekipte buluşturan ve olayların işlenişi açısından seyirciyi etkisi altına alan Yargı yapımında transfer hareketliliği son sürat devam ediyor. Alınan sürpriz kararla beraber iki ismin birden kadroya yerleştirilmesi senaryonun dinamizmini en yükseğe çıkaracak. Gerek yapımcının gerekse yönetmenin başarılı bir biçimde yürüttüğü Yargı dizisinde arka arkaya yapılan 2 transfer seyirciyi coşkulandırdı.

ABONE OL
GİRİŞ 05.12.2021 23:31 GÜNCELLEME 05.12.2021 23:31 MEDYA
Fenomen yapımda transfer zenginliği görülüyor! Yargı'dan takipçilerini mutlu edecek 2 dev sürpriz
Fenomen yapımda transfer zenginliği görülüyor! Yargı'dan takipçilerini mutlu edecek 2 dev sürpriz

14 Eylül 2017'de serüvenine başlangıç yapan ve 23 Mayıs 2019'da da final bölümü ile izleyenlere veda eden Bizim Hikaye dizisinde üstlendiği Esra karakteriyle övgü toplayan Pınar Töre, Yargı ailesine adını yazdırdı. Alina Boz ile Alp Navruz ikilisini bir araya getiren, Sadullah Celen ve Adnan Güler'in yönetmenliği eşliğinde çekimleri gerçekleştirilen TRT1'in beğeni yağmuruna tutulan yapımı Elimi Bırakma'daki performansıyla göz dolduran Pınar Töre, Yargı'da Özge karakteriyle seyircisini ağırlayacak.

Bizzat açıkladı! Süleyman Çakır geri gelecek mi: Kurtlar Vadisi'nin vazgeçilmezi son noktayı böyle koyduBizzat açıkladı! Süleyman Çakır geri gelecek mi: Kurtlar Vadisi'nin vazgeçilmezi son noktayı böyle koydu

Başarılı oyuncu Pınar Töre'yle beraber Yargı hanesine giren Merve Ateş ise Onur Ünlü'nün senaryosunu kaleme aldığı AY Yapım imzasıyla 16 Şubat 2015 - 4 Ağustos 2015 tarihleri arasında Kanal D ekranlarına taşınan Beş Kardeş isimli komedi türündeki dizi projesi sayesinde keşfedilmişti. Seren Yüce'nin yönetmenlik koltuğunda oturduğu, Berkun Oya'nın senaristliğini üstlendiği ''Bayrak'' isimli oyundan uyarlanan, kadrosunda ise Haluk Bilginer ve Ali Atay gibi iddialı isimlerin yer aldığı Masum dizisiyle yıldızı parlayan Merve Ateş, Yargı dizisinde Tuğçe karakteriyle ekrana dönüyor.

Acun Ilıcalı'nın iddialı dizisinde oynuyordu! Destan'da milyonları ekrana kilitleyecek transferAcun Ilıcalı'nın iddialı dizisinde oynuyordu! Destan'da milyonları ekrana kilitleyecek transfer

YORUMLAR 3
  • afyonlu 2 yıl önce Şikayet Et
    ülkemizin değerleriyle örtüşmeyen birçok olay var tasvip etmiyorum
    Cevapla
  • Kütahya. 2 yıl önce Şikayet Et
    Ben izlerken sıkıldım . Takip etmiyorum.
    Cevapla
  • ersan sunter 2 yıl önce Şikayet Et
    dizi tuttu dıye Uzattıkca uzatıyorlar işin hoşafını çıkarıyorlar sonradan yapay konular ızlenmeucek duruma gelıyor
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR