TV8 MasterChef Türkiye 6. sezonda beklenmedik veda! İddialı tavırlarıyla ilgi odağına yerleşmişti

6 sezon ve 468 bölümdür TV8 ekranlarında yayın hayatına tüm hızıyla devam eden ve büyük bir beğeniyle takip edilen MasterChef Türkiye’den elenen isim netlik kazandı. Acun Medya’nın ve TV8’in sahibi Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını üstlendiği ve en fazla ilgi gören yarışma programlarından biri olan MasterChef Türkiye’de bu hafta Şeyma Müjdeci'nin hikayesi sona erdi.

ABONE OL
GİRİŞ 30.08.2022 08:49 GÜNCELLEME 30.08.2022 08:49 MEDYA
TV8 MasterChef Türkiye 6. sezonda beklenmedik veda! İddialı tavırlarıyla ilgi odağına yerleşmişti
TV8 MasterChef Türkiye 6. sezonda beklenmedik veda! İddialı tavırlarıyla ilgi odağına yerleşmişti

İrem Kanan’ın proje tasarımını üstlendiği ve 14 Mart 2011’den bu yana ekranlarda varlık gösteren Türkiye’de bu hafta elenen yarışmacı kesinliğe kavuştu. Franch Roddam’ın geliştirdiği ve Behçet Hıdıroğlu’nun ise yönetmenlik koltuğunda oturduğu MasterChef Türkiye’de 28 Ağustos Pazar gecesi veda eden isim duyuruldu.          

MasterChef Türkiye’de rakiplerine kıyasla en başarılı tabağı sergileyebilmek ve maceralarını kaldıkları yerden sürdürebilmek isteyen yarışmacılar büyük bir çaba ortaya koydu. Usta şeflerden öğrendikleri doğrultusunda kendisini geliştirebilmek ve ilerleyebilmek isteyen birbirinden dişli isimlerin efor sarf ettiği MasterChef Türkiye’den ayrılan isim izleyenleri şaşırttı.

MasterChef Türkiye stüdyosunda şefler karşısında performansının en iyisini ortaya koyan ve zamana karşı yarışan isimler arasından Şeyma Müjdeci'nin tabağı daha az beğenildi. Aşçılık konusunda herhangi bir eğitimi olmamasına rağmen iddiasını konuşturan Şeyma Müjdeci, TV8’in sevilen programı MasterChef Türkiye’ye veda etti. 1993 doğumlu olan ve MasterChef Türkiye’ye Almanya'dan katılım sağlayan Şeyma Müjdeci, 'Şampiyon olmak istiyorum. Eğitim almadan da yemek yapılabileceğini göstereceğim.' şeklinde ifadelere yer vererek tüm dikkatleri üzerine çekmişti.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • GERÇEK 1 yıl önce Şikayet Et
    eleme başlamadan zaten pes etti ağlamaya başladı soncun bu olacağı belliydi
    Cevapla
  • yiğit 1 yıl önce Şikayet Et
    çok iyi biriydi valla üzüldüm elenmesine
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR