TRT1 Teşkilat’ta ‘Helen Hartley’ fırtınası kopacak! Seren Deniz Yalçın gümbür gümbür geliyor

2014 senesinde katıldığı Kim Milyoner Olmak İster isimli yarışma programıyla tanınırlık kazanan Seren Deniz Yalçın, TRT1’in reyting rekortmeni projesi Teşkilat’la el sıkıştı. Unutma Beni, Aşk ve Günah, Tatlı İntikam, Yüksek Sosyete gibi projelerle kameralar karşısına geçen Seren Deniz Yalçın, Teşkilat’ta ‘Helen Hartley’ karakteriyle fırtınalar koparacak.

ABONE OL
GİRİŞ 30.08.2022 10:08 GÜNCELLEME 30.08.2022 11:33 MEDYA
TRT1 Teşkilat’ta ‘Helen Hartley’ fırtınası kopacak! Seren Deniz Yalçın gümbür gümbür geliyor
TRT1 Teşkilat’ta ‘Helen Hartley’ fırtınası kopacak! Seren Deniz Yalçın gümbür gümbür geliyor

2008 – 2016 yılları arasında Focus Film imzasıyla yayına giren Unutma Beni projesiyle ilk oyunculuk tecrübesini kazanan Seren Deniz Yalçın’dan izleyenlerin yüzünü güldürecek haber geldi. Toplamda 8 sezon ve 1702 bölüm yayınlanan ve Nilgün Sağyaşar’ın yapımcılığını üstlendiği Unutma Beni yapımında ‘Ayşegül’ karakteriyle dikkatleri üzerine çeken Seren Deniz Yalçın, Teşkilat’la anlaşma sağladı.

TRT1 Gönül Dağı 3. sezon fragmanında içleri yakıp kavuran sahne! Bu acıya yürek dayanmazTRT1 Gönül Dağı 3. sezon fragmanında içleri yakıp kavuran sahne! Bu acıya yürek dayanmaz

Hüseyin Karagöz’ün yönetmenlik koltuğunda oturduğu, 2 Ağustos 2011 tarihinden beri ekranlarda varlık gösteren Kim Milyoner Olmak İster adlı yarışma programı sayesinde tanınan Seren Deniz Yalçın, Teşkilat’ta boy göstermeye hazırlanıyor. Aşk ve Günah’ta ‘Nesrin’, Tatlı İntikam’da ‘Ceyda’ ve Yüksek Sosyete dizisinde ise ‘Sude’ karakteriyle isminden bahsettiren Seren Deniz Yalçın’ın Teşkilat dizisinde hangi rolü oynayacağı belli oldu.

TV8 MasterChef Türkiye 6. sezonda beklenmedik veda! İddialı tavırlarıyla ilgi odağına yerleşmiştiTV8 MasterChef Türkiye 6. sezonda beklenmedik veda! İddialı tavırlarıyla ilgi odağına yerleşmişti

Çekim yerinde değişikliğe gidilerek Ankara yerine bu kez İstanbul seçilen Teşkilat dizisinin yeni oyuncusu Seren Deniz Yalçın, gazetecilik mesleğini icra eden ve beraberinde savaş muhabirliği yapmış olan ‘Helen Hartley’ karakteriyle seyircisini ağırlayacak.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 9 TÜMÜ
  • gre 1 yıl önce Şikayet Et
    daha önce Ankara'da çekimi yapılan ve beğeni toplayan diziler İstanbul'a alındıktan sonra cazibesini kaybediyor bence çekimler Ankara'da devam etmeli
    Cevapla
  • fenerli 1 yıl önce Şikayet Et
    devletimizin karşı karşıya kaldığı komploları konu aldığı için beğeniyorum. inşaallah bu sezon daha gerçekçi daha güzel olur.
    Cevapla
  • Teskilatcı 1 yıl önce Şikayet Et
    Hepsini toplayip 5 e çarpsan bi tane tovbekar etmez.
    Cevapla
  • Ahmet Yılmaz 1 yıl önce Şikayet Et
    Açık ara en kaliteli dizi
    Cevapla
  • Bera 1 yıl önce Şikayet Et
    Gidene değil kalana ve yeni gelenlere bakıyoruz yeni sezonu heyecanla bekliyoruz efsanesiniz teşkilat
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR