TRT1 Gönül Dağı 3. sezon fragmanında içleri yakıp kavuran sahne! Bu acıya yürek dayanmaz

Gönül Dağı yeni sezon fragmanında burnunun direği sızlayan Taner, Dilek olmadan hayatını idame ettirebilmek noktasında bir hayli güçlük çeker. Gönül Dağı 3. sezon fragmanında yaşadığı travmanın yıkıcı etkilerini üstünden bir türlü atamayan Taner’in gözyaşları içerisinde evladına sarıldığı sahne izleyenleri duygulandırdı.

ABONE OL
GİRİŞ 03.09.2022 14:51 GÜNCELLEME 03.09.2022 14:51 MEDYA
TRT1 Gönül Dağı 3. sezon fragmanında içleri yakıp kavuran sahne! Bu acıya yürek dayanmaz
TRT1 Gönül Dağı 3. sezon fragmanında içleri yakıp kavuran sahne! Bu acıya yürek dayanmaz

Gönül Dağı 3. sezon fragmanında Ciritçi Abdullah, ‘Sen yeni bir başlangıçtasın evlat, yürüyeceksin! Ta ki, sonsuzluğa varana kadar.’ sözleriyle Taner’i yeniden ayağa kaldırmaya çalışır. Sonsuzluğa giden Dilek’i bir daha geri getiremeyeceğinin altını çizen Ciritçi Abdullah, tarifsiz bir yıkım yaşayan Taner’i hakikatlerle yüzleştirir.

TV8 MasterChef Türkiye 6. sezonda beklenmedik veda! İddialı tavırlarıyla ilgi odağına yerleşmiştiTV8 MasterChef Türkiye 6. sezonda beklenmedik veda! İddialı tavırlarıyla ilgi odağına yerleşmişti

Duygu yüklü sahnelerin çekildiği Gönül Dağı yeni sezon fragmanında kolu kanadı kırılan ve düştüğü boşluktan nasıl çıkacağını bilemeyen Taner’in üzüntüsü yürekleri yakıp kavurdu. Gönül Dağı'nda hissettiği acının ağırlığı altında ezilmeye başlayan ve kalbi bin parçaya bölünen Taner’in dayanacak mecali kalmamıştır.

‘Yükün var senin, taşıyamazsın. Çok ağır bir yükün var, geri dön!’ sözlerini işitmesiyle silkelenen ve küllerinden yeniden doğan Taner, hiç vakit kaybetmeden soluğu evladının yanında alır. ‘Ben bu yolu yürümek zorundayım, çünkü eğer yürümezsem geriye bir Taner de kalmayacak!’ sözleriyle güç toplayan Taner’in yavrusunu kollarının arasına aldığı sahne izleyenleri duygulandırdı.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 15 TÜMÜ
  • İlker 1 yıl önce Şikayet Et
    İçimdeki İnsanlığı duyguyu sevgiyi daha birçok şeyi unutmuş karakter dolu etraf, belki bir nebze insanlığı hatırlatır, yoksa cıbıldağı bol vurdu kırdısı bol onca dizi var, hiçbirine bakmiyorsan eyvallah ama bakiyorsan en güzeli bence.
    Cevapla
  • Tpsh 1 yıl önce Şikayet Et
    Son yeşli deniz gibi olmasın
    Cevapla
  • Zafer 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu film iyiki çekiliyor bu film insanımızın malesef kaybettiği ve yeni yetişen neslin hiç bilemediği bütün değerlerimizi konu ediyor anlatıyor.böyle dizilerin daha çok yapılarak halkımıza sunulması gerekir.Bu tür diziler bizim gençlerimize örnek oluyor.
    Cevapla
  • Adem 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok abartılı bir dizi, 1 tonluk dökme demir motoru, kanatsız uçağa takmalar, cenazenin yerine tabuta girmeler,hemşirenin ve mühendisin hiç bir özelliği olmayan başrolün peşinden koşması... Dedeleri, minibüs şoförü ve eşi, türkücü ve eşi olmasa hiç seyredilmez.
    Cevapla
  • Ağla agla 1 yıl önce Şikayet Et
    Ağla ağla nereye kadar azıcık isanlarin gülmeye ihtiyacı var.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR