Ben Bu Cihana Sığmazam'da veda saati! İzleyenler kendini şaşırtmaktan alıkoyamayacak

ATV’de Salı akşamlarına damgasını vuran Ben Bu Cihana Sığmazam projesinde uzun bir süredir oyunculuk yeteneğini sergileyen Burak Altay yollarını ayırıyor.

ABONE OL
GİRİŞ 27.04.2024 09:01 GÜNCELLEME 27.04.2024 09:01 MEDYA
Ben Bu Cihana Sığmazam'da veda saati! İzleyenler kendini şaşırtmaktan alıkoyamayacak
Ben Bu Cihana Sığmazam'da veda saati! İzleyenler kendini şaşırtmaktan alıkoyamayacak

Yayınlandığı her hafta büyük bir beğeniyle izlenen Ben Bu Cihana Sığmazam’da izleyenleri üzecek bir ayrılık yaşanacak. Ortalığı kasıp kavuran sahneleriyle seyirciyi ekran başına toplayan Ben Bu Cihana Sığmazam'dan bir kişi daha siliniyor. Rol aldığı ‘Habib’ karakteriyle nefesleri kesen Burak Altay’ın Ben Bu Cihana Sığmazam’daki yolculuğu sona erdi.

Teşkilat dizisinden heyecan verici haber! İzleyenler o kararı sabırsızlıkla bekliyorduTeşkilat dizisinden heyecan verici haber! İzleyenler o kararı sabırsızlıkla bekliyordu

Senaryo gereği Ayıboğan Yakup’un kardeşi rolüyle izleyenleri etkisi altında bıraktıran Burak Altay, ATV’nin reyting rekorları kıran dizisinden gidecek. İlk etapta Cezayir’in düşmanı olan fakat ilerleyen zamanlarda dostluk kuran Burak Altay’ın vedası hayranlarını üzdü.

Ben Bu Cihana Sığmazam’la geniş bir hayran kitlesine kavuşan Burak Altay mesleki kariyerinde Üç Kuruş, Menajerimi Ara, Şampiyon, Siyah İnci, Benim Hala Umudum Var, Hayat Bağları, Asmalı Konak, Aşağı Yukarı Yemişliler, Limon Ağacı gibi projelerde boy göstermişti.

TRT1'deki Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi'ye Kirli Sepeti'nden çok konuşulacak transfer!TRT1'deki Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi'ye Kirli Sepeti'nden çok konuşulacak transfer!

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • ahsen 1 hafta önce Şikayet Et
    rezalet bir dizi Müslümanları amerikalaştırma projesi roma kültürüne peşkeş çekme girişimi lanet olsun bunlara
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR