Samsun Üniversitesi en az lise mezunu personel alım ilanı! Başvurular ne zaman bitiyor?

Samsun Üniversitesi, en az lise mezunu personel alımı yapacağını ilan etti. Teknisyen, Büro Personeli, Aşçı, Garson, Koruma ve Güvenlik Personeli ve Temizlik Görevlisi kadrolarında istidam sağlayacak olan kurum, KPSS puanı esas alarak görevlendirmede bulunacak. İşte başvuru şekli...

ABONE OL
GİRİŞ 05.03.2022 09:39 GÜNCELLEME 05.03.2022 09:40 MEMUR
Samsun Üniversitesi en az lise mezunu personel alım ilanı! Başvurular ne zaman bitiyor?
Samsun Üniversitesi en az lise mezunu personel alım ilanı! Başvurular ne zaman bitiyor?

Samsun Üniversitesi, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4 üncü maddesinin (B) fıkrası uyarınca 19 sözleşmeli personel alımı yapacağını açıkladı. KPSS puanı esas alınarak ataması gerçekleştirilecek adaylardan en az lise mezunu olma şartı aranıyor. Yayınlanan ilan ile başvuru şartlarından tarihine kadar merak edilen tüm merak edilenler detayları ile paylaşıldı. İşte 2022 personel alımı ilan detayları...

Son Başvuru Ne Zaman?

Samsun Üniversitesi sözleşmeli personel alımı başvuruları 28 Şubat 2022 tarihinde başlayıp 14 Mart 2022 tarihine kadar devam edecek.

Başvuru için adaylar üniversitenin web sayfasından (http://www.samsun.edu.tr) temin edilecek başvuru formu ve istenilen belgeler ile birlikte Rektörlük Evrak Kayıt Birimi Canik Yerleşkesi Gürgenyatak Mahallesi Merkez Sokak No:40-2/1 Canik/ SAMSUN adresinde yer  alan Rektörlük Evrak Kayıt Birimine şahsen başvuruda bulunmaları gerekiyor.

Samsun Üniversitesi kadro detaylarıSamsun Üniversitesi kadro detayları

Gerekli Belgeler neler?

1-Başvuru Formu (http://www.samsun.edu.tr internet adresinden yapılacak duyurudan temin edilecektir.)

2-Bir adet fotoğraf (Başvuru formuna yapıştırılacaktır.)

3-Nüfus Cüzdanı Fotokopisi (e-Devlet üzerinden alınan nüfus kayıt örneği de kabul edilecektir.)

4-Öğrenim Belgesinin (İlanda belirtilen tüm öğrenimlerine ilişkin) aslı veya onaylı örneği (Başvuruda bulunacak olan adaylar Edevlet üzerinden alınan karekodlu belgeler ile başvuru yapabileceklerdir. Yabancı yükseköğretim kurumu mezunlarının diplomalarının Yükseköğretim Kurulu Başkanlığınca denkliğini gösteren belgesinin başvuruda ibraz etmesi gerekmektedir.)

5-2020 KPSS Sınav Sonuç Belgesi (Başvuru yapılan ilanda belirtilen puan türünde ve kontrol numarası bulunan bir sureti)

6-Erkek adaylar için Askerlik Durum Belgesi

7-Adli Sicil Durum Belgesi

8- “2022-1-1”, “2022-1-3”, “2022-1-4”, “2022-1-5”, “2022-1-7”, “2022-1-10”, “2022-1-11”, “2022-1-12” nolu ilanların açıklama kısmında yer alan belgelerin aslı veya onaylı örneği.

9- “2022-1-3” Nolu ilan için karekodlu SGK Hizmet Dökümü/Hizmet Belgesi ve daha önceden çalışılan kurum/kuruluşlardan alınan ıslak imzalı tecrübe belgesi (Yapılan işin unvanını ve süresini belirten)

Başvuru Şartları Neler?

1-657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde belirtilen şartları taşımak.

2-657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 53 üncü madde hükümleri saklı kalmak kaydı ile çalışmaya ve görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı ile engeli bulunmamak.

3-Erkek adaylar için askerlikle ilişkisi bulunmamak. (askerliğini yapmış, tecilli ya da muaf olmak).

4- Başvuracak adayın durumunun; 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesinin "Bu şekilde istihdam edilenler, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu Kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kurumların sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler." hükmüne uygun olması.

5-Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.

RESMİ İLAN METNİ

YORUMLAR 2
  • hakkı 2 yıl önce Şikayet Et
    kurnazlığa bak en az lise mezunu derken lise mezunu birisinin yeri garantiye alınmış demekki.Kusura bakmayı bu böyle anlaşılır.Üniversite mezunu de ihtiyaç duyulursa liseye şinilir de.
    Cevapla
  • yalnız 2 yıl önce Şikayet Et
    boşa sallamayın onlar belli zaten ilan işi kitabına uydurmak ahirette bakalı ne yapacaklar
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR