Yalova Üniversitesi en az lise mezunu personel alımı! Son başvuru ne zaman sona eriyor?

Yalova Üniversitesi en az lise mezunu sözleşmeli personel alım ilanı yayınladı. Büro Personeli, Teknisyen, Koruma ve Güvenlik Görevlisi, Şoför ve Destek Personeli kadrolarına KPSS puan sıralaması esas alarak görevlendirme yapacak. İşte başvuru şekli ve tarihi...

ABONE OL
GİRİŞ 14.05.2022 09:02 GÜNCELLEME 14.05.2022 09:03 MEMUR
Yalova Üniversitesi en az lise mezunu personel alımı! Son başvuru ne zaman sona eriyor?
Yalova Üniversitesi en az lise mezunu personel alımı! Son başvuru ne zaman sona eriyor?

Yalova Üniversitesi 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4 üncü maddesinin (B) fıkrası uyarınca 30 sözleşmeli personel alımı yapacağını açıkladı. KPSS puan sıralaması esas alarak görevlendirme yapacağını açıklayan üniversite, yine akabinde en az lise ve dengi okullardan mezun olma şartı arıyor. Yayınlanan ilanda ise alım yapılacak kadrolar, tarihler ve şartları detayları ile paylaşıldı.

Başvurular Ne Zaman Bitecek?

Yalova Üniversitesi sözleşmeli personel alımı 27 Nisan 2022 tarihinde başlayıp 11 Mayıs 2022 tarihine kadar devam edecek. 

Adaylar Merkez Yerleşkesi Çınarcık yolu üstü 77100 YALOVA adresinde yer alan Yalova Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı'na Şahsen veya posta ile başvurularını kolaylıkla tamamlayabilecek. 

Başvuru Şartları Neler?

1. 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48 inci maddesinde belirtilen şartları taşıyor olmak.

2. 7315 sayılı Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Kanunu uyarınca yaptırılacak olan arşiv araştırması sonucu olumlu olmak.

3. 2020 KPSS sınavından lisans mezunları için KPSSP3, ön lisans mezunları için KPSSP93, ortaöğretim mezunları için ise KPSSP94 puan türlerinde yeterli puana sahip olmak.

4. Tüm adayların görevini yapmasında zihinsel ve fiziksel bir engeli bulunmamak

Gerekli Belgeler Neler?

1. Eksiksiz doldurulmuş Başvuru Dilekçesi, (https://personel.yalova.edu.tr/tr/Page/Icerik/4-b-dilekce-formu adresinden temin edilecektir.)

2. Eksiksiz doldurulmuş Başvuru Formu, (https://personel.yalova.edu.tr/tr/Page/Icerik/4-b-basvuru-formu adresinden temin edilecektir.)

3. 2020 KPSS Sonuç Belgesi,

4. 1 (bir) adet Fotoğraf (Başvuru formuna yapıştırılacaktır.)

5. Adli Sicil Belgesi, (e-Devletten alınan kare kodlu yada ıslak imzalı belgeler kabul edilir.)

6. Tecrübe istenilen pozisyonlar için unvanına uygun SGK hizmet dökümüyle birlikte resmi veya özel kuruluşlardan alınmış iş deneyim belgesi (Islak imzalı olarak başvuru formuna eklenecektir. SGK Hizmet dökümünde e-Devletten alınan belgeler kabul edilecektir.)

7. Çalıştığı kurumdan ıslak imzalı belge alan kişiler çalıştıkları süreyi SGK Hizmet dökümü ile belgelendirmek zorundadır.

8. Sertifika istenilen pozisyonlar için ilgili belgenin aslı veya onaylı sureti,

9. Askerlik Durum Belgesi (e-Devletten alınan kare kodlu ya da ıslak imzalı belgeler kabul edilir.)

10. Nüfus Cüzdan Sureti, (e-Devletten alınan kare kodlu, ıslak imzalı belgeler veya nüfus cüzdanı fotokopisi kabul edilir.)

11. Diploma veya Mezun Belgesi, (e-Devletten alınan kare kodlu ya da ıslak imzalı belgeler kabul edilir.)

12. Destek personeli (Şoför) 2022/9 nolu ilan için en az E veya D sınıfı sürücü belgesi,

RESMİ İLAN METNİ

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR