Leopar deseni nasıl kombinlenir?

Biz kadınlar için en zor kombinlenen parçalardan biri olan leoparı, kolay bir şekilde sporlaştırabilirsiniz. İşte leopar desenini kombinlemek için ipuçları...

ABONE OL
GİRİŞ 28.11.2017 08:02 GÜNCELLEME 05.01.2018 12:01 Moda
Leopar deseni nasıl kombinlenir?
Leopar deseni nasıl kombinlenir?

Leopar deseni kombinlenirken çok dikkatli olunmalıdır. Çünkü bu iddialı desen sizi hem çok şık hemde çok rüküş gösterebilir. Ayrıca leopar deseninin renkleri itibariyle tek başına abartılı duran havasını, sporlaştırmak her zaman daha şık görünmenizi sağlayacaktır. Yani bu deseni kullandığınız kombinlerde fazla renkli ve abartılı aksesuarlar kullanmamalısınız.

Peki leopar deseni nasıl kombinlenir?

1.

 

Abartılı ve ağır bir havası olan leopar desenli parçaları, sadeleştirmenin en güzel yolu siyah ile kombinlemektir. Kombininize düz renklerle ve özellikle siyahla devam edersiniz leopar deseni göze çok batmayacaktır.

2.

Leopar deseninin kendine has feminen havasını spor kombinlerle birleştirirseniz, hem daha şık hemde daha cool bir görünüm elde edersiniz. Gri, lacivert ve haki renkleri, leopar desenini sporlaştıracak en etkili renklerdir.

3.

Eğer leoparı kıyafetlerinizden taşımayı sevmiyor veya abartılı buluyorsanız, ufak detaylarda kullanabilirsiniz. Günlük hayatınızda kullandığınız aksesuarları leopar deseninde seçebilir böylelikle kullanım alanınız daha geniş olur ve seçenekleriniz çoğalır.

 

YORUMLAR 1
  • Ebru 5 yıl önce Şikayet Et
    Merhabalar
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR