Popülaritesini artıran sarımsak suyu ile zayıflama: Kilo verdiren metotlar

Tarihin ilk dönemlerden itibaren hastalıkların tedavisi için büyük bir sıklıkla faydalanılan sarımsak suyu, garanti zayıflamak için diyet listesi uygulayanların derdine de derman olmaktadır. Hem kalp ve damar sağlığına hem de kötü kolesterole çok iyi gelmesinin yanı sıra kesin ve hızlı kilo verdiren sarımsak suyu ile zayıflama yönteminde nelere dikkat edilmelidir? İşte, mide ve kolon kanserinin oluşum riskini ciddi şekilde önlemesiyle kendisini bir hayli cazip kılan ve metabolizma hızlandıran sarımsak suyu diyeti...

ABONE OL
GİRİŞ 05.09.2019 16:02 GÜNCELLEME 04.10.2019 11:15 SAĞLIK
Popülaritesini artıran sarımsak suyu ile zayıflama: Kilo verdiren metotlar
Popülaritesini artıran sarımsak suyu ile zayıflama: Kilo verdiren metotlar

Sarımsak suyu, cilt güzelliği ve saç bakımı gibi alanlarda etkin bir şekilde yararlanılmasıyla beraber vücudunuzda meydana gelebilecek bölgesel yağlanmalarda, mide & sindirim şikayetlerinden ve bağırsakların düzensiz çalışması sorunlarından da kurtulabilmeniz açısından faaliyet üstlenen etkili bir çözüm önerisidir. Yağları eritme sürecinizin yanı sıra ideal kilonuza indikten sonra kilo kontrolü için de gönül rahatlığıyla kullanabileceğiniz metabolizma hızlandıran, kesin ve hızlı kilo verdiren sarımsak suyu ile zayıflama yönteminde hangi kurallara uyulması gerekmektedir? Vücudun en önemli mekanizmalarından birisi olan bağışıklık sistemini güçlendirici etkisi bulunan yediden yetmişe geniş bir kesimin fazla kilolarından kurtulmak ve ideal vücut ölçülerine kavuşabilmek için uygulaması önerilen Sarımsak suyu diyeti...

 

EN POPÜLER ALKALİ DİYETİNİN NASIL YAPILDIĞINI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

SARIMSAK SUYU İLE ZAYIFLAMA YÖNTEMİNİN FAYDALARI NELERDİR?

 

Eğer gerçekten zayıflamak ve verdiğiniz kiloları tekrardan almamak istiyorsanız, sarımsak bu noktada sizin en iyi dostunuz olmalı. Çeşitli hastalıklara şifa olmasının ve yaşam kalitenizi yükselterek sağlıklı kalmanızın dışında iştah duygunuzu engelleyecek, kendinizi çok daha uzun bir zaman tok hissetmenize katkı sağlayacak ve böylece sizi aşırı yemekten koruyacak müthiş bir besindir. Tüm bunlara ek olarak ve belki de en önemlisi sarımsak metabolizmanızın hızlandırılmasından ve yağların hızlı bir şekilde yakılmasından sorumludur. 

SARIMSAK SUYU İLE ZAYIFLAMA YÖNTEMİ 1...

Sarımsak ve ceviz kürü için gerekli malzemeler nelerdir?

*1 diş sarımsak

*2-3 tane ceviz

*İçme suyu

1 ayda 10 kilo verdiren sarımsak ve ceviz kürü nasıl hazırlanır?

1 ayda 10 kiloya kadar zayıflama olanağı veren sarımsak-ceviz kürü hazırlanması için ilk olarak, 1 diş sarımsağı ve cevizleri 1 bardak su içine koyarak 1 gece kadar bekletin. Sabah uyandığınızda aç karnına bu suyu içip cevizleri de yanında yemelisiniz. Su içinde kalan sarımsağı da küçük parçalara ayırıp yutun. Sarımsak ve ceviz kürünü 1 ay boyunca düzenli olarak tüketirseniz, 1 ayın sonunda vücudunuzdaki değişimleri bizzat şahit olacaksınız.

SARIMSAK SUYU İLE ZAYIFLAMA YÖNTEMİ 2...

3 ayda 24 kiloya kadar zayıflatan sarımsak turşusu diyeti nasıl yapılır?

Evde kendiniz de hazırlayabileceğiniz sarımsak turşusuyla 3 ayda 24 kilo verebilirsiniz. Evde bizzat kendi yapacaklar için özellikle ağzını çok sıkı kapatmak konusunda özen göstermeniz gereken cam kavanozun içerisindeki sarımsak turşusunu aradan 15 gün geçmesiyle beraber tüketebileceksiniz. Sarımsak turşusunu yemek yemeye başlamadan önce yalnızca 1 tatlı kaşığı ölçüsünde tüketmeniz idealdir. Sarımsağın tadından rahatsız olanlar ve ağzında o tadın kalmamasını isteyenler ise hemen arkasından 1 bardak su tüketebilirler. Kuvvetini arttırmak için akşam yemeğinden 30 dakika önce turşu suyu içebilirsiniz.

Kesin ve hızlı kilo verdiren sarımsak turşusu için gerekli malzemeler nelerdir?

*1 litre ev yapımı (organik) elma sirkesi

*250 gram havanda dövülmüş sarımsak

*1,5 litrelik koyu renk cam kavanoz

*Kavanoz kılıfı için koyu renk bez torba

Garanti zayıflatan sarımsak turşusu nasıl hazırlanır?

Evinizde hazırlamış olduğunuz doğal & organik elma sirkesine havanda dövdüğünüz tüm sarımsakların suyu çıkıncaya dek ezilmiş vaziyette koyun. Sonrasında ise elde ettiğiniz bu karışımı evinizde bulunan herhangi bir cam kavanoza boşaltıp hiç ışık almayan karanlık bir mekanda 15 gün süresince muhafaza etmeniz gerekmektedir. Belirtilen 15 günün sonuna gelindiğinde ise diyetiniz için yararlanacağız elma sirkeli sarımsak turşusu hazır hale gelecektir. Afiyet olsun…

SARIMSAK SUYU İLE ZAYIFLAMA YÖNTEMİ 3...

Sağlıklı ve etkili zayıflatan sarımsak çayı tarifi / gerekli malzemeler nelerdir?

*3 parça zencefil

*3-4 diş sarımsak

*Limon suyu

Sarımsak çayı nasıl hazırlanır?

1 litre suyun içerisinde ince ince doğranan veya rendelenen zencefilin kaynatılması gerekmektedir. Su ve zencefilin güzelce rendelenmesinin ardından, ezilen 3-4 diş sarımsak da bu malzemelerin içerisine ilave edilmelidir. 5 ila 6 dakika süresince demlendirilmesinin akabinde tüketimi hazır hale geldi.

Sarımsak çayı nasıl ve ne zaman tüketilmelidir?

Sabah ve öğlen büyük bir fincan sarımsak çayının tüketilmesi tavsiye edilmelidir. Gereksinim duyulması halinde arzuya göre akşam da tüketilebilir. Kesinlikle şeker katılmaması gereken bu çaya, tüketmeden evvel limon sıkılması çayın kilo verdirici işlevini arttırdığı gibi içimini kolaylaştıracaktır.En hızlı zayıflatan sarımsak çayının faydalarına bakıldığında ise ödemin atılmasına katkı sağlayarak, sindirim mekanizmasını hızlandırmaktadır.

Bileşimindeki zencefil ve sarımsak bağışıklık mekanizmasının kuvvetlenmesi açısından da oldukça yarar göstermektedir. Bununla birlikte zencefilin etkisi sayesinde vücuttaki yağ yakımı hızlanmaktadır. İstenen kiloya erişinceye kadar birkaç hafta süresince tüketilmesi lazım gelen sarımsak çayının, çok açken ya da çok tokken içilmemesi önerilmektedir.

SARIMSAK SUYU İLE ZAYIFLAMA YÖNTEMİ 4...

Göbek eriten maydanoz sarımsak limon kürü için gerekli malzemeler nelerdir?

*Yarım su bardağı su

*2 yemek kaşığı limon suyu

*10-12 adet maydanoz

*1 diş sarımsak

Metabolizma hızlandıran maydanoz sarımsak limon kürü nasıl hazırlanır?

Maydanozların hepsini temiz su ile yıkayın. Maydanozların taze olmasına dikkat edilmelidir. Yıkadığınız maydanozları saplarıyla birlikte mutfak robotunun içine atın.  Limonun suyunu sıkın ve robota ekleyin. Sararmamış sarımsakları bıçak yardımı ile kesin ve robota atın. Robot karışımına son olarak suyu ekleyin. Robotu bir süre boyunca çalıştırın. Karışımı bardağa dökün ve bir süre dinlendikten sonra tüketin.

Limon maydanoz sarımsak kürünün uygulanışı...

Maydanoz sarımsak limon kürünün uygulanışı son derece kolay ve pratiktir. Zayıflatan kürü ilk 3 gün süresince yukarıda belirtilen tarife uygun olarak tüketmeli ve sonraki 3 gün süresince de sarımsak bulunmadan tüketmeniz gerekmektedir. Diğer 3 gün de kürü tekrardan sarımsak ile beraber hazırlayıp toplamda 9 gün süresince kullanmanı gerekmektedir. 9 günlük kürü tamamlamanızın ardından ise 3 gün boyunca bekleyip, bir kez daha aynı sürece girerek maydanoz limon sarımsak kürünün bedeniniz üzerindeki gözle görülür etkilerini görebilirsiniz. Kilo verme hedefinize ulaşmanız için iki seferlik kullanım yeterlidir, kısaca bu kürün bitimi toplamda 18 gün sürecek.

KALICI KİLO VERDİREN MUCİZE SARIMSAK KÜRÜ TARİFİ!

-Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu’nun Sarımsak Kürü Tarifi İçin Gerekli Malzemeler!

2 litre hiç su eklenmemiş saf limon suyu, 40 diş soyulmuş ezilmiş sarımsak ve bunları muhafaza edebileceğiniz 2 litrelik cam kavanoz ya da pet şişe.

-Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu’nun Sarımsak Kürü Nasıl Yapılır?

Öncelikle sarımsak ve limonun ithal değil, yerli olması önemli bir husustur. Limonlar 2 litre yani 8 su bardağı limon suyu olacak şekilde kavanoza doldurulur. Daha sonra 40 diş orta boy sarımsak soyularak yıkanmadan ezilir. İşlem bittikten sonra koyu renkli ışık almayan bir kavanoz ile kapatılır. Ilık ve normal odada 25 gün süresince her gün bir kaç kez çalkalayarak muhafaza edilir. Ortalama 25 gün sonunda sarımsak limon suyunun içinde erimiş hale gelecektir. Bu karışımı her sabah kahvaltıdan yarım saat önce yarım çay bardağı içilir. Bunu her gün düzenli olarak ve mümkün oldukça aynı saatlerde yapılmalıdır. Sarımsak-limon kürüne başka tatlandırıcılar yani tuz ya da şeker katılmamalıdır.

SARIMSAK YUTMAK ZAYIFLATIR MI?

Çiğ olarak sarımsağı yutarak kokusuna maruz kalmadan zayıflamak mümkün olmaktadır. Sarımsağın kilo verme etkisinin olmasının sebebi ise hazmı kolaylaştırması ve bağırsak hareketlerinin düzene girmesini sağlamasıdır. Bel bölgesinde fazla yağ bulunanlar sarımsak yuttukları zaman karınlarında incelme olabilir. 40 gün boyunca sarımsak yutup 1 hafta sonra mola vermeniz tavsiye edilir. Uygulanan zayıflama kürleri sarımsak ile desteklenmelidir. Uzman onayı almadan denememeniz önerilmektedir. Sarımsak sabah aç karnına yutulmalıdır. Sonraki öğünler de yemekten önce yutulmalıdır.

SARIMSAK YUTMANIN YAN ETKİLERİ & ZARARLARI NELERDİR?

Aşırı ve aç karnına sarımsak tüketmek mide problemlerine yol açabilir. Bu nedenle özellikle mide problemi olan kişiler sarımsak yutarken dikkatli olmalıdır. Aşırı şekilde sarımsak yutmak midede tahrişe yol açabilir. Gebelik ve emzirme döneminde sarımsak yutulmamalıdır. Sarımsağa karşı alerjisi olan kişilerin sarımsak yutmaması tavsiye edilir. Sarımsak karın ağrısı, mide bulantısı, kusma gibi yan etkilere neden olmuşsa sarımsak tüketimi bırakılmalıdır. Tansiyon düşürücü etkisi olduğundan tansiyon rahatsızlığı olanlar günde en fazla 3 diş sarımsak yutabilirler.

YORUMLAR 1
  • Ramazan yıldız 4 yıl önce Şikayet Et
    Her şey harika
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR