Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dikat çeken 'dolar' sinyali

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da Dolmabahçe Sarayı'nda gençlerle iftar yemeğinde buluştu. Gençlerin sorularını yanıtlayan Erdoğan, dolarla ilgili seçim sonuna işaret ederek 'hele şu seçimi bir atlatalım, bunların bütün oyunları bozulacak inşallah' dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 19.05.2019 00:24 GÜNCELLEME 19.05.2019 13:39 SİYASET
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dikat çeken 'dolar' sinyali
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dikat çeken 'dolar' sinyali

Erdoğan'ın açıklamalarından satırbaşları:

 

 

"PAZARTESİ GÜNÜ YSK'NIN GEREKÇELİ KARARI AÇIKLAMASI BEKLENİYOR"

İtirazlar siyasette en tabii haktır. Nihai mercii YSK'dır. Oylar 29 binden 13 bine düştü. Burada bir hırsızlık var. Şaibe çok büyük. YSK kararını verdi, pazartesi de gerekçeli karar bekleniyor. CHP YSK kararlarına neden uymuyor?

 

 

82 milyon, benim vatandaşım, benim kardeşimdir. Hepsini sevmeye mecburum. Biz bu milllete efendi olmaya değil, hizmetkar olmaya geldik.

CHP'NİN ÖĞRENCİ AKBİLİ VE SU İNDİRİMİ VAADİ

Onlara sadece şu soruyu sorsanız yeter: 19 gün İstanbul'a Büyükşehir Belediye Başkanı olduk diye hava attınız. Peki bunun sözünü daha önce vermiştiniz, 19 gün içerisinde niye bunu yapmadınız?

"BEYEFENDİ SAMANYOLU TV'DE ÇALIŞTIĞI İÇİN BİLİYOR BU İŞLERİ"

Ha bir şey yaptılar. Ne yaptıklarını söyleyeyim. Hemen veri kontrollerini yapmaya başladılar. Bu da, FETÖ terör örgütünün uygulamalarıdır. Beyefendi de zaten Samanyolu TV'de falan da çalıştığı için oradan biliyor veri kontrollerini.

Veri kontrollerini yapmak için talimat verdikleri yerler var. "Bize veri bilgilerini geçin" dediler.

"SEÇİM ÖNCESİ BATI, ÜLKEMİZE EKONOMİ ÜZERİNDEN CİDDİ BASKILAR UYGULAMAYA KALKTI"

Son dönemde, hele hele son seçim öncesinde dikkat ederseniz, Batı, ülkemize kur, faiz, enflasyon üzerinden çok ciddi baskılar uygulamaya kalktı. Ve bununla bizi köşeye sıkıştırmaya yeltendiler.

Enflasyonda bir tırmanış söz konusu oldu. Faizle bu devam etti.

"ENFLASYON İNİŞE GEÇTİ, DOLARDA DA BEKLEDİKLERİNİ BULAMAYACAKLAR"

Ben çok açık, samimi olarak bunu söyleyeyim. Bir defa faiz konusunda hassasiyetlerim var. Şu anda faizde iyi değiliz. Ama enflasyon yavaş yavaş inişe doğru geçmiş vaziyette.

Kur şu anda sendeliyor. Çok yüksek ama, beklediklerini bulamayacaklar inşallah.

"ŞU SEÇİMİ HAYIRLISIYLA BİR ATLATALIM..."

Biz şu seçimi hayırlısıyla atlatalım, atlattıktan sonra bunların bütün oyunları bozulacak. Buna inanıyorum.

YORUMLAR 34 TÜMÜ
  • bitti bu iş 4 yıl önce Şikayet Et
    bana bir wife birde akilli telefon verin bakin nasil patlatiyorum abdyi almanyayi batiyi goreceksiniz ben bunu yapacagim cokertecrgin kafirin ekonomisini( arkadasin telefonundan yaziyorum internette benim degil)
    Cevapla
  • Muhammet ali say 4 yıl önce Şikayet Et
    Her daim yanındayız Reis
    Cevapla
  • ugur Mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    Buradan merkez bankasina sesleniyorum. Döviz buralarına agır koșullar getirin cazip olmaktan cıkarın bakın kac tane döviz burosu kalıyor ortada? Hainler döviz bozdurmak icin siraya girsin anlasin bir.
    Cevapla
  • Mehmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Allahın izniyle 23 haziran da Binali bey başkan olacak bizim yabancı projelere verecek oyumu yok reis yanındayız bize güven her şey çok daha güzel olacak allah milli ve yerli inananlarin yanın da olacak kazanan biz olacagiz
    Cevapla
  • Murad1453 4 yıl önce Şikayet Et
    Biz senin çelikten sabrını sevdik Biz senin o ne münit e adamlığını sevdik biz senin rabia selamını sevdik Biz senin Çanakkale geçilmez ruhunu sevdik fetö kafalılara inat ,gezi zekalılara inat biz seni beşikten taa mezara kadar sevdik REİS
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR