CHP'li Öztrak'tan TBMM'ye oturum çağrısı

CHP Sözcüsü Öztrak, İdlib'de Esed rejiminin saldırısı nedeniyle TBMM'yi kapalı oturumla toplantıya çağırdı.

ABONE OL
GİRİŞ 28.02.2020 07:39 GÜNCELLEME 28.02.2020 09:14 SİYASET
CHP'li Öztrak'tan TBMM'ye oturum çağrısı
CHP'li Öztrak'tan TBMM'ye oturum çağrısı

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, rejim güçleri tarafından İdlib'de düzenlenen saldırı nedeniyle TBMM'yi kapalı oturumla toplantıya çağırdı.

 

 

İdlib'deki saldırı nedeniyle CHP Genel Merkezi'nde düzenlenen Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısı devam ederken yaptığı açıklamada, Öztrak, İdlib'den gelen şehit haberlerinin yüreklerini dağladığını söyledi. 

Öztrak, şunları kaydetti:

 

 

"İdlib'de durum son derece ciddi ve endişe verici. Hatay Valisinin yaptığı açıklamada İdlib'de çok sayıda şehit ve yararlıların olduğu anlaşılmaktadır. Milletçe büyük üzüntü içindeyiz. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar, şehitlerimizin yakınlarına ve milletimize başsağlığı ve sabır diliyoruz. Genel Başkanımızın günlerdir söylediği gibi Suriye de Libya da İdlib de Mehmetçiğimizin tek bir tırnağı dahi etmez. Türk ordusu TBMM'nin ordusudur, onlarca şehidimiz varken TBMM'nin buna sessiz kalmasını beklemememiz gerekir. Bu nedenle CHP olarak konuyu görüşmek üzere yarın Meclis'i kapalı oturumla toplantıya çağırıyoruz." 

KAYNAK : AA
YORUMLAR 30 TÜMÜ
  • hemmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Konuşmak için fırsat geçti elinize değil mi? Teröristlerin siyasi ayağının olduğu yerde gizli oturum mu yapılırmış? O oturumub, toplantının gizliliği mi olurmuş? Toplantıyı ağababalarına üzerlerindeki cihazlarla anında naklen verecekler veya bir saat sonra tüm projedarlarına iletecekler. Chp de onların isteklerini dillendiriyor, belli ki.
    Cevapla
  • paşali1 4 yıl önce Şikayet Et
    Aynen kesinlikle doğru bunlar önceden yapildi hainler hemen ağbabalarina bildirdiler Teröristle bir olanla ne konuşacaksin gerek yok bahçeliyle hallediyoruz
    Cevapla
  • Ruhi 4 yıl önce Şikayet Et
    Terör yandaşlarına yandaş olan CHP
    Cevapla
  • .., 4 yıl önce Şikayet Et
    yalnızca chp değil ki akp de kapalı istiyor. neden kapalı???
    Cevapla
  • vay be arkadaşlar 4 yıl önce Şikayet Et
    geleceğin enerji kaynağı sudur bunlar petrole gelmiyor pkk işid filan abd rusyanın israelin birer piyonu ..valla yanlış politika uyguluyorsunuz ve iran ırak savaş ı gibi yıllarca bizi ve suriyeylileri kıracaklar kıbrıs gibi her sathına asker indirmeli suriyenin ve kolu kanadı keislmeli
    Cevapla
  • vay be arkadaşlar 4 yıl önce Şikayet Et
    sosyal medya twitter facebook engelliyerek savaş kazanılmaz ..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR