TSK hakkında akla ziyan iddia! CHP'li Sezgin Tanrıkulu kendinden bekleneni yaptı

Türk Tabipler Birliği Başkanı Şebnem Korur Fincancı'nın Türk Silahlı Kuvvetleri'nin kimyasal silah kullandığı yönündeki iddiasını ardından CHP'li Sezgin Tanrıkulu da konu hakkında Meclis'e soru önergesi vereceğini söyledi.

ABONE OL
GİRİŞ 20.10.2022 11:48 GÜNCELLEME 20.10.2022 11:48 SİYASET
TSK hakkında akla ziyan iddia! CHP'li Sezgin Tanrıkulu kendinden bekleneni yaptı
TSK hakkında akla ziyan iddia! CHP'li Sezgin Tanrıkulu kendinden bekleneni yaptı

Türkiye'nin milli değerlerine yönelik her türlü saldırının arkasında yer alan ve PKK'lı terörislerin ağzıyla açıklamalarda bulunan TTB'nin 'kimyasal silah' iddiasını CHP de sahip çıktı.

SİHA SEZGİN TSK'YA YAPILAN SALDIRIYI ARKA ÇIKTI

Terör örgütüne yakınlığıyla bilinen bir kanala bağlanan Şebnem Korur Fincancı, Türk Silahlı Kuvvetleri'ni kimyasal silah kullanmakla suçladı.

Yapılan kara propagandaya sahip çıkan diğer bir isim ise CHP Milletvekili Sezgin Tanrıkulu oldu.

Tanrıkulu sosyal medyadan yaptığı açıklamada, konuyla ilgili Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne soru önergesi sunacağını söyledi.

Tabipler Birliği, TSK'yı kimyasal silah ile suçladı! Gelen cevap ise çok sert olduTabipler Birliği, TSK'yı kimyasal silah ile suçladı! Gelen cevap ise çok sert oldu

"MECLİS'E SORU ÖNERGESİ VERECEĞİM"

Tanrıkulu, "Kimyasal silah kullanıldığı iddialarına ilişkin görüntüleri izledim. Kimyasal silah insanlığa karşı bir suçtur. Yarın itibarıyla iddialara dayanak olan görüntülerin doğruluğu üzerine soru önergemi Meclis gündemine sunacağım. Bu iddialar karşısında açıklama yapılmamış olması ilginç." ifadelerini kullandı.

Fincancı'nın PKK'nın kanalında yaptığı açıklama:

 

KAYNAK : Haber7
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 150 TÜMÜ
  • Yavuz Sultan Selim 1 yıl önce Şikayet Et
    Wikileaks belgelerinde TR705 kod no.lu CIA ajanı diye adı geçiyor, yani hain; hangi ülke buna göz yumar ? Hani hukuk devletiydik ? Bu nasıl ülke ?
    Cevapla
  • hüseyin 1 yıl önce Şikayet Et
    sen magarada egitim al gel yol kes savunmasız ınsanları öldür ben olsam kimyasai degıl yavas yAVA YAKARIM dunyanın en yakıcı sılahıyla yakarım
    Cevapla
  • Kaya 1 yıl önce Şikayet Et
    Chp.hdp pkk. Ortak.vatan seven chp.li kardeşlerim uyanalım gözleriniz görsün artık chp.boluculere teslim edilmiştir.
    Cevapla
  • Gagkosum 1 yıl önce Şikayet Et
    Fincanci ve tanrıkulu ruh ikizi bunların düşünce kanallarıyla kanalizasyon kanalları birbirine karışmış ulan hacminiz ne ki kutleniz olsun bunları derhal görevden alınmalı kapıya konulmalı bunlar kokuşmuş zihniyet li tsk hangi silahı kullanacağı sizin ne haddinize
    Cevapla
  • Eyüp 1 yıl önce Şikayet Et
    Gambersiz düğün olmazmış. Chp liler bile nefret ediyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR