Kılıçdaroğlu'nun Londra'daki skandal görüşmesi! PKK detayı dikkat çekti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Londra'da PKK ve Abdulah Öcalan güzellemeleriyle sık sık gündeme gelen Amberin Zaman ile bir araya geldi.

ABONE OL
GİRİŞ 05.11.2022 09:09 GÜNCELLEME 05.11.2022 09:09 SİYASET
Kılıçdaroğlu'nun Londra'daki skandal görüşmesi! PKK detayı dikkat çekti
Kılıçdaroğlu'nun Londra'daki skandal görüşmesi! PKK detayı dikkat çekti

ABD ziyaretiyle günlerce manşetlerden düşmeyen, kayıp 6 saat konusunu 'hamburger yemeye gittim' diyerek geçiştiren Kılıçdaroğlu'nun yeni rotası İngiltere'nin başkenti Londra oldu. 

Yatırımcı çekmek ve para bulmak için Londra'ya gittiğini söyleyen ancak görüştüğü kişilerle neler karşılığında anlaşabileceği konusunda şeffaflıktan uzak duran Kılıçdaroğlu'nun ziyaretleri yine gündeme oturdu.

LONDRA'DA DA PKK DESTEKÇİLERİNİ BULDU

Terör örgütü PKK ve altılı masadaki gizli ortağı HDP'ye toz konduramayan CHP Genel Başkanı, Türkiye yetmezmiş gibi Londra'da da PKK ve Öcalan'ın sempatizanlarıyla görüşmeyi ihmal etmedi.

'HER ŞEY GÜZEL OLACAK'

Kılıçdaroğlu, terör örgütüne destekleriyle bilinen Amberin Zaman ile bir araya geldi. Zaman görüşmeye ait  o fotoğrafı "Sayın ⁦Kılıçdaroğlu⁩ ile Londra’da bir araya gelip sohbet etmek çok yüreklendiriciydi gerçekten. Her şey güzel olacak" notuyla paylaştı.

Sözde gazeteci Amberin Zaman terörist başı Apo'yu öve öve bitiremediSözde gazeteci Amberin Zaman terörist başı Apo'yu öve öve bitiremedi

Amberin Zaman TSK'nın operasyonundan rahatsız olduAmberin Zaman TSK'nın operasyonundan rahatsız oldu

HALK TV DE HABER YAPTI! AMBERİN TEPKİ GÖSTERDİ

CHP yandaşı olan ve Kılıçdaroğlu'na yakınlığıyla bilinen Halk TV'nin de skandal görüşmeyi olumsuz bir dille habere konu alması Amberin Zaman'ı rahatsız etti. Zaman sosyal medya hesabından Halk TV'ye tepki gösterdi.

AMBERİN ZAMAN KİMDİR?

- Amberin Zaman, sık sık PKK ve Abdulah Öcalan güzellemeleriyle gündeme gelirken en büyük tepkiyi DEAŞ'a karşı PKK'nın Suriye uzantısı YPG ve PYD gibi örgütleri desteklemeyi savunmasıyla çekmişti.

- PKK/YPG elebaşlarıyla görüşen Amberin Zaman, teröristlerin leşlerini "Her iki taraftan gencecik çocuklara yazık oluyor" diye paylaşmıştı.

Terör örgütü YPG elebaşı Mazlum Kobani ve Amberin Zaman

Terör örgütü elebaşlarıyla sık sık görüşmelerde bulundu.

PKK elebaşı Cemil Bayık ve Amberin Zaman

KAYNAK : Haber7
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 309 TÜMÜ
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    kemal bey oyunu abd ve ingiltereden iştesin ona günahımı bile vermem
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    londra zaten pkk kazanı nere Vatan haini varsa ingilterede cirit atıyor
    Cevapla
  • garip 1 yıl önce Şikayet Et
    bu adamın amerika avrupa ülkelerini fellek fellek gezdiğini bilmeyenmi var fötö pkaka baronlarıyla sıkı pazarlıklar tavizler vererek Türkiyede oy toplama çabası ama bu pis oyunları kafasında patlayacak artık yüssüzlükte sınır tanımıyor
    Cevapla
  • dostt birr 1 yıl önce Şikayet Et
    adam ingilizlerden para getirecek.ist beled halk ekmek firininda unları fare yemiş un yok.gelen parayla un alacak.yeniden ekmek yapacaklar.yapay zeka buna derler kimin aklına gelir. teknolji buna derler.artan parayla tabii artarsa balik yenecek kutlanacak. ha pkk meselesi ingiliz demistir git sor ne istiyorlar filan diye oda sormuştur.pkk da Türkiye yi bölmek isterim.hemde on yirmi parçaya.gelince onuda açıklasın. ama gelince özgürlük çığlığı atıp demirtaşa yapılan öcalana yapılan düppe düz adaletsizliktir diyecek..zaten hep söylüyordu ben buradanbir daha
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah fırsat vermesin bu chp ve hdpkk zihniyetine
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR