CHP'li emekli Amiral Ertürk'ten HDP'ye ve Demirtaş'a güzelleme!

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin, 'Hesap zamanı!' diyerek duyurduğu 'Pençe-Kılıç' operasyonuna ilişkin açıklamalarda bulunan CHP'li emekli Amiral Türker Ertürk, HDP'ye ve Selahattin Demirtaş'a övgüler yağdırdı.

ABONE OL
GİRİŞ 22.11.2022 02:18 GÜNCELLEME 22.11.2022 02:23 SİYASET
CHP'li emekli Amiral Ertürk'ten HDP'ye ve Demirtaş'a güzelleme!
CHP'li emekli Amiral Ertürk'ten HDP'ye ve Demirtaş'a güzelleme!

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin 'Hesap zamanı!' diyerek duyurduğu 'Pençe-Kılıç' harekatında şimdiye dek 89 hedef imha edildi. Terör yuvalarının yerle bir edildiği operasyonlar devam ederken Halk TV yayınına katılan CHP'li emekli Amiral Türker Ertürk, HDP'ye ve Selahattin Demirtaş'a övgüler dizdi. Demirtaş'ın Türkiye için bir şans olduğunu ileri süren Ertürk, hükümeti hedef alarak "Bu iktidar bu şansı yok etmeye çalışıyor." dedi.

HDP'YE VE DEMİRTAŞ'A ÖVGÜLER

Ertürk şu ifadeleri kullandı:

"Öncelikle Selahattin Demirtaş'ın Türkiye için bir şans olduğunu düşünüyorum. Selahattin Demirtaş niye şans Türkiye için? HDP'nin Türkiye'nin partisi olma yolunda ciddi hamleler yaptı. Bundan sonra da yapabilir bunun emarelerini görüyorum. Şimdi zaten biz halk olarak ne istiyoruz? HDP istiyoruz ki Türkiye'nin partisi olsun.

DEMİRTAŞ KONUSUNDA İKTİDARI HEDEF ALDI

Tabii ki Selahattin Demirtaş'a HDP'nin yöneticilerine bu konuda büyük sorumluluklar düşüyor ama biz de düşüyor. Bakınız biz de onlara doğru adım atmalıyız ki onlar da Türkiye'nin partisi olma yolunda adım atsınlar. Bu iktidar bu şansı yok etmeye çalışıyor. Niçin? Çünkü bugün Kürt oyları üzerinde belirleyici olan Selahattin Demirtaş."

Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Haber7.com sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı.
YORUMLAR 637 TÜMÜ
  • Kartal 10 ay önce Şikayet Et
    Bu ne amirali anlamadım eski amiral doğru mu okudum bu ullkede eskiden kurmay olmak için birilerinin hizmetkârı olması gerekiyordu bu da onların hizmetkârı
    Cevapla
  • Batmanlı 1 yıl önce Şikayet Et
    Acilen rütbesi geri alınmalı,böyle kişiler Türkiye cumhuriyetinin Askeri olamaz,soyu araştırılmalı,adının başındaki sıfat kaldırılmalı..
    Cevapla
  • HIDIR BUDUR 1 yıl önce Şikayet Et
    Amiral ERTÜRKKK?! çok iyi bilir kiii "DENİZ KUVVETLERİNİN TÜM GEMİLERİNDE BULUNAN DİREKLERİN TEPESİNDE KUR'AN BULUNMAKTADIR".. Bu bayatlamış/ köhneleşmiş 28 şubat "balans ayarı yaptık" şeklindeki elit ve dış mihraklara hizmet eder bir zihniyetin hala canlandırılmaya çalışılması manidardır. Geçmişte bu hatalar nedeniyle TSK halkla bağı zayıflamıştır. Bağrından çıktıkları milletin tepesinde boza pişirir şekilde, akıllarınca kendilerini "Aydın sanan" entel dantel bu kişilerin artması dikkat çekicidir. "Sınırımızda LAİK PYD olsun" diyen İsrail'in hamur bayramını kutlayan böyle emeklilerin konuşmaları nedeniyle de TSK yara almaktadır.
    Cevapla
  • hadi la 1 yıl önce Şikayet Et
    yazık yazık yıllarca beslemiş durmuşuz
    Cevapla
  • mersinli mimar 1 yıl önce Şikayet Et
    CHP milli güvenlik sorunudur nekadar sebateis var hepsi orda..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR