Bahçeli'den Gülen açıklaması: Türkiye'de gömüleceği bir toprak yok!

Son Dakika haberi: MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, FETÖ elebaşı Gülen'in ölümüyle ilgili, "Bu teröristin Türkiye'de gömüleceği bir toprak yoktur. Nerede Türkiye düşmanlığı yapmışsa orada çürüyüp gitmelidir" dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 22.10.2024 12:12 GÜNCELLEME 22.10.2024 13:00 SİYASET
Bahçeli'den Gülen açıklaması: Türkiye'de gömüleceği bir toprak yok!
Bahçeli'den Gülen açıklaması: Türkiye'de gömüleceği bir toprak yok!

Son Dakika haberi: Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM grup toplantısında açıklamalarda bulundu.

Konuşmasına, "Belki bugünden sonra ülkemin şafağı bir başka sökecektir. Belki bugünden sonra Türkiye'nin prangaları tamamen kırılacaktır. Türkiye Yüzyılı yürüyüşüne hız verme zamanıdır. Bugün kitabın ortasından konuşacağım. Alışıldık söylem kalıplarından taşmanın vakti gelmiştir." diyerek başlayan Bahçeli, sözlerinin devamında terörist Fetullah Gülen'in ölümüne ilişkin bir değerlendirmede bulundu.

"TÜRKİYE'DE GÖMÜLECEĞİ BİR TOPRAK YOKTUR"

Bahçeli'nin FETÖ elebaşı Gülen için şu ifadeleri kullandı:

"Yapılan hiçbir ihanet, hiçbir kötülük kimsenin yanına kalmaz, yarına da bırakılmaz. FETÖ elebaşına bile dünya kalmadı. Kendi topraklarında casusluk eğitimi aldığı ülkesinde Allah'a hesap vermek üzere öldü, gitti. Dileğim Allah'ın azabıyla kahrolması, ihanetini müşfik ve münafık emellere hizmetinin bedellerini tek tek ödemesi, cehennemde edediyen yanmasıdır.

Bu teröristin Türkiye'de gömüleceği bir toprak yoktur. Nerede Türkiye düşmanlığı yapmışsa orada çürüyüp gitmelidir. Kulun hesabı varsa Allah'ın da bir hesabı vardır. O hesabı soracak Türkiye sevdalısı yüreklerdir. Allah ihmal etmez sadece mühlet tanır."

KAYNAK : Haber7
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 24 TÜMÜ
  • Adla 1 saat önce Şikayet Et
    Zaten kimse kabül etmez
    Cevapla
  • İdo 1 saat önce Şikayet Et
    Sayın bahçeli doğru söylemiştir hainlik yaptığı yere gömülmelidir
    Cevapla
  • Mizah 1 saat önce Şikayet Et
    Kesinlikle haklısın. Kimler ile yaşadı ise onlar ile gömülsün. Sakın ola ki ülkeye falan getirmeyin.
    Cevapla
  • Deli Dumrul 1 saat önce Şikayet Et
    Helal olsun sayın Bahçeli
    Cevapla
  • misafir 1 saat önce Şikayet Et
    Bazıları hareketleniyor mu bu ülkede daha ne yüzle arkasından gidiyorlar yaptıkları yetmedi mi Allah korkusu da kalmamış
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR