Devlet Bahçeli'nin çıkışı sonrası MHP'den son dakika açıklaması!

Son dakika haberi... MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, Devlet Bahçeli'nin Öcalan çıkışının ardından yaptığı paylaşımda 22 Ekim'in Türk siyasetinde bir milat olduğunu söyleyerek umut hakkını anlattı.

ABONE OL
GİRİŞ 22.10.2024 14:10 GÜNCELLEME 22.10.2024 16:09 SİYASET
Devlet Bahçeli'nin çıkışı sonrası MHP'den son dakika açıklaması!
Devlet Bahçeli'nin çıkışı sonrası MHP'den son dakika açıklaması!

Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında beklenmedik bir çıkış yaptı ve Öcalan'ın gelip Meclis'te konuşması gerektiğini ve PKK'nın lağvedildiğini haykırması çağrısı yaptı.



Konuyla ilgili DEM Parti'den aynı minvalde ılımlı bir açıklama yapıldı.

MHP Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, Bahçeli'nin açıklamalarının ardından sosyal medya hesabından paylaşımlarda bulundu.

UMUT HAKKINI AÇIKLADI

Yıldız, umut hakkını anlatırken 22 Ekim'in bir milat olduğunu söyleyerek şu ifadeleri kullandı:

Modern Ceza Hukukuna zaman içinde yeni kavramlar girmiştir.
Bu kavramlardan biri de "Umut Hakkı" ya da hükümlünün salıverilmeyi umut etme hakkıdır.

Bu kavram müebbet ağır hapis cezasına mahkum edilmiş hükümlünün bir gün salıverilmeyi beklemek hakkını ifade etmek için kullanılmaktadır.

"22 EKİM TÜRK SİYASETİNDE BİR MİLATTIR"

Türk siyasetinde
22 Ekim bir milattır. Bugünden sonra siyasi değerlendirmeler
22 Ekim’den önce,
22 Ekim’den sonra diye yapılacaktır.

Son dakika... MHP Lideri Bahçeli'nin siyasette yankılanan 'Öcalan' mesajı! Kim ne dedi?Son dakika... MHP Lideri Bahçeli'nin siyasette yankılanan 'Öcalan' mesajı! Kim ne dedi?

Bahçeli'nin tarihi konuşmasında dikkat çeken yüzük ve rozet detayı! Ne anlama geliyor?Bahçeli'nin tarihi konuşmasında dikkat çeken yüzük ve rozet detayı! Ne anlama geliyor?

Son Dakika: Bahçeli'nin Öcalan çağrısına DEM Parti'den yanıt geldi!Son Dakika: Bahçeli'nin Öcalan çağrısına DEM Parti'den yanıt geldi!

MHP Lideri Devlet Bahçeli: 'Seçimler zamanında yapılacak!'MHP Lideri Devlet Bahçeli: 'Seçimler zamanında yapılacak!'

Bahçeli'den tarihi çıkış: Teröristbaşı Öcalan DEM grubundan örgütü lağvettiğini haykırsınBahçeli'den tarihi çıkış: Teröristbaşı Öcalan DEM grubundan örgütü lağvettiğini haykırsın

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 29 TÜMÜ
  • Murat 43 dakika önce Şikayet Et
    Benim DEVLETİM böyle bir açıklama gereği duymuşsa Devletim terörle mücadelede yeni bir aşamaya geçmek üzeredir. Bu açıklama onun işaret fişeğidir. Bekleyip göreceğiz. Terörü geberte geberte bitme noktasına getiren durum, çözüm sürecindeki Devletin şefkat elini ısıranların faş edilmesiydi.
    Cevapla
  • Sırrı 47 dakika önce Şikayet Et
    Binlerce şehidin kanı elinde bulunan caninin mecliste yeri yok.oldu yerden haykırsın pkk lağvedildi
    Cevapla
  • Hakan 47 dakika önce Şikayet Et
    Terör örgütü kendini lav edecekse tamam da.. ben bunun ihtimalinin olmadığını düşünüyorum ve zamanında yapılan açılım süreci gibi bir olaydan ders alınmalı.. sayın genel başkan bu açıklamayı neye dayanarak söylüyor acaba
    Cevapla
  • Ülkem 49 dakika önce Şikayet Et
    Bu ne şimdi ya bunu kim konuşturuyor bu terörist katil başının mecliste konuşturulmasının teklif edilmesi hiç bir şekilde kabul edilir bir tarafı yok olmaz olsun böyle siyaset binlerce şehidimizin katili onbinlerce gazimizin sakat kalmasına sebeb olan bir haini gazi meclise teklif etmek tam bir en hafif tabirle pervasızlık samimiyseniz idamı için meclise kanun teklifi verin görelim.
    Cevapla
  • Musa 50 dakika önce Şikayet Et
    Bahçeli yanlış yapıyor. Sen hangi yetkiyle binlerce şehidin katili , çoktan gebermesi gereken bir bebek katilini mecliste konuşturmaktan bahsediyorsun? Yuh artık .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR