WhatsApp Web karanlık moda kavuştu

WhatsApp yeni özellikler eklemeye hız kesmeden devam ediyor. Popüler mesajlaşma uygulamasını bilgisayardan kullananlar için WhatsApp Web’e çok önemli bir yenilik eklendi.

ABONE OL
GİRİŞ 08.07.2020 14:18 GÜNCELLEME 08.07.2020 14:18 TEKNOLOJİ
WhatsApp Web karanlık moda kavuştu
WhatsApp Web karanlık moda kavuştu

WhatsApp Web, popüler mesajlaşma uygulamasını bilgisayarı üzerinden iletişim kurmak için geliştirilmiş bir ara yüz olarak uzun yıllardır kullanılıyor. Uzun bir süredir WhatsApp’ın mobil versiyonunda yer alan bir özellik sonunda WhatsApp Web’e de geldi.

 

Son yıllarda başlayan karanlık mod modası özellikle akıllı telefonlarda enerji tasarrufu için önemli bir gereklilik halini aldı. Sosyal medya uygulamalarını takiben işletim sistemleri de artık karanlık mod kullanımına geçti. WhatsApp’ın mobil uygulamasında uzun süredir bulunan karanlık mod özelliği artık WhatsApp Web sürümünde de kullanılabiliyor.

 

WhatsApp Web karanlık modu aktif etmek için ekranın sol üst kısmındaki üç noktalı menüye tıkladığınızda karşınıza çıkan ayarlar seçeneğine giriş yapın. Burada açılan menü içinden Tema kutucuğuna tıklayarak koyu/açık seçeneklerini görebileceksiniz. Kısaca üç nokta>ayarlar>tema yolunu izlemeniz yeterli olacaktır.

 

KAYNAK : Haber7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR