Zahide Yetiş'in bebeğinin cinsiyeti belli oldu! Zahide Yetiş ve eşi Cem Arısoy kimdir?

Sunucu Zahide Yetiş ile iş adamı eşi Cem Arısoy'un bebeklerinin cinsiyeti belli oldu. Zahide Yetiş'in sunduğu programda, Müge Anlı'nın açıkladığı cinsiyet Cem Arısoy'u duygulandırdı. Peki Zahide Yetiş ve eşi Cem Arısoy kimdir?

ABONE OL
GİRİŞ 17.01.2018 11:43 GÜNCELLEME 19.03.2018 10:08 Yaşam
Zahide Yetiş'in bebeğinin cinsiyeti belli oldu! Zahide Yetiş ve eşi Cem Arısoy kimdir?
Zahide Yetiş'in bebeğinin cinsiyeti belli oldu! Zahide Yetiş ve eşi Cem Arısoy kimdir?

Zahide Yetiş'in sunmuş olduğu programda bebeğin cinsiyetini, programa katılan Müge Anlı açıkladı. Cem Arısoy, Zahide Yetiş çifti erkek bebeğe sahip olacaklar. Müge Anlı tarafından verilen erkek bebek müjdesi Cem Arısoy'u duygulandırdı. Ünlü iş adamı bu haber karşısında gözyaşlarına hakim olamadı.

zahide yetişZAHİDE YETİŞ KİMDİR?

 Zahide Yetiş, 1979 tarihinde Avusturya Viyana'da dünyaya gelmiştir. Üç erkek bir kız kardeşe sahiptir. Annesi ve babası Zahide Yetiş küçükken boşanmış ve kardeşleri ile birlikte İzmir'de babaannesinin yanında büyümüşlerdir. 

Lise eğitimini İzmir Özel Fatih Koleji'nde tamamlamıştır. Lisans eğitimini ise Dokuz Eylül Üniversitesi Satış Yönetimi ve İşletme Bölümü okuyarak tamamlamıştır. 

Gençlik yıllarında TRT'de belgesel seslendirerek medya sektörünü ilk adımı attı. belgesel seslendirmenin devamında reklam seslendirmeleri, haber spikerliği ve metin yazarlığı gibi görevler yaptı. Ayrıca  İzmir Fatih Kolejinde Diksiyon Güzel Konuşma ve Artikülasyon dersleri verdi. Bir çok programda sunuculuk yapan Zahide Yetiş TV8 'de "Kentlerin Dili" adlı programla Türkiye'yi dolaşarak 25 ayrı şehrin yarı belgesel programını yaptı. Altı yıl boyunca Türkiye'nin ilk Teknoloji Programı olan 'İnternet TV' yi sundu, 'İnternet Dünyası' adlı bir gazete köşesi hazırladı.

Başarılı girişimlerinin ardından TRT Kurumunda, İzmir ve Ankara televizyonlarında "Genç Gözüyle Tartışma" , "İnternet TV", "Türk Site", "Gün Başlıyor", "Şans Karesi" ve "İzlenimler" gibi kadın, eğitim, kültür, eğlence ve tartışma ve yarışma programlarının sunuculuğunu yaptı. Daha sonra Kanal D’de yayınlanan Doktorum programını Op. Dr. Aytuğ Kolankaya ile beraber sunmuştur. Ardından Atv’de Zahide ile Yetiş Hayata isimli programı sunmuş günümüzde ise Show Tv ekranlarında yayınlanan Zahide Yetiş’le adlı programı sunmuştur.

2014 yılında İş adamı Cem Arısoy ile 16 Eylül 2014 yılında Paris’te evlenmiş iki gün sonra’da İstanbul Kuruçeşme’de düğün yapmıştır. Anne olmak istediğini sıkça dile getirmekte ve bir kaç röportajda tedavi gördüğünü açıklamış olan Zahide Yetiş, 4 aylık bir erkek bebeğe hamile olduğunu açıkladı.

zahide yetiş ve cem arısoyCEM ARISOY KİMDİR?

Başarılı bir iş adamı olan Cem Arısoy, Zahide Yetiş ile 16 Eylül 2014 yılında Paris’te evlenmiş iki gün sonra’da İstanbul Kuruçeşme’de düğün yapmıştır. Şimdiler de ise bir erkek bebek bekleyen Cem Arısoy, bebeğin cinsiyetini rüyasında görmüştü. Cinsiyetin açıklanması ardından gözyaşlarını tutamadı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR